Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gigabyte ma78lmt-s2 ön panel ses sorunu .
K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese selam arkadaşlar,Gigabyte ma78lmt-s2 model anakart ses ön panel ses bağlatısı yaptığımız halde ses alamıyoruz kasanın ön panelinden bıos ta böyle bir seçenek bulamadım problemi nasıl çözerim şimdiden tşkler.



P
14 yıl
Moderatör

Bazı kasaların ön panel soketleri eski model olduğundan ses alınamıyor. Biosta ses tipi için HD Audio yerine AC97 (Azalia da olabilir) seçeneği varsa (olması lazım) onu deneyin.



K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kasa cooler master ammo 533 soket 3 giriş var anakart için azalia,ac97 ve HDaudio kabloda giriş var.akşam BIOSA bakıcam tekrar sağolasın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

BİOS ta öyle bi seçenek bulamadım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Moderatör

Üç girişten de ses alamadıysanız kasanın ön panelinde sorun olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
14 yıl
Binbaşı

ses özelliklerinden "ön panel jak algılamasını devre dışı bırak" gibi bi seçenek var.onu işaretlersen ön panelden ses alabilirsin.ben de kulaklık kullandığım için başıma dert olmuştu.bu şekilde çözmüştüm.bendeki ses kartı çipi realtek.realtek'in ses seçeneklerine bi gir orada göreceksin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.