Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46391
Cevap
1712288
Tıklama
66
Öne Çıkarma
Cevap: ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (16. sayfa)
D
8 yıl
Yarbay

Burada da demiştim, yine söylüyorum bu GM den bir cacık olmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_116094930//tm.htm#116230188

quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ


üretim süreci: bu süreçte sizin bile bulunduğunuzda şüpheliyim, nihayetinde çinde üretilip logo basılıp size yollanıyor. üretim sürecinin sizi pek ilgilendiren, hakkında bilgi ve donanıma sahip olduğunuz bir konu olduğunu düşünmüyorum

satış ve pazarlama: malesef bunu becerebilen de bir firma değilsiniz. haftalar öncesinden sunumlar yaparak, satış tarihi belirlenmesine rağmen ürün temin etmediniz. satış kısmı sizin için önemli nasıl olsa para herşeyden önce GM için, pazarlama çok anladığınız bir konu değil malesef.

teknik servis: içlerinde en beceremediğiniz ama en çok övündüğünüz nokta telpa. malesef binlerce memnuniyetsiz müşteri ve "Kullanıcı Hatası" kılıfı altında para talep edilen yüzlerce mağdur GM kullanıcısı mevcut.

lojistik: bu kısımda tam bir fiyasko. 15 nisanda tüm satış noktlarında olacak olan cihazlar malesef olamadı. sadece siyah renk cihazlar bazı şubelere 1-2 adet olarak yollanmıştı. gönderilen turkcell bayileride bunu fırsat bilerek "cihaz hiçbir yerde yok, o yüzden 999 a deği 1199 a satıyorum" diyebilecek kadar kontrolsüz ilerledi her şey.

kısaca yapamadığınız onca şeyi, anlatma çabası içerisine girmeyiniz..




K
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurks784

Aslında güzel bir noktaya değinmişsiniz. GM Ceo'su Sabahattin Bey o kadar samimi bir konuşma yaptı. Kamera konusunda çok iddialıydı. Özellike dxo'nun yazılımına vurgu yapmıştı.
Bu konuda da baskı yapılıp, şikayet edilmesi gerekiyor sanırım. Çünkü dxo'nun yazılımı güncelleme olarak gelirse, büyük ihtimal kamera ile ilgili kimsenin kafasında sorun kalmaz diye düşünüyorum.


Ben aslında biraz bu söylemlere güvenerek aldım telefonu. Önceki telefonum çok eski olmasa beklerdim. Artık yeni bir telefona ihtiyacım vardı ve çok fazla para da vermek istemeyince bunlar etkili oldu almamda ve aldım.
Umarım dedikleri gibi bir dxo yazılımı falan gelir. Yoksa ayıp olur.
Ayrıca general mobile canlı destekte şuan sanırım kapatılmış. Ben giremiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiziroğlumustafa -- 2 Mayıs 2016; 21:33:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Teğmen

Forumda S7 konusundan bir alıntı aktarayım:
4.5G TEKNOLOJİSİ İLE BİRLİKTE VoLTE TEKNOLOJİSİ DE HAYATIMIZA GİRDİ. VoLTE NEDİR? NASIL AKTİF HALE GETİRİRİM?
4B uydusunun hizmete girmesi ve 4,5 G teknolojisi sayesinde cep telefonlarında “Voice over LTE” (VoLTE) teknolojisi kullanılmaya başlayacak. VoLTE nedir diye soracak olanlara kısaca 4g internet protokolünü kullanarak ses video ve veri transferi yapmak diyebilirsiniz.
Peki Voice over LTE (VoLTE) ile hayatımızda neler değişecek ?
A) Birini ararken aynı zamanda neden aradığınızı sms olarak gönderebileceksiniz ; Örneğin geç saatlerde telefona bakmadığını bildiğiniz bir arkadaşınız sabaha karşı arıyorsunuz , gerekçenizi aynı anda yazarsanız sizin için zaman ayırabilir.
B) Videolu arama – görüntülü konuşma esnasında ekranda karşılıklı çizimler ve tarifler yapabilirsiniz. Bu adres tarifi olabilir bir nesnenin özellikleri olabilir ya da onu sevdiğinizi göstermek için kalp çizmiş olabilirsiniz.
C)Videolu görüşmeler HD kalitesinde olacak . Şu an kullanılan görüntülü konuşmalara dikkat ettiyseniz kendi görüntünüz net karşı tarafın görüntüsü bulanıktır. Bu teknoloji ile karşı tarafa sizin , size karşı tarafın görüntüsü HD formatta iletilecek.
D)Mp4 formatında 4 hatta 5 kanal ses transferi . Aslında bunu denemiş olmalısınız . Whatsapp üzerinden telefon görüşmesi yaptıysanız ses kalitesini de fark etmişsinizdir. Bu teknoloji ile telefon görüşmeleri de bu kalitede olacak.
E)Çağrı merkezlerinde sesli tanıma sistemleri yaygınlaşacak . Şu anda annenizin kızlık soyadına kadar inen güvenlik soruları kalkacak ve sesli tanıma sistemleri tam olarak oturacak . Hazırda kullanılan sesli tanıma sistemleri de var ama şu anda yok kadar az. Bu teknoloji ile daha yoğun kullanılabilecek.
F)Daha net ses ile iletişim oranı %90 lara çıkacak . Şu anda telefonda görüşme yaparken %30 gerçeklik %90 a kadar çıkacak.
G)Adres paylaşma devri başlayacak , daha önce google maps ın da dile getirdiği adres paylaş özelliği ile bir yandan telefonla görüşürken bir yandan harita üzerinde adres paylaşımı yapabileceksiniz. Muhtemelen şu diyalog kesin geçecek “bak ekrana şimdi , gördün mü işaretledim. Buraya gideceksin , sana göre ben de şu anda buradayım. ”
H)Çok büyük verileri bir çırpıda alıp gönderebileceğiz . Şu an telefonlarımızda birbirimize göndereceğimiz dosya boyutu sorunsuz 10 Mb düzeyinde . Bu teknoloji sayesinde Gb düzeyinde verileri birbirimize mobil şebekeler üzerinden gönderebileceğiz.
KAYNAK:http://www.yerelbt.com/...te-nedir-neler-getirir/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Hocam ben 4.5g ye gectim ancak tarifemde ve odedigim ucrette bir degisiklik olmadi. Turkcell kullaniyorum. Siz hangi operatordesiniz ki 4.5g fiyatlari farkli?

Ben de Turkcell'deyim.

Şu paketi kullanıyorum:http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hepsi-bir-arada/engel-tanimayan-hepsi-paketi?place=packages_category

Uzun süredir böyle bir paket arıyordum. Şimdi 4.5G'ye geçersem tarifenin fiyat artışı yönünde değişmesinden çekiniyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Teğmen

Forumdan MühendisMurat nikli arkadaşın yazdıklarını paylaşayım:


quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat




4.5G'nin bir artısı daha ; VoLTE (Voice over LTE) Detayları, Anlatımı

VoLTE nedir?

- 4.5G ile birlikte, sesin de 4.5G data teknolojisi ile birlikte taşınmasıdır.
- Normal ses görüşmelerinden veya IP ses görüşmelerinden (whatsapp, skype vb) daha kaliteli ve yalın bir görüşme sağlar.
- Ayny anda data ve ses kullanımına izin verir, (telefonda görüşme yaparken konum paylaşılması vb) Daha hızlı çağrı başlatmayı sağlar.
- Şu an için Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, LG G4, G5 ve Vodafone Smart6 modelleri VoLTE teknolojisini desteklemektedir.

Peki nasıl açacağım bunu ?

3 Operatörde bu desteği veriyor ama bazı ayarlar yapmamız gerek.

Samsung Telefonlarındaki Ayarı ;

< Resime gitmek için tıklayın >

Telefon ayarı ;

Arama ayarları'nı açın ve Giden sesli arama ayarları'nı seçin.

Uygun olduğunda VoLTE kullan seçeneğini işaretleyerek HD+ Görüşme özelliğini aktif edebilirsiniz.

Telefonunuzu yeniden başlatın.

Telefonunuzun üst menüsünde VoLTE yazdığında HD+ Görüşme servisini kullanabilirsiniz.

OPERATÖR AYARLARI

Vodafone : Otomatik

Vodafone için VoLTE'yi yapamayanlara çok önemli duyuru !

Arkadaşlar telefonunuza gelen güncellemeyi yüklediyseniz yani telefondaki VoLTE ayarı varsa/geldiyse ve Arama ayarında VoLTE seçtiyseniz ama hala etkinleşmediyse (sinyal barının solunda VoLTE yazmıyorsa) 542 numaralı müşteri hizmetleri hattını arayıp önce 2 sonra 8'i tuşlayarak temsilciye bağlanın VoLTE'nin etkinleşmesini istiyorum deyin oradan bir ayar yapıyor ve etkinleştiriyor, telefon görüşmesini kapattıktan sonra hat gidip geliyor >> Ağ ayarlarından 3G'yi seçiyorsunuz hattın gelmesini bekliyorsunuz geldikten sonra 4G/LTE yi seçiyorsunuz, hat ile beraber VoLTE yazısı da geliyor, hayırlı olsun. (Telefon : S6)

Turkcell : HDSES yazıp 2222'ye yollayın.

Türk Telekom : HD+ Görüşme için VOLTE yazıp 5555'e yollayın.




http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114503536





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarama -- 3 Mayıs 2016; 14:21:20 >

E
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

3. parti çift tıkla açma uygulamaları pili sömürür

sensörler sürekli açık kalacağı için

çift tıkla kapamadaki mantık gibi çalışmıyor çünkü çift tık açma

Evet öyle bir uyarı vardı.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fusianart.doubletapscreen&hl=tr
Bu program çalışıyor ama dediğiniz gibi pil içmesi olacaksa gerek yok.
Artı çok reklamlı.



U
8 yıl
Yüzbaşı

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-gm5-plus-kilif-ekran-koruyucu-cam-P111711363?rf=one-cikanlar şöyle bir ürün gördüm verdikleri ekran koruyucusu 2.5D ekran için kesilmiş ona uygun yazıyordu. Bende telefonun biraz daha oturmasını beklediğim için bu ürünü alıp deneme imkanım yok tabi ama ekran korucuyu alacaklar varsa buna bir bakın belki iş görür


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Exitus112
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: temhemkarub

tesekkurler tabıkı ..
Fotoraflar bolumunu gordum fakat cok degısık geldı gozume gogle drıve ıle ılıskılı calısıyor gıbı ben bılgılerımın googla drıva yuklenmesı taraftarı degılım.. kapattım yuklemelerı fakat dedıgım gıbı normal bı galerı ızlenımı goremedıgım fotoraflar uygulamasında.. Bu olmamıs :)

Hocam şu linkten ASUS'un Gallery uygulamasını yüklemenizi tavsiye ederim:
http://www.apkmirror.com/apk/zenui-asus-computer-inc/gallery-htc-corporation-zenui-asus-computer-inc-2/gallery-htc-corporation-zenui-asus-computer-inc-2-1-7-0-51_160322-release/asus-gallery-1-7-0-51_160322-android-apk-download/

Kendi fotoğraflar uygulamasını ben de beğenmedim ve devre dışı bıraktım.



T
8 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: ulashoca41

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-gm5-plus-kilif-ekran-koruyucu-cam-P111711363?rf=one-cikanlar şöyle bir ürün gördüm verdikleri ekran koruyucusu 2.5D ekran için kesilmiş ona uygun yazıyordu. Bende telefonun biraz daha oturmasını beklediğim için bu ürünü alıp deneme imkanım yok tabi ama ekran korucuyu alacaklar varsa buna bir bakın belki iş görür

telefona sorunsuz uyum saglayan kılıf ve ekran koruyucu alıp deneyen ve öneride bulanacaklar var ise lınk paylasırsa sevınırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemkarub -- 3 Mayıs 2016; 19:19:46 >

X
8 yıl
Yarbay

Donanımhaberden inceleme geldi
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-GM-5-Plus-inceleme-videosu-Saf-Android-deneyimi.htm

İlk sayfaya ekleyelim hocam, @Teknojix



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Teknojix
O
8 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Donanımhaberden inceleme geldi
https://m.donanimhaber.com/videolar/General-Mobile-GM-5-Plus-inceleme-videosu-Saf-Android-deneyimi.htm

Cat 7 deyip duruyor, sanki 2-3 içinde 150 mbps'den fazla download görebileceğiz de.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Çavuş

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/26780-46590/huawei-honor-7_general-mobile-gm-5-plus/

Honor 7'yi bende inceledim ama artı özellikleri 300tl eder mi ondan şüpheliyim. Ayrıca yaklaşık iki yıldır gm Discovery II kullanıyorum ve telefondan her hangi bir memnuniyetsizliğim yok. Burayı okudukça GM5+ tan soğumuştum ama bugün gidip kendim inceledim telefonu gayet şık ve kaliteli geldi bana. Dediğim gibi bu tip teknolojiden çok anlamıyorum. Muhtemelen yarın gidip metro dan alacağım telefonu. O zaman detaylı yazarım görüşlerimi.

Tavsiyeniz için teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BDblackdreams
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Teknojix
G
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.

Hocam, umarım benim sorduğum soru yüzünden olmamıştır. Hele ki veri de kaybederseniz bu yüzden çok üzülürüm :(


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.

Hocam, umarım benim sorduğum soru yüzünden olmamıştır. Hele ki veri de kaybederseniz bu yüzden çok üzülürüm :(

Hocam sanırım Google Assistan Launcher'ı devre dışı bırakınca oldu. Çünkü tam kilit ekranı gelirken renkli boot ekranına dönüyordu.

Ancak madem böyle bir şey var neden Devre Dışı Bırak butonu aktif onu merak ettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.

Hocam, umarım benim sorduğum soru yüzünden olmamıştır. Hele ki veri de kaybederseniz bu yüzden çok üzülürüm :(


Hocam Google uygulaması nedeniyle olmuş.

Sanırım sisteme entegre edilmiş. En iyisi hiç dokunmamak.

Belki izinlerini ve bildirimlerini kapatırsam bi' miktar katkısı olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 4 Mayıs 2016; 0:28:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.

Hocam, umarım benim sorduğum soru yüzünden olmamıştır. Hele ki veri de kaybederseniz bu yüzden çok üzülürüm :(


Hocam Google uygulaması nedeniyle olmuş.

Sanırım sisteme entegre edilmiş. En iyisi hiç dokunmamak.

Belki izinlerini ve bildirimlerini kapatırsam bi' miktar katkısı olur.

Bence de dokunmasak daha iyi gibi


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
8 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.

Hocam, umarım benim sorduğum soru yüzünden olmamıştır. Hele ki veri de kaybederseniz bu yüzden çok üzülürüm :(

Hocam sanırım Google Assistan Launcher'ı devre dışı bırakınca oldu. Çünkü tam kilit ekranı gelirken renkli boot ekranına dönüyordu.

Ancak madem böyle bir şey var neden Devre Dışı Bırak butonu aktif onu merak ettim.



Bende devre dısı bıraktım ve Nova Launcher'ı kullanıyorum herhangı bır sorun cıkartmadı bana :S


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: temhemkarub

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Galiba cihazın beynini karıştırmasın, ses açma tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basıli tutun wipe cache format işlemlerini yaparak sıfırlayın.

Teşekkürler hocam.

Şu sitede yöntem yazıyormuş:http://uzmanim.net/soru/general-mobile-5-plus-hard-reset/66995

Denedim, işe yarıyor. Cihaz kutudan çıktığı haline döndü sanırım şu an yedekten geri yükleme yapıyor.

Bu hard reset işlemi ilk mesaja eklenebilir.

Hocam, umarım benim sorduğum soru yüzünden olmamıştır. Hele ki veri de kaybederseniz bu yüzden çok üzülürüm :(

Hocam sanırım Google Assistan Launcher'ı devre dışı bırakınca oldu. Çünkü tam kilit ekranı gelirken renkli boot ekranına dönüyordu.

Ancak madem böyle bir şey var neden Devre Dışı Bırak butonu aktif onu merak ettim.



Bende devre dısı bıraktım ve Nova Launcher'ı kullanıyorum herhangı bır sorun cıkartmadı bana :S

Hocam Google Uygulaması nedeniyle olmuş.

Ancak ikisi de birbirine entegre olduğundan dokunmadım. Sadece izin ve bildirimlerini iptal ettim.



K
8 yıl
Teğmen

Benim elimdeki tek hatlı evet. Metro dediğimiz yer bir AVM. Toptan fiyatına mallarda satıyor aynı zamanda.

https://www.metro-tr.com/

adreesinden bakabilirsiniz. Bir arkadaş burada daha önce kataloğunu paylaşmıştı. Cihaz tüm metro marketlere 200 tane gelmişti. Hala var mıdır bilemiyorum.

LG G4'ü niye iade ediyorsunuz bilmiyorum. Ama şuan General Mobile 5 Plus'ın bir kamera sorunu olduğu gerçek. Burada güncellemelerle geçeceği söyleniyor. Öyle umuyoruz. Ama bunlar bizim beklentilerimiz ve temennimiz. Henüz böyle bir resmi açıklama filan yok. Zira, LG G4'ün kamerası çok iyi bir kameradır. Şimdi General Mobile'ın kamerasında da biraz sorun olunca "keşke almasaydım" diyebilirsiniz.

Benim dediklerime göre yine de karar vermeyin. Ölçün biçin, bu konudaki tüm mesajları takip ettim. Sizde bakın. Öyle karar verin. LG G4'ü iade edecekseniz edin. Ama bu söylediklerimiz aklınızda bulunsun.
Ben kamerası eğer düzelirse telefonun canavar gibi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Daha önceki mesajlarımda da yazmıştım. Kamera sorununa rağmen bu telefonu almamın sebebi

https://www.youtube.com/watch?v=iHE4lEBkXfg

Burada sabahattin bey'in yaptığı konuşmaydı. Buna da güvenerek aldım. Umarım güvenimiz boşa çıkmaz. henüz yazılımın yetişmediğini düşünüyorum.


Bu mesaja 4 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @berat256