Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
577
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Garip bi problem
R
6 yıl (194 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar yattığımda beynimden elektrik geçip vücudum a yayılıyor sebebi nedir korkmaya başladım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl (5249 mesaj)
Yüzbaşı

Bir ayağını topraklamaya bağla kanka yoksa kaçak akımdan gidersin mazallah



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl (194 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Valla ayıp



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl (8279 mesaj)
Yüzbaşı

Mastırmasyon yaparken aynısı bende de oluyor. Boşalırken bir titreme geliyor. Hafif bir sancı ile ani şekilde öne eğilme isteği sonr an doğruluyorum tekrar oluyor üç dört defa gerçekleşiyor. Sanki içinde kalanların tamamını dışarı atmak ister gibi , sex sırasında bu boşalma sırasımda vajina kasılarak ,bitmek üzere olan diş macunu tüpün en gerisinde kalan kısmı çıkartmak için sıkar gibi içerdeyken en geriden kasıp bütün içinde kalanları sıkarak çıkartırmış.
Bir de tecrübeli biri ile sex yaptığınızı düşünün size ayak aydurup ritim tuttuğunu bilinçli olarak kendini kasıp gevte biliyor.
İçeri girerken gevşetip çıkmak istediğinde sıktığını düşünün oooovv iliklerinizi boşaltır
Sex yapmak aslında bir sanattır....



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.