Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
585
Cevap
21727
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (6. sayfa)
T
4 yıl
Yarbay

Bende önceden part(parça) olayına çok kızmıştım ama ön yargılardan uzak bir şekilde oyunu oynadım ve bitirdim. Oyun hiç bir zaman bir part havası vermiyor keza oyunu satın aldınız neresinde yazıyor part 1 diye?

The last of us 2 çıkmadan önce biliyormuydunuz konunun 2 ayrı oyun olacağını. Devil May Cry 1 oynarken biliyormuydunuz 5 ayrı oyunu yapılacağını. 1997 yılında o günün şartlarında bu şekilde uygundu çünkü yapılabilecek şeyler sınırlıydı.

Final Fantasy 7 oyunu ve hikayesi sadece eski ff 7 den ibaret değil. Filmleri yan oyunları da var. Final Fantasy 7 Remake ' yi bitirince anlayacaksınız ki hepsi birbirine bağlanmış. Yani hiç bir zaman İnsert disc 2 demiyor oyun.

Oyun dopdolu bir içeriğe sahip ve oyuncuyu doyuruyor.hiç bir zaman bir part 1 havası vermiyor. Oyunu yeni oynayan veya daha bitirmeyen arkadaşlarım oyunu bitirince ne kadar yanlış düşündüklerinin farkına varacaklardır.

1997 yılında orijinal oyunu yapan ekibin hepsi bu oyunu 2020 yılında bu koşullarda yapsa yine bu şekilde bir oyun sunumu olurdu bizlere. Yıl olmuş 2020 oyunun üzerine daha da güzel şeyler eklemişler yapımcılar. Bir takmış bazı arkadaşlar part olayına ya da boş içeriklerle doldurulduğuna. yok kardeşim hiç bir boş içerik yok oyunda her şey dopdolu her şey yerinde. Bir saniye sıkılmadım oyunu oynarken. Tekrar bitirmek istesem açar tekrar bitiririm.

Part yorumu yapanlara ya da boş içerik diyenlere aldırmayın. Oyunu 22 yıl önce oynayıp bitirmiş biri olarak 35 saat de hiç sıkılmadan mükemmel vakit geçirerek bu efsaneyi oynadım bitirdim. Alın oynayın oynattırın.

Final Fantasy 7 Evreni'nin hikayesi o kadar derin ki bizleri benim tahminim 7 parça bir oyun bekliyor olacak. Bu derin hikaye inanın bana ancak bu şekilde anlaşılır.



#
4 yıl
Yarbay

Oyunu bitirdim oyun parçalar halinde gelmesi üzse bile 20 yıl aradan sonra bir efsaneyi yeni nesil grafikler ile kısmen deneyim etmek mutlu etti.

Oyun tamamlandıktan sonra almayı planlayanlara kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bende bundan bahsetmiştim . Zack'in hikayesi diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheLuBu
V
4 yıl
Yarbay

Final Fantasy VII Remake - 15 Essential Tips For Beginners

Videoyu izlemek için tıklayınız



O
4 yıl
Yüzbaşı

Oyunu dün gece bitirdim. Oyun standart ps4 te bile harika gözüküyo. Oynanış ve bos savaşları çok zevkli. Bence her oyun sever tarafından denenmesi gereken bir oyun olmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Oyunu ben de aldım ama pek beğendiğimizi söyleyemem. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Deposunu severek oynadım ve o bölüm gerçekten iyiydi. Ancak oyunu uzatmak için ellerinden geleni yapmışlar. 20 saati geçtim ama en az yarısı sinematik ile geçti ve tabii ki saçma sapan yan görevler ile. Ana senaryodan kopuyorsunuz sürekli.
Combat zevkli denmiş ama o kadar da abartmaya gerek yok. Ortalama bir dövüş sistemi var ve aynı zamanda sorunlu da bana göre. Mesela karakter değiştirme koymuşlar ama sadece heal basmak için işe yarıyor. Turn Based olması gerekiyormuş kesinlikle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hikayeyi ve karakterleri daha görmedin gördüğün hikaye yüzde 10 gördüğün karakter sayısı 3 .
Mesajı eksik yazmışsın dostum,

Hikayeyi ve karakterleri daha görmedin gördüğün hikaye yüzde 10 gördüğün karakter sayısı 3. Geri kalanını görebilmek için aşağı yukarı 180 dolar daha harcaman gerekecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Yarbay

Res3 çöpüne tepki olarak yapılmış bir remake olmuş. Combat sistemi güzel ama turn based olsa kesinlikle daha iyi olurmuş. Başlarda güzel gibi gelse de oyun zorlaşınca göze batmaya başlıyor. İlerledikçe tabii mob sayısı artıyor ve iyice karambole gidiyor dövüş. Bir karakterin mavi barı dolunca karakter değiştirmeden skill kullanabiliyoruz ama sürekli durdurmak rahatsız etmiyor değil. Bu yüzden turn-based olsa daha oturaklı oludu. Yine de 10/10 değerinde bir oyun.
Bir de bu 60 dolar meselesi ne onu da anlamadım. Yok 60 dolar yok işte 60 çarpı 3 owww 180 dolar demeler falan? En azından bu part 300 lira Türk PSN’de. Tabii isteyen US’den 60 dolara alabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

#
4 yıl
Yarbay

Oyunun satışların kısa sürede beklentinin çok ötesinde olması sevindirdi. Umarım bu güzel haber ile partlar arası süreyi ellerinden geldiğince kısa tutar ve oyunun tamamen bitmesini bekleyenler içinde şöyle özel bir sürüm ile tüm FF fanları mutlu ederler.



G
4 yıl
Yarbay

oyunun bendeki tüm ciddiyetini, ağırlığını aldı götürdü şu honeybee sahneleri, dansı vs.

japonlar gene yapmışlar bi japonluk. tifa'da ramazan ramazan yakacak bizi arkadaş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yarbay

Eski oyunun orjinalliğini bozmamak eski dokuyuda katmak için bazı yerlerde kaplamalara dokunulmadı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 26 Nisan 2020; 16:40:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gaara34
T
4 yıl
Yarbay

Ne güzel yapmışlar tanıtım filmini.




Bu mesajda bahsedilenler: @Raising Kratos
V
4 yıl
Yarbay

D
3 yıl
Yarbay

Oyun muhteşem, remake değil yeni bir oyun olsa goty olma şansı vardı. FF15 bunun yanında çok vasat kalıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 3 Ocak 2021; 18:4:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

L
3 yıl
Yarbay

Daha önce PS1 de FF7 yi oynamıştım. Remake'in part part çıkacak olmasından ötürü açıkcası oyuu almayacaktım ama oynayacak oyun bulamamamdan ötürü ve remake hakkında okudum bir sürü olumlu yorumdan sonra oyunu alıp denemeye karar verdim. Şu ana kadar 18 saati devirdim oyunda. FF hayranı biri olarak öncelikle FF15 deki o kaotik dövüş sistemini çözmüş olmalarından dolayı çok mutluyum. Combat lar çok keyifli ve sizin becerilerinize göre de keyif alma katsayınız artabilir. Müzikler harika(özellikle airbuster boss theme da tüyler diken diken oldu), hikaye anlatımı, dövüş sistemi oldukça iyi. Dövüş sistemi oyuncunun beceri ve hakimiyetine göre gayet esnetilebiliyor. Bu da oyunda sürekli battle'a girme isteği uyandırıyor. Karakterler üzerinde de çok büyük emek var,çok çalışılmış bu konuda. Olumsuz bulduğum kısımlar; hikaye anlatımında araya çok fazla sinematik giriyor bu beni bazen rahatsız ediyor. Oyun çok çizgisel ilerliyor, bir FF oyunu nasıl açık dünya olmaz diye kendime hala soruyorum. Oyunu PS4 de oynuyorum ve grafiksel olarak bazı kaplama sorunları mevcut, keşke bunlara biraz daha dikkat etselerdi. Muhtemelen pro da daha iyidr.

Hiç FF oynamamış arkadaşlar için bence bulunmaz nimet, kesinlikle denenmeli. FF7 yi önceden oynayanlar için ise farklı duygular bekliyor. Part part gelecek olmasını da şu an seviniyorum, en azından devamı gelecek :))





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 11 Ocak 2021; 21:37:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Ilk part da dış dünyaya daha çıkmadılar. Oynayınca anlayacaksınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @leonheart07
Z
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ps5 için yeni bir tane duyuruldu 60 fps olacak şekilde yeniden yapıldı ve ekstralar da dahil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 4 Mart 2021; 21:1:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Geldik chapter 9'a gayet güzel ilerliyor. Merak ettiğim bir durum var acaba oyun bitince serbestlik verir mi ki? Vermezse sorun değil gerçi klasik taktiği yaparız.

Yeni oynayanlar değişik güzel güçlü materialar Chady'nin battle intellerini yapınca veriyor yapmayı unutmayın
Oyun bitince istediğin chapter ı oynama imkanı veriyor oyun eksikleri ve kaçırılanları tamamlamak için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Yarbay

bu oyun ilk defa oynadigimizdan mi nedir cok tuhaf anlamadim bisey,orumcek gbi bi boss heralde sector 1 de..surekli yanlislikla X e basmaktan menu cikip duruyor..sinir bozucu..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >