Merhaba arkadaşlar ben nasıl yapılacağına dair bilgi bulamamıştım servise taktırdım ama çok basitmiş, Honeywell Y87RF2008 modülasyonlu oda termostatında elektrik bağlantısına gerek yok , bunun on off olan modelinde elektrik bağlantısı gerekiyor sanırım, video da görüldüğü üzere sadece 2 kablo ile kombi de ki sokete takılıyor, kombide de herhangi bir yeri açmaya gerek yok, görünen soketteki ince köprü telini çıkarıyorsunuz o kadar, termostat kablosuz olarak otomatik bağlanıyor, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim, şimdilik sadece bir kaç gece çocukların odaları için çalıştırdım, sanırım radyatörleri hiç soğutmayacak şekilde çalışacak , sabah baktığımda petekler hep ılıktı ve oda istenilen derecedeydi, önceki evimde kullandığım oda termostatı petekleri soğutuyordu, üşüme hissi oluşuyordu , inşallah bundan memnun kalırız.
Taktıralı 1 ay kadar oldu tam anlamıyla hiç kullanmadım, en uzak odaya denemek için koyuyorum , ara ara dereceyi yukselttigim de çalışıyor , şimdilik baglantı kopma sorunu yok , umarım kışın sıkıntı çıkarmaz .
Hayirli olsun,denedikce fikirlerine ihtiyacim var,memnuniyetin tüketimin hassasiyeti filan arada yazar söylersen sevinirim.ayrica ne kadara mal oldu fiyat ve hangi sitesen aldiniz
2 aydır hiç kapatmadan kullanıyorum , sadece evi havalandırmak için 1 saat kadar dereceyi kısıyorum , çocuk odasına yerleştirdim sürekli 22,5 derece ayarlı, bu şekilde 2 çocuk odası aynı 22,5 derece oluyor , ebevey yatak odası 22 derece oluyor , salon (günün çoğu burda geçiyor )23 - 23,5 derece oluyor, radyatörlere termostatik vana takmayı düşünüyordum , bu kurguyla hiç gerek kalmadı , termostatik vana taksam böyle ayarlayamazdım herhalde, eşim çalışmadığından 2 çocukla evde sürekli yaşam oluyor , mutfakta çok sıcak olduğundan mutfağın radyatörü kapalı , daire hiç güneş almıyor , bina yalıtımlı camlar ısıcam , alt üst dolu evi isitiyorlarmı bilmiyorum , bugün 28 günlük fatura geldi , 60 metreküp harcanmış, bunun en az 25 metreküpü Ocak ve sıcak su için harcanmıştır, 35 metreküp bana çok uygun geldi , çok konforlu ısındık , İstanbul'da hava çok soğumadı, çok sağuk havalarda nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
Bu ayki fatura 33 günlük 114 m3 harcamış, günlük 3 m3 harciyordu , İstanbul'da havanın soğumasıyla son 1 haftadır tüketim 5-5,5 m3 e çıktı, şuan için memnunum güzel ısınıyoruz.
Kombi ile bir yılı geçirdim , yarı yoğuşmalı olduğundan içime sinmemişti fakat honeywell 2008 termostatla beraber hem ekonomik hemde güzel ısındık, kombiyi taktık kış boyu yerini unuttum desem yeridir , sıcak su kullanımında dalgalanma yapmıyor sabit sıcak su akıyor , Olumsuz olarak sıcak su 40 dereceden aşağı ayarlanmıyor, banyoda bana sıcak geliyor, soğuk su katıyorum , Diğer bir olumsuz yanı çok ses cikarmasa da sessiz de diyemeyiz , benim balkonda olduğundan bana zararı yok ama mutfak içinde olsaydı rahatsız edebilirdi, tabi diğer kombiler nekadar ses çıkarıyor bunu bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @SEHZADE63