Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
102477
Cevap
6437123
Tıklama
81
Öne Çıkarma
Cevap: [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (744. sayfa)
T
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Barça'nın da düzgün bir sistemi yok ki. Xavi gittiğinden beri Tiki Taka oynamıyorlar. Topa %60 üzeri sahip olmak tiki takaysa dünya futbolunun %20si aynı sistemi oynuyor olurdu.
Topa sahip olmak tiki takaysa Guardiola Ersun hocamın stajeridir. En büyük 5 ligin topa sahip olma istatsitikleri attırmayın bana.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Yüzbaşı

Gustavo hariç bütün bölgeler yetersiz 10 tane as kadroya oyuncu lazım bu kadar basit. Bu yönetimle olmaz futboldan zerre anlamıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

PTT 1.Ligde futbol şubesi bizden profesyonel yönetilen 3-4 tane takım vardır. Bülent Timurlenk'in dediği gibi Real efsanesi Raul 3.ligde bir takım ile tecrübelenmeye çalışıyorsa dünyanın en efsane orta sahalarından Zidane önce Castilla'da çalışıyosa Emre ile Volkan kim oluyorda koskoca kulübü bu ikilinin ağzına emanet ediyor Ali Koç? Bahsettiği vizyon bu mudur? Koskoca yönetimde ağırlığı olan sözü geçen 1 tane futbol aklı olmaz mı?



T
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Bazen düşünüyorum da Ali Koç takımın içine öyle böyle etmedi ya. Kulübü kapatıp gitmemiz lazım galiba, 1,5 milyar euro borç kapanmaz ki. Kulübü kapatıp açmamız lazım göztepe gibi böyle bir şey olmaz yani 15 yıl üst üste şampiyon olsak yine kapanmıyo boşa uğraşıyoruz, ali baba da herhalde cebine 3-5 bir şeyler atmanın derdinde, son dönemdeki hareketlerinden öyle düşünmeye başladım ben.
Ali Koç zararlı çıkıyor ne cebine atması? Adam zaten rahattı, parayı da başka yerden kimsenin ağız kokusunu çekmeden kazanırdı. Taraftarda Ali Koç başka olsun diye kampanya falan düzenlerdi. Kulüp kapatıp açma nedir? O borçlar nereye gidecek? Borç sahipleri ne alacak, kim ödeyecek o borçları?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Teğmen

Artık sabır taşı çatladı. Ali Koç için son şans gelecek sezon sağlam kadro kurup eğer şampiyonluğu alamazsa stadyum inler istifa diye. 100 lira kredisi varsa taraftarda 50'sini küme hattında geçirdiğimiz sezonda diğer 50'sini bu sezon 20 senelik serileri rezil ederek bitirdi. Gelecek sene sıfırla başlayacak.

Gelirken en çok destekleyenlerden biri bendim. Ama 2 sene vizyon vizyon diye gezip sonunda Emre, Volkan'a raconcu tayfaya takım emanet edip üstüne gelirken 100 tane oyuncu izliyoruz scoutumuz vs reklam yapıp sonra rakip takımların çöplerini toplayıp ptt 1.lig seviyesinde topçuları 11'de oynatması kabul edilemez. Gelecek sene direkt ptt 1.lig'ten oyuncu transfer edelim Volkan, Emre'de saha kenarına tabureleri atıp tavla oynasın maç oynanırken tam şuanki vizyona yakışır hareket olur.

Ama Aziz borç yabdıığ... diyecek olan boşuna konuşmasın. Büyük takım asıl başarı olmadan "mali bakımdan" çöptür çöp. Ne gelir elde edersin ne de başka birşey. Gerekirse 10 topçu değil 1 tane alacaksın adam gibi oynayacak. Kaç tane oyuncu aldık dikiş tutturan bir Gustavo bir Vedat. Geri kalanını hatta bazı topçuları iddaa ediyorum "halısahaya" bile çağırmam.

Vizyoner adam sağlam bir scoutla ya nokta transferi yapar o oyuncu o mevkide çatır çatır
oynar bunu şuana kadar sadece Gustavo ve Muriqi'de gördük. Ya da """""MALİYETSİZ""""" yani deneyeyim diye 2-3 milyon euro bonservis verip 2 milyonda maaş vermezsin yani alırsın total maaş bonservis dahil maliyeti taşı çatlat 1 milyon euroluk """"genç"""" gelecek vaad eden topçu Ferdi gibi oynatırsın geliştirirsin. Onun dışında aman rakipler çöpe oyuncu atsında ben alayım diye kedi gibi beklemezsin.

Mert Hakan Yandaş transferi gündemde şuan habere göre GS 1 milyon euro vermiş bizde 1.8 milyon euro hatta bazı haberlere göre 2.5-3(bu kadar çapsızlık yapacaklarını sanmam) teklif etmişiz. Tam bize göre transfer aslında anadolu topçusunu yedek olarak düşünen GS'den topçuyu yüksek mayış ile çalıp 11 oynatırız hatta 10 numara veririz Bu isme karşı değilim ama maksimum verilcek rakamı 1 milyon euro olarak gs vermiş biz anca 11 sözüyle alabiliriz bunu. 1.1 milyon euro bile fazla bu adama bana göre.



T
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Aslında tam da bahsettiğin şeyden dolayı oluyor, bizde baskı çok. Oyuncuların hata yapma riski daha fazla, bu yüzden hataları çıkaramıyoruz. Aykut kocaman zamanı da böyle oluyordu, vardarı bile yenemedik. Eğer kazanacaksak atak yapmayı defans yapmaktan daha iyi becermeliyiz, anadolu takımları ne olursa olsun bizim kadar iyi değiller. Olmayacaklar da.

Kapanana kapanırsak berabere kalırız
İyi defans yapmak çok önemli çünkü kapanan takımları zaten açamıyoruz ama adam bir kontra ile golünü buluyor, sonra far tutulmuş tavşan gibi kalıyoruz. Sonra maç evdeyse takım bir süre sonra ıslıklanıp, yuhalanıyor eğer takım deplasmandaysa bu sefer ıslıklanıp, yuhalanıyor. Mental olarak çok güçlü olmak lazım. İyi defans yapmak lazım, topu defanstan iyi çıkarmak lazım. Yaratıcı, yetenekli oyuncular lazım ki kilidi açalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

altınordu başkanı berke-barış olayından dolayı Koç'a tavırlı
ravil tagir'i bize yedireceğini sanmıyorum bende bu çocuğu takip ediyorum stoper mevkisi için kendi yaş grubunun en iyisi diyorlar. üstelik sol ayaklı. sol stoper için biçilmiş kaftan





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 20 Haziran 2020; 18:32:23 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @su1456ru
K
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

altınordu başkanı berke-barış olayından dolayı Koç'a tavırlı
ravil tagir'i bize yedireceğini sanmıyorum bende bu çocuğu takip ediyorum stoper mevkisi için kendi yaş grubunun en iyisi diyorlar. üstelik sol ayaklı. sol stoper için biçilmiş kaftan
O adam cin gibi maşallah,berkenin kelek bir kaleci olduğunu biliyordu bu yüzden A takımda hiç oynatmadı PR çalışmaları ile götürdü herşeyi sonra Ali koç mizyon falan diye çaktılar bize,barış alıcı da piyangodan çıktı keriz parasını yediler.Ali koç sonradan satış pay koydurmamış hatta böbürleniyordu açıkça altınorduyu kazıkladık yauuu diyordu

Bu ravil de tıpkı cengiz ve çağlar gibi gerçekten potansiyelli bir oyuncu bize falan vermez öyle adamları.Cengiz ve çağları nispeten küçük,oynayabilecekleri takımlara sonraki satıştan %40 pay ile sattı.Bize Allahyar gibi çakma wonderkid falan varsa ellerinde çakar işte onları anca.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Aynen hocam, elimizde valbuena vardı yolladılar, yerine aldıkları adam da deniz türüç. Yani bizi üst düzey takım yapan kaç tane oyuncu varsa çoğu yollandı. Daha da böyle oyuncular bulabilecek miyiz bilmiyorum.

Alıntıları Göster
Valbuena bir şanstı kaybedildi. Kepazelik yani, kendi gitmek istediyse bilemiyorum ama bu adamı takımda tutmak lazımdı.



S
4 yıl
Binbaşı

Hocam böyle bir yorum yapmak izlemeyen bilmeyen insanları yanlış yönlendirmek olmuyor mu? Aşağıda arkadaş yazmış 2 maç ilk 11 gerisi alt lig diye. Bu Roma’da ilk 11 oynamak mı oluyor size göre?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @baranpekol
K
4 yıl
Yüzbaşı

Aynı duyguları hissediyorum yemin ederim

https://twitter.com/ALTARTUNCKOL/status/1274037555374157825?s=20



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

Pellegrini yerine Erol Bulut'u tercih ederim. Pellegrini başarılı olabilir mi? Mümkün fakat ben başkanın vadettiği vizyona dair tek gram bir şey göremediğim için kesin saçma sapan işler olur, bir bakmışsınız 3-5 ay sonra Dede olmuş, sonra da tazminatını alıp sçma sapan sebeplerden kovulmuş.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı

Vedat tam kazma olmuş



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

Tolga, Falette, Deniz'den başka top oynayan yok. Hele Tolga tek başına çekip çeviriyor.



M
4 yıl
Teğmen

Vedat tam bir kazmaya dönmüş vallahi aşırı düşmüş formu Ozanı söylemeye gerek yok berbat bir durumda.



Ç
4 yıl
Onbaşı

Eğer hala Ali Koç savunacak varsa başlıktan gitsin sabrımızla oynamayın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

hala aykut kocaman yazan var abi bi siz bi de ersuncular... siz iflah olmazsınız
SAYIN AYKUT KOCAMAN'ın sonuna kadar arkasındayız!!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >