Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
11717
Cevap
345495
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (585. sayfa)
Ñ
9 yıl
Yarbay

KdB Bayern'e gelsin isterim. Götze de gitsin hatta. Nasılsa en büyük Alman kulübüne geldim diye kendini salmış durumda, takımdan yollanması kendisi ve Bayern adına hayırlı olacaktır bence.

- Hitzfeld, Elber ve Kahn'a katılmak gerekiyor, Alman kimliği derken milliyetçilik yapmıyorlar, gerçekleri dile getiriyorlar. Guardiola efendi Hitzfeld için ŞL'yi aldığında sahada 4 Alman vardı demesini biliyor ama o zamanki Alman jenerasyonu nerede, şimdiki nerede. 2000-2002 dönemindeki Almanya'yı getirip şu son Dünya Kupası'na koysak çeyrek finalden ötesini göremezdi. Hadi hakkını yemeyeyim, Kahn sayesinde yarı final görebilirlerdi. Neyse, Bayern sanki sadece en iyi Almanları transfer ediyordu. Elber, Lizarazu, Salihamidzic, Sagnol, Kuffour, Demichelis, Ze Roberto, van Buyten, Lucio, Makaay, Kovac, van Bommel. Bunlar şapkadan çıkmadılar ya? Daha Ribery-Robben dönemine gelmedim bile. Bayern Alman seçenekler yeterli olmadığında Almanya'nın dışından transfer yapmayı bilmiştir. Ama bu jenerasyon yeterince iyi, fazlasıyla iyi. Takımı Premier Lig ekibine çevirmenin alemi yok. Haklılar bu adamlar.
- "Guardiola Neymar'ı istedi, yönetim Götze'yi aldı" cümle başlı başına yanlış. Götze'nin transferi Heynckes takımın başındayken yapıldı, evet Guardiola'nın takımın başına geçeceği açıklanmıştı ama zaten bir yönetim transferiydi, menajer değil ve Bayern hiçbir zaman Real-Barça-United-Chelsea seviyesi çılgınlıklar yaparak 60-70, hatta daha da fazla para ödemez. Ödediği gün bu takımlar 200e oyuncu alarak rekor kırıyor olur. Yani Neymar gerçekçi bir hedef değildi bile.
- Yönetim ve Guardiola, Kroos gittikten sonra yerine Alonso'yu getirmeseydi ses etmezdim ama Kroos vergiler hariç 10 milyon € istemişti. Kalkıp 6 milyon € maaşla Alonso'yu getirdiler, Kroos Bayern'in geleceğinde önemli bir isim olacaktı, yarım sezonluk iyi performans (geçen sezonun 2. yarısından itibaren Alonso bitik) için gene az buz maaş ödemedi Bayern. Ödemeye de devam ediyor tabii.


Bayern açısından bazı noktalara değinmek istemişsin de yönetim açısından el attığın konularda yanlışların var.



G
9 yıl
Yarbay

Alman spor yorumcularından yırttı diye ne sevindi adam.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay

Benzema'yı Cavani'yi filan boş verin. Arsenal'in ilacı bu adam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

İnşallah bize çıkarsınız beyler şöyle bi 7 -8 tane sallarınız da su barca yönetimini ve luis enrique yi kovdurursunuz


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
9 yıl
Yarbay

Guardiola bik bik. Adam ne takım yaptı ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Yarbay

Lig kazanılır Cl de elenilir. Fix senaryo. Ligi td sizde kazanırlar zaten. Guardiola ile fazlası olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
I
9 yıl
Yarbay

No yer.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
9 yıl
Yarbay

Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge; "Önümüzdeki haftalarda Guardiola'nın kontratını uzatmak için son kez büyük bir istek göstereceğiz. Ondan sonra gelecek belli olur."

Söylentilere göre Manchester City, Guardiola ile ilgileniyor. Bayern Münih'in ise B planı hazır. Bavyera ekibi Guardiola ile anlaşamazsa takımın başına Carlo Ancelotti'yi getirmeyi planlıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Guardiola evinde mükemmel oynatıyor. Forumun guardiola'yı sevmediğini biliyorum büyük ihtimal eksi yiyeceğim ama. Boşuna Münih tarihinin en iyi galibiyet yüzdesi olan hoca değil.

Kim takar forumu, Valla geçen haftada yazdım ben seviyorum bu adamın futbolunu. isterse sabaha kadar sağa sola pas atsınlar. Futbolcu olsam bu adamın takımında oynamak isterdim çünkü her futbolcu aktif olarak oyunun içinde.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
10 yıl
Yarbay

Real de geçen sene deplasmanda 6-1 yenmişti galatasarayı

bayrenin romaya deplasmanda ilk 30 dakikada 5 gol atmasını abartmayın az bile atmışlar son iki sezonun şampiyonlar ligi finalisti bu takım



Ñ
10 yıl
Yarbay

Manchester City, 2 tane 11 çıkaracak derinliğe sahip bir takım. Biriyle EPL şampiyonluğunu, diğeriyle de ŞL potası falan hedeflersiniz hani ayrı ayrı.

Ama Bayern'deki kadro derinliği [kaliteyi de hesaba kattığımızda] rakipsiz be arkadaş. (sakatlıkları gözardı ederek söylüyorum)

İdeal 11; Neuer / Lahm - Boateng - Benatia - Alaba / Schweinsteiger - Martinez / Robben - Müller - Ribery / Lewandowski
İlk 18; Reina - Dante - Rafinha - Alonso - Thiago - Shaqiri - Götze
Yedekler; Starke - Badstuber - Rode - Pizarro
Gençler; Bernat - Gaudino - Hojbjerg

Öyle lüks bir kadro ki; Robben-Ribery-Müller-Lewa-Götze, bunlardan en az 1i her maç yedek kalmak durumunda.

Ha, bir yandan da Bayern yönetiminin ve Guardiola'nın iskeleti gençleştirmesi lazım. van Gaal döneminde yükselişe geçirilen kadronun iskelet oyuncularından Lahm ve Ribery 31, Schweinsteiger ve Robben 30 yaşındalar. Üstelik bunlardan sadece Lahm sakatlık problemi yaşamıyor.

Rummenigge inatla Reus'un serbest kalma maddesini tetikleyeceklerini söylüyorlar ama Reus'u ne kadar beğensem de onunla da zor çünkü o da sakatlıklarla çok içli dışlı biri. Bayern'in maddi gücü tartışmaya açık bile değil ama Real-Barça-United-Chelsea-City ile kıyaslandıklarında transfer ücretleri konusunda onlar kadar gönlü bol davranmıyorlar. Davransalar ADM ya da Hazard düşünülebilirdi. Ama Reus'u sakatlıktan, ADM ve Hazard'ı da ücretten eleyince ortada Ribery'nin yerine getirilebilecek adam kalmıyor.


Son olarak; Guardiola eleme maçları geldiğinde dünyanın en iyi bek ikilisinden, orta göbek yaratma inadından vazgeçerse Bayern ŞL'nin en büyük adayıdır bence. Geçen sene de öyleydi ama sonuç ortada tabii... Vazgeçmese bile şu an sadece Chelsea ve Real'i onlardan daha şanslı görebilirim.



O
9 yıl
Yarbay

Bayern CL alamaz bu yıl. Tıpkı Real Madrid gibi. Sevmesemde Barcelona yakin CL e. Ligde aldı yürüdü bayern ama wolfsburg u begeniyorum Almanya liginde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Binbaşı

İçeride 5-6 atar yollar Münih. Kanatlara da yenilik lazım tempoyu kaldıramıyor robben ribery sakatlanıyorlar durmadan. Bir kanada Hazard da fena olmaz



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

İçeride 5-6 atar yollar Münih. Kanatlara da yenilik lazım tempoyu kaldıramıyor robben ribery sakatlanıyorlar durmadan. Bir kanada Hazard da fena olmaz

5-6 tane nereye sallıyor ? Robben olmasa takim bitik. Bayern e barca futbolu oynatmaya çalışıyor. Guardiola geldiğinden beri ne kazandı ? Köy takımlarına karşı ligi şömine ediyor. CL de silik. Real Madrid rezil etti gecen yıl.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
C
9 yıl
Binbaşı



Turu geçer geçer dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?

Üzüldüğüm şey ise yine Guardiola bir şey yapmış gibi kahraman ilan edildi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Rhaegar Targaryen
Ñ
9 yıl
Yarbay

Douglas Costa sezon başı da olsa takımda olumlu etki yaratmışa benziyor. Ödenen ücretin de etkisi var ama Bayern'e faydalı olacağından şüpheliydim.

Umarım 2015-16 Guardiola'nın son sezonu olacak Bayern'in başında. Kolay bir lig şampiyonluğu daha alır, şansı yaver giderse DFB-Pokal'ı da alır, ŞL'de gene rezil olur, sonra da gider.
Lig şampiyonluklarıyla mutlu durumdaki Juve bile vakti geldiğinde Conte'ye yol verdi ve Allegri ile ŞL finali oynadı üzerine. Bayern'in de ligden daha fazlasını düşünmesi gerekiyor bu sezon ve önümüzdeki sezonlar için.



A
9 yıl
Er

Bayerne en cok istedigim oyuncu Tielemans. Dar alanda, kisa ve uzun mesafede cok iyi bir pasör. Oyun görüsü cok iyi. Deep lying playmaker, LCM oynayabiliyor. Coman yerine Praetle birlikte onu da almaliydik. 28 milyon euroya 2side alinabilirdi. 2side CL seviyesinde, daha yüksek bir seviyede kendilerini ispat etsinler, degerleri 2-3 katina cikardi. Cok karli 2 transfer olurlardi. Coman cok uzun vadeli bir transfer olarak görünüyor. Vidal olmasa almazdik. Vidal cok israrci olmus, Guardiolayi ikna etmis. Neyse biraz iyimser yaklasiyim, belki daha iyi hissederim. Son anlasmalardan sonra istesek Juventusun hepsini satin aliriz. Belki de potansiyeline cabucak ulasir, cok iyi bir kanat/forvet oyuncusu kazaniriz.

Bu transfere en cok tepkiyi Hitzfeld ve Kahnin verecegi kesin. Onlara kalsa, Brandt neden alinmadi? Bu yil BLde yilin genc oyuncusu secilmesi garanti. Comanda yilin flopu secilir yüksek ihtimal.

Laporteden bahsediliyordu. 50 milyon euro bile olsa, gelmesini isterdim. Sadece 2 stoperimiz var. Badstuber cogunlukla sakat, Danteye Guardiola bile güvenmiyor. Bugün Sammer, stoper alinmayacagini söyledi.



G
9 yıl
Binbaşı

leverkuzen gol.bile atamiyo bayerme peh dordmunsa bayern.almanyanin krali. tabi bayern bir dev.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Yarbay

Almanya ligi de yalan oldu artık.Parayı bastırıp rakiplerinin en iyi oyuncularını alıp onları güçsüzleştirip şampiyon olmak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Yine şampiyonlar liginde birisi tokatlarsa Rummenigge acaba Pep'e ne yapar.

Ayrıca Lewandowski'yi Lewandowski yapan Jürgen Kloop'tur hatırlarsan bir zamanlar Lech Poznań'da oynayan kazmaydı. Gerçi Dortmund kadrosunu yıldız yapanda Kloop'tu.


Valla Lewandowski'nin oyunundaki değişimi göremiyorsan lütfen benle futbol tartışma. Beni ilgilendirmiyor dortmund ve klopp, klopp gitsin liverpoolu kurtarsın ilk önce