Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4044
Cevap
290700
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]
F
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/220240/



Huzurlarınızda Far Cry 3

Ubisoft süpriz bir şekilde Far Cry 3'ü duyurdu. Yine Afrika sınırlarında geçecek olan Far Cry 3'ün serinin ilk oyunundaki ormantik atmosfer geri dönmüş durumda.




Geliştiriciler: Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Massive Entertainment
Dağıtıcı: Ubisoft
Platformlar: PC, PlayStation®3, Xbox 360™
Tür: Birinci-şahıs nişancı, First-person shooter
Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Resmi Kanallar: Ana Site, Facebook Sayfası, Twitter Sayfası




Haberler & Bilgiler

Far Cry 3'ün Yapımına 2008 Yılında Başlandı

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyun üzerinde uzun süredir çalışılıyor; hatta 2008 yılında Far Cry 2'nin tamamlanmasından sonra hemen Far Cry 3'ün geliştirilmesine başlanmış. Yapımcılar zaten oyunun dünyasının 4-5 yılda yaratılmaya ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Oyunu geliştiren ekip Far Cry 2'deki bazı oynanış elementlerini muhafaza ederken Crytek'in yarattığı ilk oyundaki tonu yakalamak istiyormuş.



Ubisoft: "Far Cry 3'te Daha Fazla İkilem Olacak"

Far Cry 3 yapımcılarından Dan Hayns elleri altında yoğrulan bu oyun hakkında açıklamalarda bulundu.

Far Cry 3'te önceki yapımlara nazaran oyuncuları daha fazla ikilemin beklediğini belirten Hayns, bu ikilemlerin işe yaramasını sağlamak için oyuncuların kendini kaptıracağı bir dünya yaratmanın önemine değindi. Böylece verilen kararlar daha etkili olabilirmiş

“Oyuncularda gerçekten oradaymış hissini yaratmak istiyoruz. Oranın kokusunu ve tadını alabilecekleri bir alan yaratmaya çabalıyoruz. Böylece zor kararları vermek zorunda kalırlarken elleri titreyecek."



Far Cry 3, On Kat Daha Büyük

Alan ve çevre genişliği hakkında konuşan yönetmen Jason Vandenberghe bizleri şaşırtacaklarını söylüyor. Far Cry 1 ve Far Cry 2'nin genişliğinden tam 10 kat daha büyük bir alanın bizi beklediğini de ekliyor.

İncelenecek çok fazla yerin olacağını, birini vurmadan da nasıl eğlenilebileceğini kendilerine sorduklarını da ekliyor Jason Vandenberghe. Asıl anahtarın açık dünya tecrübesinde olduğunun altını çizen yönetmen, oyun boyunca ahlaki kararlar vermek gerekebileceğinin de ipuçlarını verdi.



Far Cry 3, Lost'tan Esinleniyor

Lost'u unutan var mı? Geçtiğimiz birkaç seneye damgasını vuran bu başarılı Amerikan dizisinin Far Cry 3'e ilham olduğunu biliyor muydunuz? Evet, meğerse öyleymiş. Oyunun baş tasarımcısı Jamie Keen, şu açıklamaları yaparak Lost ve Far Cry 3 arasındaki benzerliklere değindi:

"Bu adaya ulaştığınızda bir çok insanın bu adada kendi gündemine sahip olduğunu göreceksiniz. Hepsinin yapmaya çalıştığı kendi amaçları var. Çok fazla detaya da inmek istemiyorum. Aynı hedefi kovalayan birkaç insan ile karşılaşabilirsiniz."

Keen, karakterimizin, diğer karakterler ile ister istemez etkileşime geçeceği ve onların planlarına kendimizi ortak ettiğimizi göreceğimizi söylemiş.

Bunun Lost'a olan benzerliği Keen'e sorulduğunda gelen cevap ise: "Bazı şeylerden önemli ipuçları aldık, tabii ki." oldu.



Far Cry 3'ün Hikayesi 20 Saatten Fazla Sürecek

Far Cry 3'ün bölüm tasarımcısı Mike Thompson yaptığı açıklamayla birlikte oyunun hikayesi hakkında konuştu. Far Cry 3'ün ikinci oyundan her yönüyle daha geniş olacağını belirten Mike Thompson, hikayenin kaç saat süreceğini de açıkladı.

Konuyla ilgili Thompson, "Sadece ana görevleri yaparsanız sanırım oyunu bitirmek 20 saatinizi alır." açıklamasını yaptı. Fakat Thompson, eğer yan görevleri yapmadan direk ana görevlerden ilerlerseniz, görev seviyesi için yeterli karakter gücünüz bulunmayacağından dolayı zorluk çekebileceğinizi de ekledi.



"Far Cry 3 Tek Bir Hikayeye Yoğunlaşacak"

Oyunun tasarım yönetmeni Mark Thompson'un OXM'e verdiği demeçte bu konudan söz edildi. "Far Cry 2'deki hikaye garipti" diyen Thompson, oyunda anlatılanların farklı, yapılanların farklı olduğunu dile getirdi.

Röportajın devamında Thompson, "Far Cry 2'de 50 tane hikaye bir aradaydı. Fakat şimdi sadece bir tane olacak onu da en iyi şekilde anlatacağız." açıklamasında bulunurken, oyundaki görevlerin de tek düze olmayacağının sözünü verdi.

Oynanış ile ilgili olarak Thompson, "Far Cry 3'te oyuncuların herşeyi denemesine izin vereceğiz. Biz oyunculara yapacakları şeyler için alan oluşturacağız, onlar da limitleri zorlayacaklar. Eğlenceyi oluşturan şey de bu olacak." diyerek bekleyenleri daha da heyecanlandıracak sözler söyledi.



Ubisoft: Far Cry 3'de Gördüğünüz Her Yer Sizin

Far Cry 3'ün yapımcısı Dan Hay, yeni oyunun çizgisel bir yapıdan çok uzakta olacağını belirtti ve "Bu dünyada görebildiğiniz en uzak noktaya bile gidebilirsiniz" açıklamasında bulundu.

Oyunun tarzıyla ilgili de açıklama yapan Hay, " Oyuna biraz aksiyon ve macera ekledik. Eğer bir shooter hayranıysanız bu oyunu seveceksiniz, eğer aksiyon macera hayranıysanız yine bu oyunu seveceksiniz" dedi.



[Kunye=644-4]



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Far Cry 3 ortalamanın çok üstünde bir oyun. Senaryosu, görevleri, crafting sistemi ile oynadığım en güzel açık dünya oyunuydu, eski olmasına rağmen grafikleri de şim...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Cpt. Miller - 10 yıl +3
M
13 yıl
Yarbay

F
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

N
12 yıl
Yarbay

Far Cry 3'ten Yeni Video Haftaya
< Resime gitmek için tıklayın >
Eski oyunlardaki hatalardan ders aldıklarını her seferinde yenileyen Far Cry 3 yapımcı ekibi, yeni bir videoyla birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Ubisoft bugün, oyunun resmi sitesinden Far Cry 3'ün yeni videosu için tarihi verdi. Sitede gözükene göre ikinci yapımdan 10 kat daha geniş haritaya sahip olacak olan Far Cry 3'ün yeni videosu tam bir hafta sonra, 16 Şubat'ta bizlerle birlikte olacak.

Ek olarak önümüzdeki ayda da Ubisoft'un yeni projesinden yepyeni bilgiler bizleri bekliyor olacak. Dünyanın en prestijli dergilerinden EDGE, Mart sayısında Far Cry 3'e yer verecek, oyunla ilgili özel bilgiler de bu sayıda kendine yer edinecek.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_3ten_Yeni_Video_Haftaya-24514.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yüzbaşı

N
12 yıl
Yarbay

Far Cry 3 Bütün Platformlar için Tamamlandı
< Resime gitmek için tıklayın >
Psikopatlarla dolu bir adaya hazır mısınız?

Ubisoft'un bu yılki en önemli yapımlarından biri olan Far Cry 3'ün bütün platformlar için (PC, Xbox 360 ve Playstation 3) tamamlandığı açıkladı.
Yani oyun şu anda DVD'lere basılıyor ve Steam gibi platformlara dağıtılmaya hazır.

29 Kasım'da Avrupa'da, 30 Kasım'da İngiltere'de ve 4 Aralık'ta ise Kuzey Amerika'da piyasaya çıkacak Far Cry 3, senaryo modunun yanı sıra çok oyunculu oyun modları ile de iddialı bir oyun. Ubisoft'un da Far Cry 3'ten beklentileri bir hayli yüksek.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_3_Butun_Platformlar_icin_Tamamlandi-32353.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Playstore'dan daha önce alışveriş yapmadım. Sattıkları büyük ihtimal steam uyumlu değildir. Oyunu nereye kaydedip oynuyoruz?

Steam veya Origin de olmayacak. Ubisoft kendi şeyini kullanıyor uplay mıdır nedir onla...

Olur mu hocam steamde var oyun. Ama playstore da steam ile ilgili bir ibare görmedim o yüzden sordum...

http://store.steampowered.com//app/220240


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Playstore'dan daha önce alışveriş yapmadım. Sattıkları büyük ihtimal steam uyumlu değildir. Oyunu nereye kaydedip oynuyoruz?

Steam veya Origin de olmayacak. Ubisoft kendi şeyini kullanıyor uplay mıdır nedir onla...

Olur mu hocam steamde var oyun. Ama playstore da steam ile ilgili bir ibare görmedim o yüzden sordum...

http://store.steampowered.com//app/220240

Kendi sitesinde steam yoktu yav. Neyse iyi oldu bu. :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl
Yarbay

EuroGamer'dan Far Cry 3'e Tam Puan!
< Resime gitmek için tıklayın >

Ubisoft'un üzerinde çok durduğu oyunlardan bir tanesi olan ve oyunculara sunduğu özgürlükle beraber 'gerçekçi bir hayatta kalma oyunu' deneyimi sunan Far Cry 3, ilk inceleme notlarını aldı.

Yayımlanan inceleme notlarına baktığımızda yapımın üst düzey puanlar aldığını görüyoruz. Hatta EuroGamer sitesi oyuna 10 üzerinden 10 puan vererek, Far Cry 3'ün her yönden çok iyi bir deneyim sunduğunu belirtmiş. Sürekli güncellenecek inceleme puanları listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

CVG – 9.4/10
Eurogamer – 10/10
IGN – 9/10
GameInformer – 9/10
MondoXbox (İtalya) – 9.3/10
Canadian Online Gamers – 9/10
Videogamer – 9/10
Strategy Informer – 9/10
OXM – 8.5/10
God Is a Geek – 9/10
GamesRadar – 4.5/5
Inside Games CH (Almanya) – 81/100
Digital Spy – 4/5
9lives (Belçika) – 92/100

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EuroGamerdan_Far_Cry_3e_Tam_Puan-32701.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yüzbaşı

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5tlsMjb3dm0

Oyun beni çok etkiledi keşke co-op tüm oyunda geçerli olsaydı.

Not: Videoyu koyamadım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrerano -- 22 Kasım 2012; 21:30:03 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Multisi nasıl olacak acaba, en çok multisini merak ediyorum. Birkaç video izleyeyim en iyisi.

Mp'ı güzel ama haritaların hepsi tropik ada türevi olacağından bir süre sonra tek düze gelmeye başlayabilir. Oyun için map editor yayınlandığına göre mod desteği de olucak demektir.

http://gamerant.com/far-cry-3-multiplayer-trailer-screenshots-map-editor-companion-app-robk-141906/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Kasım 2012; 14:37:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

F
12 yıl
Yüzbaşı

İnceleme puanlarıyla bekleyenlerinin heyecanını katlayan Far Cry 3, senaryo, multiplayer ve co-op modlarını içerisinde barındırmasıyla oldukça uzun bir oynanış süresine sahip. Bu süreyi artıracak bir diğer etken ise oyunun sahip olduğu harita tasarlama editörü. Far Cry 3'ün barındırdığı her içerik için tanıtım videosu yayımlandığı gibi, harita editörünün tanıtım videosu da bugün yayımlandı.

Öncelikli olarak haritayı nasıl tasarlayacağınızın gösterildiği bu videoda, haritanın sanki bir şehir kurma oyunu oynarmış gibi tasarlandığını görüyoruz. Adanın sınırlarını belirledikten sonra detaylandırmak ise tamamen size yani oyunculara kalmış. Ayrıca bu editör yardımıyla tasarladığınız haritaları diğer oyuncularla paylaşabileceğiniz gibi, harita tasarlamakla hiç uğraşmayarak hazıra konabilirsiniz.

Harita tasarlama editörü için yayımlanan videoya aşağıdaki oynatıcı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

BSC ALINTI video youtube dan buldum

http://youtu.be/zOzAxLk3udg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 26 Kasım 2012; 22:22:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

i7 640m 2.8 ghz
8 gb ram
geforce gt 420m

Bu donanımlarla oynanamaz heralde bu oyun?



Bi Allah'ın kulu bir şey söylesinde ona göre sipariş vereyim..

rahat oynarsın ben aral dan ön sipariş verdim zaten en ucuz araldan oluyor steam playstore pahalı bu arada hocam ekstra bilgilendirme yapayım gerçi konuda belirtmiştim görmemiş olabilirsin predator pack de ön sipariş hediyesi olarak veriliyo arala özel hadi iyi oyunlar şimdide

@edit: ekran kartın belki sıkıntı ya yaratır ya yaratmaz en kötü en kötü medium da oynatır

www.systemrequirementslab.com





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 28 Kasım 2012; 15:08:03 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

i7 640m 2.8 ghz
8 gb ram
geforce gt 420m

Bu donanımlarla oynanamaz heralde bu oyun?



Bi Allah'ın kulu bir şey söylesinde ona göre sipariş vereyim..

rahat oynarsın ben aral dan ön sipariş verdim zaten en ucuz araldan oluyor steam playstore pahalı bu arada hocam ekstra bilgilendirme yapayım gerçi konuda belirtmiştim görmemiş olabilirsin predator pack de ön sipariş hediyesi olarak veriliyo arala özel hadi iyi oyunlar şimdide

@edit: ekran kartın belki sıkıntı ya yaratır ya yaratmaz en kötü en kötü medium da oynatır

www.systemrequirementslab.com

playstore bu sefer daha ucuz 60 tl .

http://www.playstore.com/#!/oyun/far-cry-3


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

i7 640m 2.8 ghz
8 gb ram
geforce gt 420m

Bu donanımlarla oynanamaz heralde bu oyun?



Bi Allah'ın kulu bir şey söylesinde ona göre sipariş vereyim..

rahat oynarsın ben aral dan ön sipariş verdim zaten en ucuz araldan oluyor steam playstore pahalı bu arada hocam ekstra bilgilendirme yapayım gerçi konuda belirtmiştim görmemiş olabilirsin predator pack de ön sipariş hediyesi olarak veriliyo arala özel hadi iyi oyunlar şimdide

@edit: ekran kartın belki sıkıntı ya yaratır ya yaratmaz en kötü en kötü medium da oynatır

www.systemrequirementslab.com

Vatan'da 3-4 gün önce 56 liraydı.



H
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

i7 640m 2.8 ghz
8 gb ram
geforce gt 420m

Bu donanımlarla oynanamaz heralde bu oyun?



Bi Allah'ın kulu bir şey söylesinde ona göre sipariş vereyim..

rahat oynarsın ben aral dan ön sipariş verdim zaten en ucuz araldan oluyor steam playstore pahalı bu arada hocam ekstra bilgilendirme yapayım gerçi konuda belirtmiştim görmemiş olabilirsin predator pack de ön sipariş hediyesi olarak veriliyo arala özel hadi iyi oyunlar şimdide

@edit: ekran kartın belki sıkıntı ya yaratır ya yaratmaz en kötü en kötü medium da oynatır

www.systemrequirementslab.com

playstore bu sefer daha ucuz 60 tl .

http://www.playstore.com/#!/oyun/far-cry-3

aynen daha uygunmuş ama esktra içerik vermiyor :/


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
12 yıl
Yarbay

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com.tr&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-3-PC-217540/Tests/Far-Cry-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/&usg=ALkJrhhqc2EO_quuSE178IuiIezFwWdugw

CPU ya bağımlı bir oyun değil fakat rahat oynamak için intel ivy/sandy bridge şart olmuş yine gelenek değişmiyor.

bu arada: 310.64:http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-310-64-beta-drivers-released performance driver ı.. kesinlikle yüklemeniz lazım

malesef bu oyunları haftaya deneme şansı bulacağım hitman, ac3, bo2, fc3, warfighter.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Kasım 2012; 21:33:47 >

A
12 yıl
Yarbay

R
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

resim kaybolmasaydı görürdünüz
aa sız ortalaması 50 fps idi

http://www.geforce.co.uk/whats-new/articles/nvidia-geforce-310-64-beta-drivers-released
burada gördüm zaten rezillik beta driver ile bile 680 anca anca 40 fps ye çıkıyor ortalama.