Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
2647
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fantastik polisiye dizi: Grimm
A
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

NBC'nin yakın bir zamanda çekimlerine başlayacağı fantastik bir polis draması.

Dizi, Grimm's Fairy Tales karakterlerinden ilham alınarak geliştirilecek karakterlerin yer alacağı bir dünyada geçecek karanlık fakat fantastik polisiye bir olacak. Dizinin yaratıcıları ise Jim Kouf ("Angel") ve David Greenwalt ("Buffy the Vampire Slayer") olurken Sean Hayes ile Todd Milliner yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

Dizide bir dedektif normal görünümlü bazı insanları birer canavar, yaratık olarak görmeye başlıyor. Ve farkederki bazı özel güçleriyle insanların aslında ne olduklarını görebilmektedir. Ve kendisindeki bu yetenekle görevinin insanları bu varlıklardan korumak olduğunu keşfeder.

.............................

'Grimm'e dönecek olursak; dizinin pilot bölüm yönetmenliğini yapacak isim ise Marc Buckland olacak.

'Grimm'in oyuncu kadrosu ise yavaş yavaş şekilleniyor. Diziye katılan ilk isim yukarıda bahsettiğimiz normal görünümlü bazı insanları birer canavar, yaratık olarak görmeye başlayan özel yeteneklere sahip dedektifi canlandıracak olan David Giontoli. 31 yaşındaki aktörün canlandıracağı karakterin dizideki ismi ise 'Nick Burckhardt' olacak. Giontoli'nin önceki işlerine bakarsak; The CW'nin kısa ömürlü komedi dizisi Priveleged'in dışında Private Practice, Hot in Cleveland ve Grey's Anatomy gibi dizilerde kısa rollerle yer aldığını görmekteyiz.

.............
Diziye katılan diğer isim ise Silas Weir Mitchell oldu. Özellikle Prison Break dizisinden Haywire karakterini canlandırmasıyla hatırlayacağımız isim My Name is Earl, Burn Notice, 24 gibi dizilerin yanısıra Halloween II'nin de kadrosunda yer almıştı. Dizide oynayacağı karakter ise 'Eddie Monroe'. Eddie Monroe değişim geçirmiş büyük kötü bir kurt. Ancak öldürücü iç güdülerini evcilleştirmeyi ve yumuşatmayı başarmış. Ve işe Nick'e yardım etmekle başlıyor.
......................


Alıntı:http://derinkirmizi.blogspot.com/2011/02/nbcden-yeni-bir-fantastik-polisiye-dizi.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Demirsoy -- 25 Şubat 2011; 16:05:24 >

D
13 yıl
Yarbay

Diziye katılan birçok oyuncu olmuş.Buradan bakabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yüzbaşı

3. sezon 12. bölümü az önce izledim heyecanlı yerde bitti

sanırım grimm dizisi için açılan konu sayısı bulabildiğim kadarıyla 3 tane
http://forum.donanimhaber.com/m_54537573/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_47037594/tm.htm
http://resim.donanimhaber.com/m_49595046/f_//tm.htm#74931243


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
7 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.