meh, eski marvel filmlerinde her karakterin gelişimi için bile 2 film çekiliyordu sonra karakterlerin güçleriyle güzel filmler yapılıyordu. tamamen baştan savma oluyor kısacık bir hikaye anlatılıyor sonra film başlıyor. idare eder fakat klasik marvel kalitesi 5-10 yıldır yok
Son yıllarda marvel fiyaskolarından sonra beklentiyi düşük tutarak izledim ona rağmen baya kötü buldum filmi. Bu düşüş inanılmaz gerçekten. Doomsday için çok çok çok bütçe lazım.
Origin hikaye işini artık yapmıyorsunuz anladık ama bu da karakterlerle olan ilişkimizi oldukça düşük tutmaya başladı. Önceki f4 filmlerine göre cast seçimi kötü olsa da hikaye bazında bi tık daha tutarlı olmuş fakat filmin marvelin iyi film koleksiyonunda yer edinmeyeceği de aşikar
Son çıkan Marvel filmlerine göre daha iyi buldum. Oyuncu seçimleri oldukça başarılı olmuş. Galactus'u biraz daha kullanabilirlermiş sanki, ama yine de genel olarak güzel bir filmdi diyebilirim.
Ben sadece sırf robert downey popüler diye doom karakterine seçildiğine inanmak istiyorum(iran man'den bağımsız bir karakter olarak). Ama dediğin gibi %90 iron man'e bağlanacak bu mevzu ne yazık ki
Hocam ben izlemeyeceğim bir filmse elemanın eleştirel parodisine bakıyorum. Zaten izlemeyeceğim ve önyargılı olduğum için spoilerin bi etkisi olmuyor. Genelde de önyargımda haklı çıkıyorum. 2 saat kaybedeceğime 5-10 dk kaybediyorum zaten eleştirel parodi içeriği izlemiş olduğumdan kayıp yaşamış da olmuyorum.(Tabii eskisi gibi pek komik gelmiyor artık) Ancak izlemeye niyetli olduğundan senin durumunda Filmograf kanalı gibi ciddi analiz yapan kanalların incelemelerine baksan daha iyi olur, orada spoiler vermeden eleştiri yapılıyor, spoiler kısmına geçince de uyarı veriyor burdan sonrası spoiler diye. Kaldı ki ben oradaki incelemeyi de izlemiştim yine adam benim önyargılarımı haklı çıkarmıştı ve beni 2 saatlik aptal bir filmden kurtarmıştı.
Yeni çıkmış filmlerin ilk imdb puan ortalamalarına güvenmeyin. Baştan puanları yüksek yüksek verip şişiriyorlar. Yorumlarla gazlıyorlar sonra bilmeyen ce puana bakıp çok iyi bir şey sanıp filme gidenler gerçeklerle yüzleşiyor. Zaten filmin puanı ortalamasının en yüksek hali filmin ilk çıkışında görülüyor puanları bol kepçe verdikleri için. Ondan sonra yavaş yavaş düşüyor, muhtemelen ilk puandan son puana 2 puanlık bir düşüş yaşıyor. Tabii bu benim söylediğim abartılı puan alan balon filmler için geçerli, sonradan puan düştükçe görüyorsunuz zaten balon olduğunu. Ama bazı filmlerde de puanlar insanı çok şaşırtabiliyor. Bazı filmlerin puanları çol anlamsızca yüksekken bazıları düşük olabiliyor. Şanslı ve şansız ortalama mı diyelim, ne diyelim bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @devmanetihad
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @victor zsasz
Bu mesajda bahsedilenler: @BlackLead
Lan olm bu kadar berbat bir çöpü nasıl çektiniz. Bu nasıl 1 IQ'luk bir senaryodur böyle!
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Abi Avengers çekicez sizi de şöyle kısa bir tanıtalım kıvamında bir film yapmışlar.
Galactus un harcanma mevzusu da çok kolay oldu şöyle güçlü böyle güçlü dediler Sue ittire ittire portala gönderdi
Bu sahneler daha zekice kurgulansaymış dişe dokunur bir film olurmuş ama benim için 10/6.5 u geçmez. Uzun olmadığı için sıkmadan izletiyor en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Film çok kötüydü bence. nasıl imdb notu böyle yüksek onu da anlamadım. senaryo desen kötü, oyunculuk desen kötü, saçmalık desen bir sürü.
Vakit kaybıydı bence. Tek memnun olduğum şey tekrar tekrar başlangıç hikayesi yapmayıp direk konuya dalması oldu.
Ayrıca kötü adam Galactus karakteri ne kadar ezik birşey olmuş öyle. saçma sapan bir birşey, hiç havaya sokmuyor. Mal gibi karakter.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Batman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @mcake±