Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
874
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Face,Twitter Gibi Uygulamaları ve İnternet sitelerini engellemek
S
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Şirkete Casper 10'' androidli 2 tane tablet bilgisayar gelmiş programlarını filan kuruyorum ama bu iki cihaz üzerinde uygulama kurarak veya kendi ayarlarından facebook,twitter gibi sosyal ağ uygulamalarını bu ve bunlara benzer web sitelerine girişi engeleyebileceğim bir yöntem var mıdır? Biraz acil bir durum bilenler hemen paylaşırsa sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

güncel, öğleden sonraya kadar halledilmesi lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bana bir yardım çıkmadı ama gören olursa konuyu yardımım dokunsun :), kaspersky parental control bir nebze olsun işe yarıyor kaspersky sayesinde kurulan programa onay istediği için bahsettiğim uygulamalar kurulsa bile yönetici şifresi olmadan kullanılamıyor. ayrıca parantel control isimli aile filtresi tipinde benzer programlarda var size uygun olanı bulursunuz ordan :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.