Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
4197
Cevap
241160
Tıklama
26
Öne Çıkarma
Cevap: Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (220. sayfa)
C
3 hafta
Yüzbaşı

Dostlar,

Siz olsanız hangi modeli seçersiniz? Başka önerdiğiniz bu fiyatlar aralığında cihaz var mı?


https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/954734-1010277/tp-link-archer-be230_keenetic-challenger


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
3 hafta
Yarbay

Karşılaştırmanızda öncelikle kaç adet port ihtiyacınız ve tam olarak hangi amaç için kullanacağınıza göre karar verin.
2 adede karşı 5 adet ethernet portu olan cihazı zaten karşılaştırmanız biraz segment / talep farkı yaratıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @crazydange
M
2 hafta
Yarbay

Bunu alırdım


https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper




Bu mesajda bahsedilenler: @crazydange
K
2 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba DonhanımNaber,

Recovery işlemini makalede anlatıldığı şekilde yaptıysanız destek@keenetic.com.tr adresimize cihazınızın altında bulunan etiketin resmini yada cihazınızın seri numarası ile birlikte buradan ilettiğiniz sorun ile birlikte iletin, arkadaşlarımız cihazınız ile ilgili servis kaydı oluşturarak servis bilgilerini tarafınıza iletebilir yada recovery işlemini arkadaşlarımız ile birlikte yapmak için Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veren 0216 709 32 00 numaralı destek hattımızı arayarak uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,




Bu mesajda bahsedilenler: @DonhanımNaber
S
geçen hafta
Yarbay

Merhabalar, yıldırım düşmesi neticesiyle 2 hopper cihazımın adaptörleri yandı ama cihazlar sağlam. 2 adet adaptör nasıl edinebilirim acaba?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
geçen hafta
Yüzbaşı

Yanan adaptörlerle birlikte elektrikçiye git bundan istiyorum dersen verirler zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydange -- 22 Haziran 2025; 22:52:15 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Skymarc
K
geçen hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Skymarc,

Yıldırım düşmesine bağlı olarak arızalan cihazlar garanti şartları gereği garanti dışı kapsamında değerlendirilmektedir. Yüksek akıma maruz kalan cihazlar, maruz kaldıkları enerji değerine göre hasar alırlar, farklı adaptör ile cihazınıza enerji gelmesi cihazınızın anakartında bir hasar meydana gelip gelmediğini anlamına gelmez. Bu sebeple cihazlarınızın servisimizde kontrol edilmesi buna bağlı olarak anakartın zarar görüp görmediği test edilmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve destek almak için Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veren 0216 709 32 00 numaralı Keenetic Destek Hattımızı arayarak uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,




Bu mesajda bahsedilenler: @Skymarc
C
geçen hafta
Yüzbaşı

Kral, senin dediğin gibi yapmasına gerek yok önce gitsin aynı volt ve amper değerinde adaptör alsın taksın denesin zaten çalışmıyorsa yollar size. Denemeden ne diye yollasın boşu boşuna zaman kaybı.

Sen beni dinle @Skymarc


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Skymarc
S
geçen hafta
Yarbay

Standart adaptör uçları uymuyor. Mm'nin onda biri kadar büyük veya küçük geliyor. Neyse ben hallederim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @crazydange
C
geçen hafta
Yüzbaşı

Sen bozulan adaptörü al elektrikçiye git o halleder.



K
geçen hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba crazydanger,

Kullanıcımız güç adaptörlerinin yandığını, fakat cihazların çalıştığı beyanına istinaden cevap verilmiştir.

Saygılarımızla.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @crazydange
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.