Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
187
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Eriksholm: The Stolen Dream | PS5 | ANA KONU
A
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Eriksholm: The Stolen Dream | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Büyüleyici Eriksholm şehrinde geçen izometrik, anlatı odaklı bir gizlilik oyununu deneyimleyin. Hanna'nın erkek kardeşi Herman ortadan kaybolup polis peşine düştüğünde, Hanna'nın arayışı sadece kendi hayatlarını değil tüm şehrin kaderini değiştirecek bir felaketler zincirini başlatır. Müttefiklerinize katılın, acımasız düşmanları alt edin ve kurnazlığınızı kullanarak Herman'ın kayboluşunun ardındaki gerçeği ortaya çıkarın - hayal ettiğinizden çok daha büyük güçler devrede.


Hanna'nın macerasını, 1900'lerin başındaki İskandinavya'nın zarafetinden ve cesaretinden esinlenen geniş bir İskandinav şehri olan Eriksholm'un canlı sokaklarında takip edin. Bu dünyada her gölge bir saklanma yeri ve her köşe yeni bir meydan okuma sunuyor. Şehrin sırlarını çözerken ve takipçilerinizi alt ederken müttefikleriniz ve hızlı refleksleriniz en büyük araçlarınız olacak.


Anlatımlı Macera


Hanna'nın kardeşini bulmak ve kayboluşunun ardındaki gizemi ortaya çıkarmak için Eriksholm'daki macerasına katılın. Hanna ailesini yeniden bir araya getirmek için çabalarken her saniyenin önemli olduğu sürükleyici bir hikayede çarpıcı manzaralara dalın.


Ayırt Edici Karakterler


Üç benzersiz karakter arasında geçiş yapın ve yeni alanlara erişmek, çeşitli zorlukların ve bulmacaların üstesinden gelmek ve düşmanlarınızı alt etmek için benzersiz yeteneklerini kullanın.


Stratejik Oynanış


Koruma davranışlarını gözlemleyin, çevresel ipuçlarını kullanın ve engelleri aşmak için akıllıca çözümler bulun. Ortamları dikkatlice keşfedin, gizlenme ve gizliliği kullanın ve tespit edilmekten kaçınmak için saptırma taktikleri kullanın.


Canlı Dünya


1900'lerin İskandinav şehirlerinden büyük ölçüde esinlenen, güzellik, zorluk ve macera dolu Eriksholm'un hayali dünyasını keşfedin.








Geliştirici : River End Games


Yayıncı : Nordcurrent Labs


Çıkış Tarihi : 2025










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=KIbe9byEO_4





A
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

K
3 ay
Binbaşı

fena gozükmüyor. becerebilirlerse sağlam bir şey çıkar gibi



O
3 ay
Yarbay

Türkçe yerleştirme konusu ile ilgili firmayla burdan iletişim kurabilirsiniz.

info@nordcurrent.com

Not: Bazı arkadaşlar firmalar nasıl Türkçe cevap veriyor diye bana yazmışlar. Bilmeyenler için söyleyim, gmailin translate özelliği var onu kullanarak ekliyorum. Tabi ki siz de mail atarken İngilizce atmanız lazım.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 11 Haziran 2024; 13:1:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Tüm bu sevgi bizi çok mutlu etti!


< Resime gitmek için tıklayın >


Tanıtım fragmanımızın gördüğü ilgiyi ve dünyanın dört bir yanından gelen olumlu ve heyecanlı geri bildirimleri görmek harikaydı. Bizim gibi küçük bir ekibin bu tür bir etkiye sahip olabileceğini hayal etmek zor, ancak bu oyuna verdiğimiz sevgi ve özenin tıpkı bizde olduğu gibi sizde de yankı bulduğu çok açık. Bu vesileyle herkese içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz. Bu bize tahmin edebileceğinizden daha fazla yardımcı oluyor!

Yakın gelecekte daha fazlasının geleceğine söz veriyoruz, ancak şimdilik bu yazıya ekli görsellerle yetinmeniz gerekecek.

River End Games'ten sevgiler.


Kaynak : https://store.steampowered.com/news/app/2377280/view/4205880168543140582



O
4 hafta
Yarbay

Discort adresine oyunun Türkçe gelmesi için lütfen yazın arkadaşlar.

https://discord.com/invite/zaEMjYyz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Eriksholm: The Stolen Dream Gamescom 2024'te İlk Kez Görücüye Çıkacak

Eriksholm: The Stolen Dream gamescom 2024'te dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor ve biz de bundan daha heyecanlı olamazdık! Yayıncı Nordcurrent Labs ve geliştirici River End Games, anlatı odaklı gizlilik macera oyunlarının fuarda ilk kez görücüye çıkacağını duyurdu. Hayranlar ve medya, Eriksholm dünyasına herkesten önce göz atma sözü vererek oyuna özel bir ilk bakış elde edecekler.

Eriksholm'un büyük tanıtımı: The Stolen Dream'in büyük tanıtımı Future Game Show Summer Showcase'de gerçekleşti ve hepimizi heyecan içinde bıraktı. Sürükleyici fragman, entrika ve gizemle dolu güzel hazırlanmış bir dünyayı sergileyerek unutulmaz bir macera vaat ediyor. Heyecan verici fragmana buradan göz atabilirsiniz:


https://www.youtube.com/watch?v=w5sWLWF20uc
Bu gizli kaçışa dalmaya hevesli olanlar için Eriksholm: The Stolen Dream yakında Steam'de satışa sunulacak. Hikaye odaklı oynanışı ve atmosferik ortamlarıyla bu oyun 2024'te öne çıkan bir oyun olmaya hazırlanıyor. Çıkış tarihi yaklaştıkça daha fazla güncelleme için gözünüzü dört açmayı unutmayın!

Kaynak : https://adventu****.com/news/view/eriksholm-the-stolen-dream-set-for-gamescom-2024-debut



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.