Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
91
Cevap
3971
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Erasmus için Danimarka mı Hollanda mı?
J
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar PDR 1. sınıfım şuan Marmarada. Seneye erasmusla gitmeyi düşünüyorum.

INTERACTUM UNIVERSITY KPZ HOLLANDA

UNIVERSITY COLLEGE COPENHAGEN(UCC) DANİMARKA

Fikirlerinizi bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Şehir çok önemli Erasmus'ta, ülke olarak düşünme. Hollanda'daki okul hangi şehirde? Ama bunlardan daha önemli şeyler var.

Örneğin kalma yeri imkanın nasıl, onları karşılaştır. Bazı okullarda karışık yurtlarda kalıyorsun, bazılarında ev gibi apartmanlarda bir evde 3-4 kişi kalıyorsunuz, yurt mantığı. Ben Londra'da yaptım Erasmus'u ancak okul öğrencilere yer ayarlamadığı için hepimiz uzak yerlerde kaldık her gece takılamadık mesela.

Kopenhag'da kış vakti bulundum gece hayatı gayet iyi, eğer Hollanda'da Amsterdam'a gitmiceksen tavsiye edebilirim.

http://www.windesheimhonourscollege.nl/student-life/life-in-zwolle/

Zwolledeymis hocam. Okuldan Hollandaya giden bi iki kisinin ismini aldim onlarla konusacagim.

Biri dedi ki hollandaya gitmek icin belli bi para gostermen lazim onun bi kismini alcaklar geri donunce vercekler dogru mu bu olay?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.