Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
662
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Enjektör Sorunu
Z
3 yıl (105 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar enjektörlerim degisti.Ecuya baglanan bosch vs programlarda kodlama yapilamadi.Yetkili servisine goturdum yine kodlama yapilamadi.Enjektor uretici firmayi aradim muhakkak kodlanmali diyor.Ben ne yapayim bana soyleyin.Enjektorler sakirdama yapiyor inceden bu normal midir ? Ve bu degisen enjektörler ile 7 bin km yaptim enjektörlerim sıkıntılı olsa ecuya bir hata kodu dusmez miydi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl (3861 mesaj)
Yarbay

Hocam işin uzmanı değilim ama enjektör kodlama şart:

https://otomobilteknoloji.blogspot.com/2019/01/dizel-enjektor-kalibrasyon-kodu-nedir.html?m=1

http://www.autoparts.com.tr/haber-detay/222/common-rail-enjektorler-ve-kodlamanin-onemi

Sizin enjektörleri servis bile niye kodlayamadığını çözemedim. Belki faydası olur:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FJBqx63vWYU





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 19 Ekim 2022; 1:6:52 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ziros732
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.