Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1641
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En Çok Portal 2'nin Xbox 360 Sürümü Satıyor
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
    İngiliz satışlarının istatistiklerini toplayan GfK-ChartTrack'tan Portal 2 satışlarıyla ilgili çarpıcı bir bilgi geldi. Şimdiye oyunun sürümleri arasında Xbox 360'a oranla PC ile çapraz platform olması sebebiyle daha avantajlı bir sürüm olduğu bilinen PS3 versiyonunun Xbox 360 sürümüne göre daha az sattığı ortaya çıktı.
 
    Alınan verilere göre Portal 2, İngiltere'de en çok Xbox 360'ta sattı. Oranlara bakıldığında satılan Portal 2 sürümlerinin %54'ü Xbox 360'a, %35'i ise PS3'e ait.
 
    Unutmadan, çapraz platform olduğunu belirttiğimiz PS3 sürümü aynı zamanda bedaca PC sürümü de vaat ediyor. Portal 2'yi Xbox 360'larına alanların en büyük şikayetleri de bu eksiklikler olmuştu. Ancak gelin görün ki oyun severler eksiklere aldırmamış, Portal 2 heyecanını yine de yaşamak istemişler.
 
    Belki bu oranda PSN'in bir süredir yaşadığı sorunlar da etkili olmuştur. Bu arada oyunun PC sürümü kutulu satışlarda toplam satışların %10'unu kapsadı. Buna Steam satışları dahil değil.
 




M
13 yıl
Çavuş

PSN Düzeldiğinde %35 lik rakam büyük ölçüde fırlayacakmış gibi gözüküyor...



B
13 yıl
Yarbay

merhaba
bedava yerine bedaCa yazmışsınız.



B
13 yıl
Yarbay

allahına kurban iksbaks



B
13 yıl
Binbaşı

İngiltere zaten XBOXcı bunda şaşılacak bişey yokki. Diğer yerlerde PS3 daha fazla satmış amerikada bile.



E
13 yıl
Yarbay

Portal 2 de splitscreen vardır dimi arkadaşlar xbox yada ps3 de



Z
13 yıl
Yüzbaşı

Xboxda split-screen var.



S
13 yıl
Teğmen

Türkiye'ye gelmedi hala değil mi?



B
13 yıl
Yarbay

Bütün oyunlar Xboxta daha fazla satıyor bu bir gerçek zaten. Xbox, ps3ten daha iyi bir görüntü kalitesine sahip. ps3ün önde olmasının tek sebebi exclusiveleri..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
13 yıl
Yarbay

Satış=Xbox 360



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.