Z

Yüzbaşı
14 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
9 yıl
Bu puan ve sıralamaya göre sırayla üni tercihi yardım(dil 1)
430 puan 4600 sıralama arkadaşlar, ben İstanbul Üni Ake düşünüyorum ya da Eskişehir İng Öğretmenliği fakat siz olsanız nasıl bir tercih sıralaması yapardınız?
Z
9 yıl
Anadolu/Ege/İstanbul Üniversitesi tavsiye?
Dilden giriyorum sınava büyük ihtimalle 430 440 civarı bir puan alacağım ygs 260 olduğu için. Ege veya İstanbulda okursam Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü okuyacağım, Anadoluda okursam İngilizce Öğretmenliği. Eğitim bakımından, kampüs hayatı olsun ortamı olsun her bakımdan değerlendirebilir misiniz? İzmirliyim bu arada ama üniversite hayatımıda ailemle geçirme taraftarı değilim.
Z
9 yıl
Izmir final dershanesi deneme sinavina sadece ogrencileri mi girebiliyor?
6 haziran lys 5 denemesine girmek istiyorum ama disaridan belli bir ucret odeyerek girmek mumkun mudur? Ucret ne kadardir?
Z
9 yıl
Bu hesap ne kadar eder?
< Resime gitmek için tıklayın >
Bütün herolar var, plat çerçevesi, hiç banlanmadı, şu an plat 4, 5 rune page ve çoğu sınırlı simge, riot ward. Satmıyorum sadece fiyatını merak ediyorum satsam yatırdığım paraları karşılar mı diye.
Z
10 yıl
135 kiloyum kilo vermek istiyorum
Merhaba arkadaşlar; ilkokul ve ortaokul zamanlarımda sürekli kiloluydum ama o zamanlar çok umurumda değildi. Lise'ye geçtiğimde 100 kiloydum ve neredeyse her yıl 10 kilo almaya devam ettim hala çok umursamıyordum. Kendimi oyunlara vermiştim hergün evden okula okuldan eve derken, lise bitti yaş oldu 19 dönüp şöyle bir geriye baktım ve birşey farkettim, bu yaşıma kadar hiç kızarkadaşım olmamıştı. Özgüven denen şey zaten yok. Geçtiğimiz yaz dolayısıyla da nefret ettim vücudumdan, elimin altında sürekli 3 havluya bitirdim yazı. Havalar soğudu hala 10 dk yürüdükten sonra sanki 2 saat spor yapmış gibi terliyorum. Evimin yakınlarına spor salonu açıldığını duydum ve düşündüm ki; neden olmasın?

Şimdi sorularıma geçiyorum;

Boy 185 kilo 135, en az 50 kilo fazlam var, ben bu kiloyu en hızlı ve sağlıklı şekilde nasıl veririm?
Şu anki durumumda spor salonuna başlamam sağlıklı olur mu?
Diyet olarak ne yapabilirim internetten bulduğum bir ton diyetlerle yağ yerine kas ve su olarak vermekten korkuyorum en sağlıklı ne şekilde yapabilirim?
Kilo vermemi hızlandıracak ve yardımcı olacak ilaçlar tavsiye eder misiniz?
Ve yolun sonuna geldiğimde vücudumda çok ciddi deri sarkmaları olacak, göğüslerimde ve göbeğimde çok fazlam var, sarkık derilerle gezeceğime şişman olurum daha iyi, deri aldırma ameliyatı düşünüyorum, Türkiye'de varmıdır bunu yapan hastaneler ve fiyatı nedir?
Z
10 yıl
Ramaladni tavsiyesi?
< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün şansıma düşürdüm bir an anlayamadım ne olduğunu ramaladni olduğunu görünce bir şaşırdım, sizce bu silaha basmalı mıyım yoksa daha iyi bir şey için bekletmeli miyim?
Z
10 yıl
GTX 550 Ti 100 derece ısı
Yaklaşık 1 haftadır oyunlarda yaşadığım yüksek fps düşüşünden sonra kontrol ettim, boşta 60 derece, oyuna girdiğimde 2 dakika içerisinde 99 derece oluyor fan hızını en yükseğe çıkardım hiçbir fark yok, fan çalışıyor bozuk değil hızını arttırdığım içinde hayvan gibi ses çıkartıyor. Avg ile tarama yaptım 24 virüs sildim bilgisayardan hala bir fark yok. Sorun ne olabilir?
Z
10 yıl
GTX 550 Ti Isı Sorunu
http://imgur.com/YMv7mDd

Resimdeki gibi arkadaşlar normal mi sizce bu, ne yapmam lazım?
Z
10 yıl
Runadium Hakkında Yardım
Şu runadyumda iyi güzel gidiyoruzda en son 5 tane clone yukarı çıktığında ne yapılacağını bilen var mı? Çok ağır bir panik havası oluyor odada.
Z
10 yıl
Rogue hakkında yardım
Yaklaşık 2 sene önce 1 ay oynayıp bırakmıştım wow'u. Şimdi bir rogue açtım 13 lvlda bir bg gireyim dedim, adamlara damage atamıyorum, üstüne prot warriorlardan tek yiyince buraya gelip ben nerede hata yaptım demek istedim. Combat oynuyorum yanlış mı yapıyorum?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.