Cezaevinde tutuklu bulunan eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İmamoğlu'nun seçim kampanyasının direktörü Necati Özkan ve gazeteci Merdan Yanardağ hakkında 'casusluk' suçundan soruşturma başlatıldı.
Adam 7 aydır içeride. Baktılar dosya içi boş ne yaparlarsa dolmuyor, tavşandan casusluk şapkasını çıkarttılar. Hiç uğraşmasınlar "keyfim öyle istiyor" diye tutsunla...
Adam 7 aydır içeride. Baktılar dosya içi boş ne yaparlarsa dolmuyor, tavşandan casusluk şapkasını çıkarttılar. Hiç uğraşmasınlar "keyfim öyle istiyor" diye tutsunlar içerde.
Veri sızıntısından adam içeriye atılıyorsa sızıntılarla koca milleti open source yapanlardan hesap sorsunlar öncelikle.
Torrent ağlarında 3-5 dolara kimlik bilgilerimiz satılıyor.
Dava süreçleri istedikleri gibi gitmeyince hemen yeni bir tetikçilik soruşturması açmışlar. İstediğiniz kadar bir tarafınızı yırtın, halkın gözü önünde hiçbir meşrutiyetiniz kalmamıştır.
neymiş israil e bilgiler sızdırırmış. ulan israil in ibb uygulamasındaki bilgilere mi ihtiyacı var.
kullandığın telefonun android işletim sistemi, apple bunların sahipleri zaten yahudi değil mi? israil bu bilgileri istediğinde google ve apple şak diye bilgileri israile vermediğini mi sanıyorsunuz?
ayrıca pandemi dönemininde aleyacele çıkartılan uygulamadan tüm bilgiler hackerlar tarafından çalındı.
Cezaevinde tutuklu bulunan eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İmamoğlu'nun seçim kampanyasının direktörü Necati Özkan ve gazeteci Merdan Yanardağ hakkında 'casusluk' suçundan soruşturma başlatıldı.
https://www.milligazete.com.tr/haber/26656672/ekrem-imamogluna-casusluk-sorusturmasi-baslatildi-detaylari-bassavcilik-acikladi
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >