Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
277
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Efsane seri geri dönüyor: Age of Mythology Retold çıkış tarihi açıklandı
A
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Efsane seri geri dönüyor: Age of Mythology Retold çıkış tarihi açıklandı
Age of Empires markasının en popüler yan serilerinden Age of Mythology, uzun bir sürenin ardından geri dönüyor. Akşam saatlerinde gerçekleşen Xbox Games Showcase 2024 sırasında, Age of Mythology Retold'un çıkış tarihi açıklandı. Üstelik ilk günden Game Pass'e geliyor.



Age of Mythology Retold 4 Eylül'de PC ve Xbox'a geliyor



 



Microsoft, Xbox Games Showcase 2024 sırasında Age of Mythology Retold için yeni bir fragman ve çıkış tarihi paylaştı. Duyuruya göre ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesinde yer alacak gerçek zamanlı strateji oyunu, Eylül 2024’te PC ve Xbox Series X|S platformlarına çıkacak





Age of Mythology: Retold, tarihin ötesine geçerek tanrıların, canavarların ve insanların çarpıştığı efsanevi bir çağa uzanıyor. 2012 yılında çıkan oyunun baştan aşağı yenilenmiş bir sürümü olacak yapımda, oynanış, animasyon ve karakter modelleri baştan aşağı yenilemiş olacak. Üstelik Türkçe dil desteği ile piyasaya sürüleceğini hatırlatalım.



Ayrıca Bkz.Diablo IV'ün ilk genişleme paketi geliyor: İşte fragman ve çıkış tarihi



Age of Mythology: Retold, PC’de Steam ve Xbox platformlarında halihazırda satışa sunuldu. Oyunun standart sürümü Steam üzerinde 22.99 dolar, Xbox üzerinde ise 588 TL'den satılıyor. 




Kaynak:https://wccftech.com/age-of-mythology-retold-is-out-on-september-4-for-pc-and-xbox/

 Haberi Portalda Gör

D
2 ay
Onbaşı

Bir efsanenin geriye dönüşü inşallah güzel olur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O
2 ay
Teğmen

Aslının 2002'de, yenilenmiş hâlinin 2012'de çıkan oyunun yine yenilenmiş hâli 2026'da çıkacak. Böyle pazarlamanın böyle algı oyunlarına, böyle editörün böyle bilgisizce haber yazma anlayışına tükürülür.




V
2 ay
Yarbay

En çok sevdiğim, yüzlerce saat oynadığım ve inanılmaz keyif aldığım muhteşem bir strateji oyunu.

O alçak Gargarensis'i ne kesmiştim be. Bi haritada kafasına Zeus'un Thunderbolt gücünü vurduğunda bile tek seferde ölmüyordu.

Sevdiğim diğer strateji oyunları da Rise of Nations ve Red Alert 2. Başka da yok zaten adam gibi.




T
geçen ay
Yüzbaşı

oyuna el atacaklar yani ek paketleri çıkacak falan gayet güzel olacak. Eski versiyonu oynanacak gibi değildi. ben alcam büyük ihtimal.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.