Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1691
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Efsane geri dönüyor!
A
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

[html]<table width='99%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0'><tr><td valign='top' width='2'><img src='http://www.donanimhaber.com/resimler/anaxarxes/diamondmm.jpg' border='1'></td><td valign='top'><font face='Verdana, Arial, Helvetica' size='2' color='#000000'><span class='spnMessageText' id='msg'><p>3D Grafik pazarında bir efsane olan Diamond Multimedia, geri dönüyor! Bizler PC dünyasında 3D grafiklerle ilk tanıştığımızda hatırladığımız başlıca isimler arasında olan Diamond MM, eski problemlerinden sıyrılmış ve güçlü bir şekilde efsanevi Stealth ve Viper modelleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hem ATI hem de nVidia yongalarıyla kartlar üretecek olan Diamond MM, Stealth serisiyle orta ve düşük seviye ekran kartlarını isimlendirecek. Viper ise en üst seviye ekran kartlarının ismi olacak.</p><p>İlk Diamond Multimedia ürünleri Kasım ayında raflardaki yerlerini almaya başlayacak ve en güncel oyun ve programlarla birlikte gelecek. Diamond MM, efsanevi isminin verdiği büyük imaj ve güvenle, rakiplerini geride bırakacak güce şimdiden sahip gibi görünüyor.</p></span id='msg'></font></td></tr></table><br><font face='Verdana, Arial, Helvetica' size='2' color='#000000'><span class='spnMessageText' id='msg'><b>Sayfanın Linki : <a href='harici.asp?haberno=2798' target=harici>http://www.diamondmm.com </a></b></span id='msg'></font><br><br>[/html]

 Haberi Portalda Gör

L
21 yıl
Yüzbaşı

önce ürünü bi görelim sonra heyecanlanırız.



N
21 yıl
Binbaşı

ilk 3d kartım diamond dı...geri dönmesi güzel oldu...keşke isim olarak "monster" koysalardı...



N
21 yıl
Yarbay

iyi iyi çıksında görelim...



G
21 yıl
General

Monster'da gelir belki yakında



M
21 yıl
Binbaşı

S3 trio virge işlemcili bir diamondım :) vardı 4mb ramlı 85 dolara almıştım 3d hızlandırsın diye :) çok sevimli bi karttı tekrardan bilgisayarlarımızın içine girecek bu sefer çok daha güçlü eminim :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.