Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
109
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E3 2020 Dijital Etkinliği de İptal Edildi
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

  
E3 bu yılı tamamen pas geçiyor.
 
E3 2020'nin corona virüsü sebebiyle iptal edilmesinden sonra etkinliğin organizatörü Entertainment Software Association dijital olarak sunumlar yapılacağını duyurmuştu fakat bugün yapılan açıklamaya göre bu da iptal edildi.
 
"Corona virüsü salgının yol açtığı aksaklık sebebiyle Haziran ayında online E3 2020 etkinliği düzenleyemeyeceğiz. Onun yerinewww.E3expo.com üzerinden firmaların bireysel duyurularını tanıtmak için çalışacağız. 2021'de oyun endüstrisini ve oyunculu topluluğunu tekrar bir araya getirmek için sabırsızlanıyoruz." 
 
E3 2021 etkinliği 15 - 17 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek. 
 
Neyse ki E3 2020'nin yerine IGN Haziran ayının başlarında “Summer of Gaming” dijital oyun etkinliğini düzenleyecek. 2K Games, Amazon, Bandai Namco, Devolver Digital, Google, Sega, Square Enix, THQ Nordic ve daha birçok firmanın katılacağı bu etkinlikte yeni oyun duyuruları, oyun tanıtımları, oynanış videoları, yeni nesil konsollar hakkında detaylar, geliştiricilerle röportajlar ve daha fazlası paylaşılacak.




Endişe etmeyin. Bunların yapamadığını IGN kendi etkinliğiyle yapacak zaten. Üstüne de Microsoft, Ubisoft, Nintendo kendi video konferanslarını düzenlerler haziran ayında. Yine doyarız y...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Ornitorenk_Perry - 4 yıl +3
-
4 yıl
Binbaşı

A
4 yıl
Yarbay

Daha nelerin iptalini ve nelerin ertelenme haberlerini duyacağız kim bilir.
Rabbim sonumuzu hayır eylesin.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

J
4 yıl
Yarbay

Bilgisayarlara da corona bulaştı herhalde. Dijital neden iptal edilir ki?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Yüzbaşı

Endişe etmeyin. Bunların yapamadığını IGN kendi etkinliğiyle yapacak zaten. Üstüne de Microsoft, Ubisoft, Nintendo kendi video konferanslarını düzenlerler haziran ayında. Yine doyarız yeni oyunlara.



C
4 yıl
Binbaşı

Muhtemelen iptal noktasında IGN'nin etkinliği etkin oldu. Birçok firma ona katılınca pek de bir anlamı kalmadı E3'ün. Sonra da iptal ettiler.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

Herşey Sony'nin etkilnliğe katılmamasıyla başladı.Mızıkçı,oyunbozan,kendini beğenmişş...



G
4 yıl
Yarbay

Zaten E3te en iyi yayınları hep IGN yapıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.