3 modelin farkı hakkında bilgilendirme yapabilecek olan var mı? Tek fark başlık mı? Batarya kapasitesi sayısı veya emiş gücünde değişiklik oluyor mu bilen var mı?
Robot süpürge mi alsam bunu mu alsam bilemiyorum. çok uzun ömürlü değil diyorlar dyson'a. En az 5 yıl sorunsuz kullanılabilecek bir ürün gibi durmuyor.
Ben Neabot Q11 aldım rahatladım hocam, 110 metrekare evi 80 dakikada temizliyor. Elimle manuel süpürge açsam 2 gün sonra aynı toz çıkıyor evden. (ki bende philips in en iyi kablolu power cyclone 10 marathon süpürgesi var) Bu işi sürekli yapmak gerekiyor, bunun içinde robot süpürge ler mükemmel cihazlar.
İstediğiniz kadar iyi manuel süpürge alın, o ev yine tozlanıyor, en azından robot süpürge her yere girip çıkıp eşya çekme ve zaman derdinden kurtarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 6 Kasım 2022; 0:6:12 >
Hepsiburada'da satılan Origin 7999TL Mediamarkt'ta satılan Extra modeli 8299TL'ye göre çok daha avantajlı...
https://www.dyson.com.tr/dyson-v10-absolute
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 4 Kasım 2022; 20:7:20 >