T

Teğmen
10 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
291 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
4 ay
Vodafone Yanımda Premium
Premium furyasına Vodafone da katılmış.

Herşey yanımda da 50 tl indirim, hediye çarkında 2. Çevirme hakkı gb garantili, 1 aylık blutv ve tobiye canlı destek önceliği sağlıyor.

İlk aya özel 4,90 tl imiş. Sonrasında 29.90 tl

edit: ödeme mobil ödeme ile faturaya yansıtılıyormuş, mobil ödemeyi başka bir ürün için kullanmayacaksanız ücretsiz imiş.
cok avantajlı gibi gelmedi bana. İlk ay kullanılıp, Avantajları artarsa düşünülebilir.
T
4 yıl
İç mimar için laptop tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba bu konularda çok bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim, kardeşim iç mimarlık okuyor autocad vs kullanabilmek için laptop alacağım. Tavsiyeniz var mıdır?
T
5 yıl
Samsung 50NU7400
Merhaba arkadaşlar, vatandan Samsung 50nu7400 modelini aldım ama kafam bişey takıldı internette 50 inç 127 yazmasına ragmen bana gelen kutuda 125 cm yazmakta. Bilgisi olan var mıdır bu konuyla ilgili?
T
6 yıl
Güneş kremi tavsiyesi
Arkadaşlar yağlı bir cilt yapım var ve güneşten çabuk etkileniyor cildim sizce hangisini almalıyım?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
Honda civic lpg sorunsalı
Arkadaşlar 2012 otomatik civic kullanan var mı lpg değerlerini merak ediyorum. Araca Brc marka lpg taktırdım, lpg deposunu fulledim 100 tl ye, suan 4 Işıktan 2 ışığa düştü 50 tl ye 120 km gitmişim gibi geldi. Bu normal mi?
T
6 yıl
Yağlı Ten Bakımı
Arkadaşlar merhaba, cildim inanılmaz yağlı. sabah tertemiz yıkıyorum 3-4 saat sonra yağlanmış oluyor. Aynı durum saçlarım için de geçerli. bunun için bir önerisi olan var mı?
T
6 yıl
Honda Civic 2012 Lpg Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, aracıma lpg kiti taktırmayı düşünüyorum malum benzin fiyatlarından dolayı.. BRC marka kit 2700 TL Civarı dediler, Atiker gold ise 1700 Civarı fiyat a geliyor. bu iki ürünü kullanan var mı? fiyat farkından dolayı atiker e yönelmem mantıklı olur mu sizce?
T
7 yıl
Hızlıal.com konusu(Mağdur olan bircok arkadaş var-konu kaldırılabilir)
Biraz önce mail geldi, Daha önce sıkıntılı alışverişi olanlar vardı sanırım, ne kadar güvenilir bilmem ama uyguna gelen saatler var. Maile geldi ama sitede de aynı kampanya var.
https://www.hizlial.com/hesabina-200tl-yukledik_lp9795473?utm_source=hizlial.com&utm_medium=sliderbanner&utm_campaign=hesabina-200tl-yukledik

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: Link eklendi.
T
7 yıl
Sert ve sık sakal hakkında
Arkadaşlar sakallarım inanılmaz sert ve sık çıkıyor dolayısıyla sakal bırakmak istesem bile kötü gözüktüğü için bırakamıyorum bünün için bir Öneriniz var mı?
T
7 yıl
FİLBOX ÜYELİK YENİLEME
bu ay üyeliğim doluyor arayıp 16 ay üyelik ve 2.000 Mil i 119 TL ye verdiler sizce yenileyeyim mi bu fiyatlara alabileceğim başka platform var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.