İnternet gün içinde mi kopuyor yoksa gece 2-9 saatleri arasında mı ? Eğer gece kopuyorsa normal çünkü tamir ve bakım sırasında kopuyor. Ama gündüz kopuyorsa pek normal değil. 2-3 günde bir kopan internet için arıza kaydına bile bakmazlar. günde 4-5 kere kopması lazım onların arıza olarak nitelendirmesi için.
DSL bağlantım 2-3 günde bir kopuyor. Sizce neden olabilir ? DSL bağlantımın 2-3 günde bir kopması normal mi ? TurkNet'in verdiği ince telefon kablosu bağlı modeme. Cat6 kablo çeksem düzelir mi sizce? Yoksa yeni modem mi alsam ? ADSL kullanıcısıyım bu arada. Modemden veya kablodan kaynaklansa sürekli kopma yaşayacağımı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba, gün içerisinde birden fazla kopma yaşarsanız teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilirsiniz.
Merhaba, 2-3 gün arayla yaşadığınız kopmalar ne kadar sürüyor. Bağlantınız geldiği zaman o gün içerisinde tekrar kopma yaşıyor musunuz? Kopma yaşadığınız anda kayıt oluşturabilirseniz kopma sıklığını ve hattınızı kontrol ederek size bilgi verecektir.
Kısa süreli bir kopma yaşıyorum DSL bağlantım anlık olarak kopup geri geliyor. Daha önce oluşturduğum destek kayıtlarında 24 saat IP aldığım da "24 ssattir kopma yaşamadığınızdan dolayı destek kaydınızı sonlandırıyorum" diyerek kaydı sonlandırıyorsunuz. Bu yüzden destek kaydı oluşturmuyorum sayın @TurkNet
Modem üzerinden bakmanız lazım? Kopma dediğinizin açılımı gerekir ki insanlar yardımcı olabilsin.
Kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Modem arayüzünde bağlantı süresi ne görünüyor? Bağlantı koptu diye düşündüğünüzde modem de durum ne? Modem arayüzünde hat değerleri ne durumda?
Sayın TurkNet, 2-3 gün arayla kopma olması normal değil. Siz bize başvuru yaparken normal şartlarda kopma olmayacağını söylüyorsunuz. Sosyal medyada reklam yaparken kesintisiz internet sunuyoruz diyorsunuz. Ama sizden veya Turk Telekom'dan kaynaklandığından emin değilim. Sorunun Modem den mi kablolardan mı kaynaklandığını öğrenmem lazım. Bağlantım koptuğu zaman çok önemli bir toplantı da ya da sınavda olmam durumunda ne olacak ?
Bu mesajda bahsedilenler: @Furkancigimiz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Furkancigimiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Furkancigimiz
Kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz?
Modem arayüzünde bağlantı süresi ne görünüyor?
Bağlantı koptu diye düşündüğünüzde modem de durum ne?
Modem arayüzünde hat değerleri ne durumda?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Turkforce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
Bu mesajda bahsedilenler: @Furkancigimiz