Selam internetten SSL (Sound System Labs- markanın diğer /yada yeni adı sound storm labs) marka 10.1 inch multimedya Doblo D3 araca özel çerçeveli teyp aldım. Android 15 - 4 gb ram -64 gb ssd Belki montajın en büyük sorunu hatalı üretilen çerçevesi . Kendisi montaj yapacak kişiler için çerçeve sorunu tüm alışveriş sitelerinden alınan teyplerin yorumlarında gözüküyor , tabi ben ararken doblo için olan ürünlerin yorumlarına göre konuşuyorum. öyleki 10.1 inc muhtemelen hatası düzeltilmiş çerçeve (bu da her araç için var) teybin nereseyse yarı fiyatına satılmaya bile başlanmış. Doblo için olan teyp (çerçeve dahil ve kablolar kamera canbus gps vs vs tüm full + full ) 4250 tl iken sadece çerçeve 1750 tl (2025 Eylül) 1- Doblo D3 çerçevesinde dörtlü düğmenin takıldığı yerin kesimi yanlış olmuş , süğme yerine asla oturmuyor çerçevenin bayağı bir traşlanması gerekiyor . Zımpara veya eğe malesef kurtarmıyor baya maket bıçağı hatta keskin sert çakı ile sürekli ölçüp kontrol ederek keskin ağzı yerde sağa sola devamlı hareketle sürte sürte yontmak gerekiyor . 2-yontma işi bitip dörtlü düğmesinin çerçeveye monte vakti gelince bu kez dörtlü düğmenin 2 vida ile çerçeveye bağlanacağı yer ters duruyor yani çerçevenin vida yuvası ters eğimli delikler malesef öpüşmüyor ne yazıkki düğmeyi çerçeveye oturtup ve sabit tutup hiç oynatmadan hızlı yapıştırıcı ile önce ufaktan tutturup sonra silikon veya mastik ile abartı malzeme sıkmadan dörtlü düğmeyi çerçeveye yapıştırmak gerekiyor .(ben siyah silikon mastik kullandım) Çok dikkatli oturtmak ve butonları denemek gerekiyor tam yapıştırmadan önce çünkü yontma işinden sonra yuvaya oturturtup ilk hafif yapıştırırken yamukluk olursa düğmeler çerçeveye deyip basılı -takılı kalabiliyor . Aman düğmelere hızlı yapıştırıcı bulaşmasın uzun kürdan gibi bişeyle nokta damla ile kolay oluyor . Dörtlü düğme oturtulup tuşlar denendikten sonra artık bir sorun yoksa içten mastikle itice sabitlenecekki tüm iş bitince tuşa basınca cort diye içeri göçmesin .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Belki montajın en büyük sorunu hatalı üretilen çerçevesi . Kendisi montaj yapacak kişiler için çerçeve sorunu tüm alışveriş sitelerinden alınan teyplerin yorumlarında gözüküyor , tabi ben ararken doblo için olan ürünlerin yorumlarına göre konuşuyorum. öyleki 10.1 inc muhtemelen hatası düzeltilmiş çerçeve (bu da her araç için var) teybin nereseyse yarı fiyatına satılmaya bile başlanmış. Doblo için olan teyp (çerçeve dahil ve kablolar kamera canbus gps vs vs tüm full + full ) 4250 tl iken sadece çerçeve 1750 tl (2025 Eylül)
1- Doblo D3 çerçevesinde dörtlü düğmenin takıldığı yerin kesimi yanlış olmuş , süğme yerine asla oturmuyor çerçevenin bayağı bir traşlanması gerekiyor . Zımpara veya eğe malesef kurtarmıyor baya maket bıçağı hatta keskin sert çakı ile sürekli ölçüp kontrol ederek keskin ağzı yerde sağa sola devamlı hareketle sürte sürte yontmak gerekiyor .
2-yontma işi bitip dörtlü düğmesinin çerçeveye monte vakti gelince bu kez dörtlü düğmenin 2 vida ile çerçeveye bağlanacağı yer ters duruyor yani çerçevenin vida yuvası ters eğimli delikler malesef öpüşmüyor ne yazıkki düğmeyi çerçeveye oturtup ve sabit tutup hiç oynatmadan hızlı yapıştırıcı ile önce ufaktan tutturup sonra silikon veya mastik ile abartı malzeme sıkmadan dörtlü düğmeyi çerçeveye yapıştırmak gerekiyor .(ben siyah silikon mastik kullandım)
Çok dikkatli oturtmak ve butonları denemek gerekiyor tam yapıştırmadan önce çünkü yontma işinden sonra yuvaya oturturtup ilk hafif yapıştırırken yamukluk olursa düğmeler çerçeveye deyip basılı -takılı kalabiliyor . Aman düğmelere hızlı yapıştırıcı bulaşmasın uzun kürdan gibi bişeyle nokta damla ile kolay oluyor . Dörtlü düğme oturtulup tuşlar denendikten sonra artık bir sorun yoksa içten mastikle itice sabitlenecekki tüm iş bitince tuşa basınca cort diye içeri göçmesin .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >