Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
192
Cevap
11302
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Dizel devri yavaş yavaş bitiyor!!
B
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2.el dizel fiyatı 3 - 5 sene sonra ne duruma gelir acaba

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Ben bu foruma geldim geleli dizel bitmenin eşiğinde
Yoruma Git
korayreyiz - 5 yıl +117
Dizel konusu açmayı acilen bırakmalısın.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Ben Kemal Geliyorum - 5 yıl +51
Dizeller ikinci elde daha da değerlenir. Boşuna benzinli arabanız pirim yapacak diye heves etmeyin.
Yoruma Git
Guest-FC7AB336F - 5 yıl +24
C
5 yıl
Yüzbaşı

Konuda dizel araba değer kaybetmez hayatta diyenler var şaşıyorum. Avrupa emisyon değerlerini azaltmak için dizel araçlara yasak getiriyor. Şu an bile eski dizel araçların şehir merkezine girme yasağı var. Bundan kaynaklıwww.mobile.de sitesinden de göreceğiniz üzere dizeller benzinli olanına göre oldukça ucuza gidiyor. Bu emisyon kısıtlamaları 5 10 yıl içinde elbet Türkiye'e de gelecek. O zaman şu an dizel araç alanlar araçlarını satabilmek adına iyice fiyat kırmak zorunda kalacaklar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
E
5 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.