C

Yüzbaşı
16 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Kulaklık amfisi şarj olurken çalışmıyor.
Merhaba Fiio Kilimanjaro marka kulaklık amfim var. Bilgisayarda kullanmak istiyorum ancak pilli olması rahatsızlık veriyor. Şarj ederken çalışmıyor alet. Bunu usb'den direk güç alcak şekilde çalıştırmak mümkün mü? Mümkünse de İzmirde yapacak birilerini nerede bulabilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
TTNET SORUNUM YARDIM
Alma Gönderme
SNR marjin:
14.2 1.4 db
Hat Zayıflaması:
20.1 16.9 db
Veri Oranı:
4056 660 kbps
Maks Hız:
10896 652 kbps

hat değerlerim bunlar yaklaşık 3 haftadır oyun oynarken lag sorunu, internette siteleri açarken takılmalar yaşıyorum ve 2 haftadır bunlarla ilgili sorun yaşıyorum. ttneti aradığım zaman bağlantı kopması yaşamıyorsunuz diyor ama yaşıyorum bariz bir şekilde windowsta bile anlık olarak bağlantının koptuğunu görüyorum. bulunduğum yerde kanalizasyon çalışması oldu ve o dönemde sık sık internettten koptum ttnete bunu anlatmaya calısıyorum ancak anlamamaktan ısrar ediyorlar. Bu altyapı çalışması oncesi hızım 8mbitti ve bağlantım kopmuyordu. hızımı düşürttüm yine aynı sorun devam ediyor.Snr marjin 1.4 değeri ne kadar sağlıklı?
C
11 yıl
ANFİ YAPTIRMAK İSTİYORUM. YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?
Merhaba arkadaşlar,
5.1 6 kanal anfi ücreti karşılığında yaptırmak istiyorum. Gucu elimdeki hoparlörlere ve sub a yetecek duzeyde olmasını istiyorum. Hoparlörler z5500 un hoparlörleri. Subwooferda pioneer sw90s. İlgilenenler burdan ya da pm yoluyla ulaşırlarsa sevinirim.

Hoparlörlerin özellikleri

Satellites:
Left/Right: 61 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD)
Center: 69 watts RMS (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)
Rear Left & Right: 61 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)
Total Peak power: 1000 watts
Maximum SPL: >115 dB
Frequency response: 33 Hz — 20 kHz

Subwoofer ın özellikleri


Line Input Sensitivity/Impedance (100 Hz) 180 mV / 50 kΩ
Frequency Range 30 - 200 Hz
Weight 11.5 kg
Power Requirements AC 220 - 230 V 50/60
Driver 16 cm cone woofer
Enclosure Bottom duct Bass-reflex
Power Handling 85W
Dimensions (W x H x D) 300 x 375 x 380 mm
Power Consumption (in use / standby)
C
11 yıl
Bu amfi kaç wattır?
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

merhaba bu anfi kaç wattır ortalama olarak? logitech z5500 ün uydularını kaldırır mı aşağıda uyduların değerleri. Resimlere tıklayarak açarsanız açılıyo neden direk açılmadı anlamadım.

sağ ve sol hoparlörler: 122 rms
Merkez :69 rms
Arka sağ ve sollar: 122 rms.
C
12 yıl
konu dışı öneri
merhaba, benim bir önerim olacak;
konu dışındaki başlıkları popüler konulardan ayırsanız başka bir hızlı çubuk altında toplasanız daha güzel olur diye düşünüyorum. sonuçta burası bir teknoloji forumu ve popüler konulara baktığım zaman neredeyse yarısından çoğu konu dışı.her gün neredeyse bir tane tipim nasıl diye konu açılıyor. bence bu konular forumun imajını zedeliyor ve amacından saptırıyor.eminim benim düşünceme katılan bir çok kişi vardır.
C
13 yıl
niçin uyarı aldım?
merhaba hiç bir pm almadan uyarı çubuğu çıktı.uyarı verilmesinin nedeni imza uyumsuzluğu gösteriliyor ancak imza kurallarına uygun imzam.neden uyarı aldığımı öğrenmek istiyorum.
C
13 yıl
ekran kartı sorunu yardım
çözüldü.
C
13 yıl
bu ne hatasıdır?
merhaba arkadaşlar sistemim imzamda.resimdeki gibi bi olay söz konusu.furmarkta ve oyunlarda hiçbir sorun yok sadece pdfde karşılaştım bu soruna.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
13 yıl
mayıs ayında call of duty 2 turnuvası
merhaba arkadaşlarlar izmirde mayıs ayı içersinde call of duty 2 turnuvası gerçekleştirmek istiyoruz.detaylar daha tam belli olmadı.1 haftaya kesinleşir herşey.katılmak istermisiniz?
C
13 yıl
çizik işlemci soğutucusu
merhaba işlemci soğutucusu alıcam ama tabanında çizik var.acaba performansını ne kadar etkiler yardım ederseniz sevinirm. çizikleri resimde görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.