Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
29
Cevap
1398
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Dilipak: İş Bankası’ndaki CHP hisseleri Diyanet’e devredilsin (2. sayfa)
L
5 yıl
Binbaşı

70 yaşını geçenler huzur evine yatırılsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yarbay

bu devir kesinlikle çok sakıncalı...yazacak çok şey var ama....malum...



K
5 yıl
Yarbay

Tabii. Özel banka olunca hortumlanamıyor, 'kamu'laşması lazım.

Bu spekülasyonlar piyasa suçlarına girmiyor herhalde. Hadi İş Bankası'nı da hortumladınız. Türkiye'nin en güvenli bankası, yurtdışında en çok şubesi ve anlaşmaları olan banka spekülasyonlarla battı... Oradan mevduatlarını alıp kaçanlar nereye gidecek? Vakıflar'a mı, Ziraate' mi yoksa yabancı bankalara mı... biraz düşünmek lazım acaba ne olabilir.



A
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

" Bunlar kendilerine bağladılar hortumu, kendilerine bağladılar"
Ne hortumu, kanalizasyon borusu bağladılar...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Yarbay

Mesele zaten chp falan meselesi degil, butceye ciddi bir kaynak aktarimi. Hazineye alindiktan sonra varlik fonuna devredilecek, fonun buyumesi saglanacak. Gerektiginde tahvil iharaci yapip borclanan ve teminat olarak bunyesindeki firmalari kullanan bir yapisi var. Yillik karinda fona aktarildigini dusunurseniz hukumetin asil meselsi bu, chp falan 1 tasla 2 kus vurma yapacak. Chp yi bi nebze olsun zora sokmak ve moral olarak zayiflatmak. Ilkleri yasatan bir hukumet oldu akp.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Hacamat vaktin gelmiş Dilipak

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



N
5 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Bu mesaj silindi.
kanıt var mı ? yoksa yalan atıp kaçıyor mısun?



B
5 yıl
Yüzbaşı

Isbankasinin CHP'nin kontrolundeki hisseler sahimi Mustafa Kemal Ataturk'tur, CHP degil. Ataturk, bu hisselerden gelen temettu gelirlerini iki vakfa bagislamistir.

Kisaca bireysel mulkiyete hic bir devlet el koyamaz, olur da yaptilar diyelim bu durumda herhangi bir vatandasin herhangi malina iktidarin el koymasi mumkun hale gelir.
Bu durumda ulkede yasayan gariban vatandasin yapacagi cok bir sey olmaz ama sermayeyi ulkede tutmak imkansiz hale gelir.

Bu da iktidarin kanal istanbul gibi asla yapamayacagi, kendi secmenine gaz vermek icin ortaya attigi iddialardan birisi sadece.



İ
5 yıl
Binbaşı

Paralar Atatürk'ün istediği gibi dağıtılmaktadır ve CHP sadece dediklerini yerine getiren bir parti. Tüm bu işlemler devletin kontrolünde yapılıyor.

Dava açarak incelenmesini sağlatabilirsiniz tabi sonunda devleti ve mahkemeyi yalan şeyler ile meşgul etmekten ceza alabilirsiniz. Şayet kanıtlarınız var ise buyrun paylaşın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nevfel
K
5 yıl
Yarbay

Memlekette iliğini kemiğini ememedikleri bir İşbankası kaldı herhalde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.