Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
757
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Detroit: Become Human'ın Satışları 2 Milyonu Aştı
B
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Sony Interactive Entertainment, Detroit: Become Human'ın dünya genelinde 2 milyon adetten fazla sattığını duyurdu. Detroit: Become Human, Quantic Dream'in en hızlı satan oyunu olmayı da başardı.

Detroit: Become Human 25 Mayıs 2018'te PlayStation 4 için çıktı. 




Birileri hala salyalarını saçıyor etrafa.
Yoruma Git
BSC Misafiri - 5 yıl +6
Kardeş 6 yıl daha bekle gelir plus ile. İyi kötü para vermen gerek ama plus'a onu da belirtmek isterim. Oyun Çıkarken (pre order) 180tl idi ki çıkmadan dediler fiyat artacak. &...
Yoruma Git
Yorumun Devamı BSC Misafiri - 5 yıl +3
Ne oldu
Yoruma Git
Yorumun Devamı Ultratopkek - 5 yıl +3
İ
5 yıl
Yarbay

Millet cidden boşa bağlamış, meydanı boş buldukça sallıyor, iş artık komedi noktasını da geçti. Gelin bakalım nasıl geçmiş, beraberce görelim...

Forza Motorsport Xbox One'ın bu nesil en güvendiği oyunların başında geliyor, zira 3 tane oyun çıkartabildiler bu nesile. Satış rakamlarına bakınca, oyunun en az satan versiyonunun PC'ye de çıkan 7. oyun olduğu ortada.

Forza Motorsport 5 - 2,40 milyon
Forza Motorsport 6 - 2,02 milyon
Forza Motorsport 7 - 1,39 milyon

Kaynak

Sormazlar mı adama multiplatform olan oyun neden daha az satıyor diye? Hatta Detroit'ın satış rakamlarını beğenmeyen güruh bu satış rakamları için ne yorum yapacak, MS'a ne önerecek, cidden merak ediyorum?

Yahu boş yorumlarınızla forumda kirlilik yaratmayın, gidin işinize bakın...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Aralık 2018; 20:6:7 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.