Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
626
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Demon's Souls Remake PS5'in Çıkış Oyunlarından Biri Olacak, İlk Oynanış Videosu Yayınlandı
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Bluepoint Games ile SIE Japan Studio, Demon's Souls remake için ilk oynanış videosunu yayınladı ve oyunun PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.

Demon's Souls remake Kuzey Amerika ile Japonya'da 12 Kasım'da ve Avrupa'da 19 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak. $69.99 / €79.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Oynanış videosunda Demon's Souls remake'in PC ve diğer konsollara da geleceği belirtilmişti fakat Sony'nin Kotaku'ya yapmış olduğu açıklamaya göre bir yazım hatası yapılmış. Oyun PC'ye gelmiyor.
 
Demon's Souls remake, FromSoftware'ın 2009 yılında PlayStation 3'e özel çıkardığı aksiyon RPG oyununun tamamen yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkacak.
 
PlayStation 5 versiyonu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




Böyle hata mı olur yahu. Belli ki başta açıklamayacaklardı konsol satışı olsun diye. Ayrıca oyun yanlız PC ye de değil Xbox a da gelecek muhtemelen. Tabi PS5 çıkışından sonra olur.

...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Lord De Seis - 4 yıl +5
B
4 yıl
Yarbay

gelmiyormuş, ps5 exc.

https://kotaku.com/demons-souls-remake-also-coming-to-pc-timed-exclusive-1845082896

"Following the original publication of this story, Sony has told Kotaku that the trailer claiming Demon’s Souls would be coming to PC and “other consoles” was a mistake. The rep attributed the incorrect information to “human error.” Demon’s Souls will be exclusive to the PlayStation 5."





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Eylül 2020; 1:36:35 >

D
4 yıl
Yarbay

https://twitter.com/wario64/status/1306336769944633346?s=21



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ayva
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.