Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
167
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dark Souls Remastered Söylentiye Göre Bugün Duyurulacak
B
8 yıl (23084 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

 
   Söylentiye göre, Dark Souls Remastered bugün resmi olarak duyurulacak.

   Kotaku UK Dark Souls Remastered'ın PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını söylüyor. Kotaku UK tarafından belirtilene göre, Bandai Namco üç Dark Souls oyununu da Switch'e getirmeyi planlıyor. Ancak üçleme olarak tek bir pakette değil, sırayla.
 
   Remastered versiyonun yenilenmiş ışıklandırma, Dark Soul III'ten baz alınan özel efektlerin yanı sıra ölçeklendirilmiş dokular sunacağı ve çok oyunculu kısmın altı eşzamanlı oyuncuyu destekleyecek şekilde genişletileceği söyleniyor. Dark Souls Remastered için ortaya atılan çıkış tarihi ise 24 Mayıs.
 
   Doğru olup olmadığını bugünün ilerleyen saatlerinde öğreneceğiz. 




B
8 yıl (1980 mesaj)
Yüzbaşı

Keşke bi türlü düzgün oynayamadığımız demon souls u getirselerdi ama yinede çok sevindirici bir haber



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 yıl (5916 mesaj)
Yarbay

Demon Souls u bluepoint games'e remake yaptirabilirler, shadow of the collosus önümüzdeki ay cikiyor adamlar yeni projeye basliycak :DD



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

J
8 yıl (1139 mesaj)
Binbaşı

Duyruldu sonunda.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

J
8 yıl (23861 mesaj)
Yarbay

Demons souls yavaş gelsin onun isim ve diğer bütün hakları sony de yani boşuna beklemeyin demons souls u..Ancak ileride belki sony playstation a remastered olarak falan çıkarabilir küçük bir ihtimal..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl (186729 mesaj)
Yarbay

Büyük ihtimalle yarın duyuralacak Nintendo Direct etklinliğinde tanıtımı yapılacak oyunlardan biri olacak.



B
8 yıl (186729 mesaj)
Yarbay

Demon Souls IP'sini satmayacaklarını Shuhei Yoshida yıllar önce söylemişti zaten. Oyunun asıl geliştirme aşaması oldukça ilginç olmuştu. Japonya'da yapımcı ekibe dahil olan Shuhei Yoshida oyunun tamamlanmasına az bir zaman kala birkaç saat denemiş ve ''Bu saçmalık. Bu inanılmaz derecede kötü bir oyun'' diyerek Japonya dağıtımını yapmaktan vazgeçmişti. Atlus ve Bandai Namco oyunda potansiyel görüp dağıtımını üstlenerek milyonlarca kişinin ilgisini çekmiş ve IP Sony'nin elinde olduğundan Dark Souls ismiyle yeni bir seriye girişerek bugünlere gelmesini sağlamışlardır. Yoshida'nın %100 yanlış olduğunu itiraf ettiğini bir konu, bir daha oyunlar hakkında hüküm vermemesine duacıyım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.