J

Binbaşı
25 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
385 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
VDSL 2\u0027de hız sorunu
Turknet özgür 35'lik tarifesine geçtim fakat upload'da 3mbps almama rağmen dowload'ım 19mpbs'den yukarı çıkamıyor,dün Telekom gelip ankastredeki devre değişikliği yaptı ama sonuç aynı.Kablo Cat6 ile ankastreden geliyor ek yok hatta ankastreden direk modeme giriyor mesafesi ortalama 25 metre modemin Asus DSL-N16 vdsl modem lütfen yardım edin sorun nerede.




< Resime gitmek için tıklayın > Telekom Arıza Sonrası Bilgilendirme Mesajı
J
5 yıl
MSİ RX 570 4GB ARMOR DONMA VE GRİ EKRAN SORUNU(GÜNCELLEME)
29.08.2019 tarihinde aldığım RX 570 MSİ ARMOR 4GB kartını kullanmaktaydım kullandığım süre boyunca hiç sıkıntı yaşamadım ve performansı gerçekten beni etkiledi bir önceki kartım Sapphire HD 7850 1GB modeliydi ve gerçekten o kartdan çok memnun kaldığım için RX 570 aldım fakat birkaç gündür gri ekran ve ya o sırada ne çalışıyorsa tek renk olup mozaikleşme tarzı donma ve dıttt sesi ile donma ve kilitlenme yaşıyorum biraz araştırınca bu sorunla karşılaşan bir çok insan varmış.Bende ürünü aldığım firma ile görüştüm bana MSİ servisinin numarası verdiler bende MSİ servisini aradım onlarda MNG ile anlaşmalı olduklarını ve kargoyla ürünü göndermemi istediler 18.10.2019 itibariyle kartı kargoladım.Sorum şu kart servise ulaştıktan sonra süreç nasıl işleyecek?
< Resime gitmek için tıklayın >


Evet arkadaşlar servisten cevap geldi ürün iade sizlerde RX 570 Armor'dan uzak durun.

< Resime gitmek için tıklayın >
J
7 yıl
PS3 Ara Sahne Donma Sorunu
Merhalar PS3 slim model aldım geçenlerde fakat oyunlarda değilde ara sahne(cutscene)lerde takılma sorunu yaşıyorum lütfen yardım edin.
J
7 yıl
Kotam Dolmadan Hızım Düştü
Merhabalar Türk Telekom'un 16mpbs paketini kullanıyorum 150 gb akn olmasına ragmen hızımda düşüşler oldu normalde speedtest'de aldığım sonuç 13mpbs dowload 0.70 upload olurdu fakat son 5 gündür aldığım hız bu ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.< Resime gitmek için tıklayın >
J
8 yıl
Origin Dosya Aktarımı
Arkadaşlar battlefield 4 aldım originden indirmek 23 küsür gb bende kuzenimde olduğu için onun dosyalarını aktarmak istedim fakat dosyları atığımda(%1'de durdurdum aldığım dosyaları battlefield klasörüne yapıştırdım) %19 download yapıyor install demesi gerekmiyor mu?
J
8 yıl
Witcher 3 %100 işlemci kullanımı
Evet arkadaşlar oyun orjinal son update kurulu cpu kullanımı %70-80 iken bir den %100 oluyor ve oyun donuyor işlemci g3258 3,6 ghz.
J
8 yıl
İntel G3258 Voltajsız Kaç Ghz\u0027e Çıkar
Asus h81m-c anakart kullanıyorum stock fan ile vontajsız kaç ghz'e çıkarım şuan asus optimalda 3,6'da.
J
8 yıl
The Wiltcher 3 GOG Güncelleme Sorunu
The Witcher 3 dr alındı yüklendi fakat güncellen olup olmadığı nasıl anlarım v1.12.1 yazıyor bu güncelenmidir daha önce ki güncellemeleri yüklemek gerekir mi?
J
8 yıl
Korsan Gta5 ile Social Clubtan Giriş Yapabilirmiyim?
Evet arkadaşlar bugün voidu.comdan gta 5 satın aldım fakat internetim kotalı olduğu için bir arkadaştan korsan gta5 buldum ama üzerine crack yapılmamış şimdi ben bsocial clubtan giriş yapabilirmiyim?
J
8 yıl
Korsan Gta5 ile Social Clubtan Giriş Yapabilirmiyim?
Evet arkadaşlar bugün voidu.comdan gta 5 satın aldım fakat internetim kotalı olduğu için bir arkadaştan korsan gta5 buldum ama üzerine crack yapılmamış şimdi ben social clubtan giriş yapabilirmiyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.