ARKADAŞLAR KONUNUN YERİ BURASI MI BİLMİYORUM DEĞİLSE YÖNETİCİ ARKADAŞ TAŞIRSA SEVİNİRİM. YAKLAŞIK 3 SENEDİR D SMART ÜYESİYİM. NE OLDUYSA BU SENE ORTALIK KARIŞTI. ÖNCE CİHAZ GÜNCELLEME HATALARI VERDİ GEÇEN GÜN İSE TAMAMEN SİNYAL GİTTİ. SERVİS GÖNDERDİLER EVE KABLOLAR DEĞİŞTİ DERKEN SİSTEM AÇILDI BU KEZ KANALLARIN BAZILARI KAPALIYDI. SES ETMEDİM GELİR DEDİM. ŞİMDİ İSE YİNE GÜNCELLEME VERİP DURUYOR ! GECE GELEN GÜNCELLEMEYİ SABAHA KADAR AÇIK BIRAKTIM TAKILIP KALIYOR O EKRANDA ! NE YAPABİLİRİM FİŞ ÇIKARIP TAKMAKTAN BIKTIM BU NEDİR BEN BU HİZMETE PARA VERİYORUM ! 2 SENEDİR GAYET MEMNUNDUM ARTIK İLLALLAH ETTİM. VAR MIDIR ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN ? MANUEL OLARAK ÇÖZEBİLİR MİYİM BU GÜNCELLEME İŞİNİ ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.