C

Yüzbaşı
12 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
432 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
LG 55UK6470 4K TV N11 SICAKKKK
Arkadaşlar fiyat çok iyi. N11 tık hızında indirim ile 3600 bandına geliyor. Geçen hafta 55UK6300 modelini 3600 den aldım pişmanım
C
6 yıl
Mardin Hakkında Hertürlü Öneri
Arkadaşlar çok yakın olduğum bir dostumla gaza gelip 2 günlük Mardin tatili ayarladık. Şehir hakkında en ufak bir fikrim yok. Daha önce doğuya hiç gitmedim. Mardine güzel dediler ve aldık uçak biletlerini. Herhangi bir önerisi tavsiyesi olan varmı acaba ? Şuan sıfır noktasındayım sadece haritadaki yerini biliyorum şehirin :)
C
6 yıl
Lifeboxtan Resim Baskılı Kupa 9,99 TL (Kargo Ücretsiz)
Arkadaşlar Turkcelin Lifebox uygulamasını indirince seçtiğiniz bir fotoğrafın kupa baskısı indirimli hale geliyor. Kargo dahil 9,99 tl iyi fiyat. Baskı için yönlendirdiği site ‘cellograf’ kaliteli bir firmaya benziyor. Ben 1 adet sipariş geçtim
C
8 yıl
Appstore sorunu beyaz ekran
Arkadaşlar telefonum iphone 6 son sürüm yüklü cihaz son 2 gündür app mağazaya giremiyor. Beyaz ekranda kalıyor kafayı yicem çıkış yaptım wifiden hücreselden denedim yine olmuyor nedir bu sorunun çözümü acaba ?
C
8 yıl
D SMART GÜNCELLEME SORUNU YARDIMLARINIZ !
ARKADAŞLAR KONUNUN YERİ BURASI MI BİLMİYORUM DEĞİLSE YÖNETİCİ ARKADAŞ TAŞIRSA SEVİNİRİM. YAKLAŞIK 3 SENEDİR D SMART ÜYESİYİM. NE OLDUYSA BU SENE ORTALIK KARIŞTI. ÖNCE CİHAZ GÜNCELLEME HATALARI VERDİ GEÇEN GÜN İSE TAMAMEN SİNYAL GİTTİ. SERVİS GÖNDERDİLER EVE KABLOLAR DEĞİŞTİ DERKEN SİSTEM AÇILDI BU KEZ KANALLARIN BAZILARI KAPALIYDI. SES ETMEDİM GELİR DEDİM. ŞİMDİ İSE YİNE GÜNCELLEME VERİP DURUYOR ! GECE GELEN GÜNCELLEMEYİ SABAHA KADAR AÇIK BIRAKTIM TAKILIP KALIYOR O EKRANDA ! NE YAPABİLİRİM FİŞ ÇIKARIP TAKMAKTAN BIKTIM BU NEDİR BEN BU HİZMETE PARA VERİYORUM ! 2 SENEDİR GAYET MEMNUNDUM ARTIK İLLALLAH ETTİM. VAR MIDIR ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN ? MANUEL OLARAK ÇÖZEBİLİR MİYİM BU GÜNCELLEME İŞİNİ ?
C
8 yıl
sandisk ultra 2 enteresan sorunlar ! ACİL YARDIM
beyler yaklaşık 10 gün önce ssd taktım cihaza. dell teknik servis taktı ve sıkıntısız kullanıyordum. daha sonra çeşitli sorunlar oluşmaya başladı birkaç gün içinde. bilgisayarımı uyku moduna alıyorum açarken powera basıyorum açılmıyor. basılı tutup reset atıyorum bende. araştırma yaptım ve uyku modunda sıkıntı yaşattığını duydum genel ssdlerin ve uyku modunu iptal ettim.------ bundan sonrada pil sorunu başladı ! gece şarjı fullde bırakıyorum kapatıp. sabah açar açmaz şarj 0 olduğu için açılmıyor tepki bile vermiyor prize bağlıyorumda açılıyor ! oysaki pilim sağlıklı gün içerisinde 5 6 saatten fazla bataryayı prizden uzak kullanıyorum. anlamıyorum neden böyle oluyor varmı bu işten anlayan sökeceğim yoksa diski bu böyle olmuyor hızlanacağız diye makara olduk bilgisayar tarafından !
C
9 yıl
TAKSİTLE telefon alım kombinasyonları !
Meraba arkadaşlar. Öncelikle konuyu nereye açacagımı bilemedim. Affınıza sığınıyorum. Telefon değişmek istiyorum fakat öğrenci olduğumdan taksitsiz bu işe giremiyorum bildiğiniz gibi operatörlerde 2 sene bağlıyor sıkıntılı bi durum bende çözüm yolu ararken aklıma farklı seçenekler geldi.

1: Teknosa Vatan benzeri sitelerdeki krediler(ki bunlar genelde hesap işlem ücreti vadesiz hesap cart curt pahalıya geliyor)
2: N11 üzerinden taksitle altın alıp altını bozdurup telefonu peşin almak.
3: Satıcı arkadaşla anlaşıp pc satar gibi sanalpazardan ilan açmasını ve telefon satmasını istemek.

Nedir mantıklı olan ? Başka fikri olan var mıdır ?
C
9 yıl
HAT SAHİBİ SORUNU TTNET TAATTÜT
MERABALAR BEYLER. BİZİM UFAK ÇAPLI BİR İŞYERİMİZ VAR SANAYİ SİTESİNDE. TELEFON HATTI BABAMIN ESKİ ORTAĞININ ÜZERİNE KAYITLI OLDUĞUNDAN İNTERNETTE SIKINTI YAŞIYORUZ. ŞUAN BİDAHAKİ AY 1 SENELİK İŞYERİM TAATTÜTÜ BİTECEK. VE YENİ TAATTÜT SEÇEMİYORUM SORUN ŞU Kİ HAT SAHİBİNİ İSTİYORLAR BENDE ONA ULAŞAMIYORUM ULAŞAMAMDA. ACABA DİYORUM TAATTÜT BİTTİKTEN SONRA ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN KENDİM SEÇEBİLİRMİYİM UYGUN FİYATLI BİR TAATTÜTLÜ PAKET ? VEYA TELEFONLA ARANDIĞIM ZAMAN BANA TEKLİF VERİRLER Mİ ? ORTAĞIMIZ İLE AYRILALI YAKLAŞIK 6 7 SENE OLMUŞTUR. İNTERNETİ BAĞLATTIKTAN SONRA TAATTÜT BİTİMİNDE BABAMI ARAYIP BU İŞYERİ İÇİN TAATTÜT ALMIŞLAR AMA BABAMDA NASIL OLDUĞUNU HATIRLAMIYOR SONUÇTA HAT SAHİBİ HARİCİ BÖYLE BİR İŞLEM YAPTIRIRLAR MI ? NE YAPAYIM NE DİYORSUNUZ BOŞU BOŞUNA 73 TL ÖDÜYORUM 8 MEGABİT İNTERNETE
C
10 yıl
halledildi
halledildi
C
10 yıl
.
bilgisi olan varmı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.