Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CS: SOURCE TEXTURE PROBLEMİ
A
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi


Steam üzerinden orjinal cs: source a sahibim ve xp ye geçtikten sonra oyunun options/video/advanced sekmelerine sırasıyla tıkladıktan sonra gelen ekran ayarları kısmında en üstte yer alan texture detail i high yaptığımda oyun adeta ağlıyor ve herhangi servara bağlanması bile 3dk yı alıyor ama medium a getirdiğimde ise sular seller gibi..
ve bunu dün farkedince geride kalan o kadr ay boyunca bi hiç uğruna oyuna el sürmediğimi anlayıp hayıflandım kendi kendime..

daha da garibi oyunun bu texture detail altındaki water detail ayarı ise oyunu ne zaman açsam simple reflections olarak geliyor..
sanki oyun ayarları ram tarafından saklanamıyor gibi bi durum var.. oysaki normal bi şekilde alt+F4 yapmadan oyundan çıkıorum veya reset atmadan..

bu water detail ve texture detail ayarlarında "high" ve "reflect all" tercihleri nin yanlarında * işareti var ki o da bildiğiniz üzere oyunun sisteme uygun tavsiye ettiği ayarlar..

win 2000 de herşey full iken bile böle bi sorun yokken, xp ye geçtikten sonra (halen aynı 9600xt kartla ) ati nin 6.12 sini indirmeme rağmen sorun çözülmedi..

sorun ne olabilir (özellikle orj. cs:source sahipleri dediğim video ayarları menüsüne daha aşina olabilir)

saygılar.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjin -- 31 Aralık 2006; 15:18:14 >

A
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

böyle bi sorun yaşayan yok mu arkadaşlar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

ben hiç yaşamadım ilk defa gördüm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.