E

Yarbay
21 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362763 Gün Cezalı
356713 gün 13 s. 44 dk.
Gönderiler Hakkında
E
17 yıl
\u0027\u0027Hababam Sınıfı\u0027\u0027nından Tulum Hayriyi Kaybettik :\u0027(
Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eserinden Ertem Eğilmez tarafından aynı adla sinemaya uyarlanan ''Hababam Sınıfı''nın oyuncularından ''Tulum Hayri'' lakaplı Cem Gürdap, vefat etti.

Pendik Uydukent'te oturduğu evde fenalaştığı belirtilen Cem Gürdap'ın hastaneye kaldırılması için ambulans çağrıldı. Bir süre sonra eve gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan muayenede, Cem Gürdap'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olaya ilişkin bilgi veren Cem Gürdap'ın oğlu Atakan Gürdap, daha önceden de kalp rahatsızlığı bulunan babasının, beyin kanaması geçirerek öldüğünü söyledi.

Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Atakan Gürdap, çok üzgün olduğunu kaydetti.
Atakan Gürdap, babasının rahatsızlanması üzerine eve ambulans çağırdıklarını, ancak ambulansın yarım saat sonra geldiğini ifade ederek, olaya tepki gösterdi.

Evli ve 7 çocuk babası olan ''Tulum Hayri'', Marmara Depreminde Gölcük'teki evinin enkazından 9 saat sonra kurtarılarak bir süre çocuklarıyla çadırda yaşamıştı.

Depremde evini kaybeden, çalıştığı benzin istasyonu yıkılan, bir süre işsiz kalan Gürdap, birkaç sanatseverin desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyordu.


DH AİLESİ OLARAK MERHUMA RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ..
E
17 yıl
MSN İle İlgili Sorum Var...
MSN'de durumum var çevrimiçi,meşgul,dışarıda vs bunların isimlerini değiştirebilme imkanım varmı
E
17 yıl
---HALF-LİFE 2 MOD YAPALIM!!!---
arkadaşlar ben hl2 modu yapmayı çok istiyorum fakat kodlamalar fln onları bilmediğim için yapamıyorum bu işlerden anlayanlar varsa gelsinler konuşalım eğer olursa kendi takımımızı kurarız ve hl2 modu yaparız katılmak isteyen varsa bu topicten yazsınlar..
E
17 yıl
MTW 1 Hatası
arkadaşlar Medieval Total War 1 'İ xp üzerine kurdum ama hata raporu verdi ne yapmam lazım vermemesi için

2-özelliklerden wind.98 uyarlı yaptım bu seferde bazı bölgelere bastığımızda hata raporu veriyor ne yapmam lazım?
E
17 yıl
toprak ayaz hakkında
arkadşlar çok araştırdım fakat toprak ayaz hakkında böyle önemli uzun bilgi bulamadım acaba nerden bulurum şimdiden teşekürler...
E
17 yıl
Bu Şarkının Türkçesini Bulurmusunuz
u2 - withorwithout

çok gereklide bulabilirmisiniz?
E
17 yıl
Sanırım Kolum Kırıldı :S
arkadşlar 3 yıl önce kolumu kırmıştım ben fakat bana göre yanlış kaynamadı daha demin bi kemik havaya doğru kalkıyordu ben ona doğru hafif bastırdım birden çat sesi geldi ve kolum uyuşuk ne yapacam söyleyin lütfen!!!
E
17 yıl
Hazır Karakter Yapma Programı
arkadaşlar bilioruzki bir çok program var modellemeler var.Tabi karakter çizimleri içinde programlar var.Fakat benim aradığım şu:bende modelleme yapacaım adamın yüzünü falan giysisini giydireceğim fakat herşey hazırdan olacak fps creator gibi yani öyle bir program varmı?
E
17 yıl
Anime Ve Manga
arkadaşlar Anime Ve Manga nasıl çiziliyor programları flnb varmı nasıl yapılır bilgi verierseniz sevinirim...
E
17 yıl
MOVED: Anime Ve Manga
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.