Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
48
Cevap
4229
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Crytek'in Yeni Projesi Önümüzdeki Ay Açıklanacak
Şehir : #İstanbul
B
13 yıl
Yarbay

Crysis 2 yi beğenmeyenleri anlayamıyorum... Gerçekten bitirdinizmi oyunu?



E
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Crysis 2 rezaletti bence üçüncü bir rezalete hiç gerek yok.yeni bir projedir umarım.


Hangi konuda rezaletti üye girişi yapmayıp misafir olarak yazan dostum?

Hikayesimi?

yoooo bence gayet güzel ve tatminkardı.Grafiklerimi?Cryengine 3 ulan.Oynanış?Şu ana kadar oynadığım fps'ler içinde en sağlam oynanış dinamiğine sahip oyundur crysis 2.(vuruş hissi'de mükemmeldir.)

Haa etkileşim ve yıkılabilir çevre yok demi.Birde araç kullanımı yok.

Yada kesin bf3 daha iyidir ;)



C
13 yıl
Binbaşı

Crysis 2 Konusu Berbattı Beğenen Arkadaşlar Bilmiyorum Nasıl Beğendiler Ama Konu Berbattı Ve Oyundaki Uzaylılar Gerçektende Berbattı Star Wars Flimini İzleyen Arkadaşlar Onları Çok Görmüştür.Crysis 3 Kesinlikle Alcatraz Karakteri İle İlerlememesi Gerekiyor.Oyunu Konsola Çıkarıcaz Diye Birçok Özellikten Mahrum Bırakıldık.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
13 yıl
Teğmen

Crysis 3 geliyoooor



A
13 yıl
Onbaşı

Bence artık oyunların hepsinde bu tür grafik motorları kullanılmalı ayrıca yeni bi oyun olsa daha iyi olur



P
13 yıl
Yarbay

Adam fantastik proje diyor hala crysis 3 diyen var beyin bedava.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
13 yıl
Yarbay

Crysis 2 gayet güzel bir oyundu.Özellikle vuruş hissi ve grafikleri çok beğendim.Onun haricinde hikaye modu boyunca tek başımıza ilerlememiz benim biraz sıkılmama neden olmuştu.Online modları ise yenilikçi modlara sahipti ve uzun süre oynattıran cinstendi.İnşallah Crysis 3 gelir ve Türkçe dublajlı olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Crysis 2 Konusu Berbattı Beğenen Arkadaşlar Bilmiyorum Nasıl Beğendiler Ama Konu Berbattı Ve Oyundaki Uzaylılar Gerçektende Berbattı Star Wars Flimini İzleyen Arkadaşlar Onları Çok Görmüştür.Crysis 3 Kesinlikle Alcatraz Karakteri İle İlerlememesi Gerekiyor.Oyunu Konsola Çıkarıcaz Diye Birçok Özellikten Mahrum Bırakıldık.

sanki oyunları farklı firmalar yapmış gibi geliyo. bir kere oynanışta hayal kırıklığı oldu. oyun çıkmadan önce sınırsız özgürlük, bilmem bişey sandbox vs. şeyler anlatıyolardı, istediğin binanın içine girip katlarda istediğin gibi dolaşabileceksiniz, bu güne kadar ki en iyi yapay zekayı göreceksiniz falan. ayrıca konuyu da iyice sapıttılar, adamımız konuşmuyor, yaratıklar farklı, karakterler farklı.

Değil mi?Eskiden ne güzel Psycho ile Nomad vardı.Adamlar ne güzel espiri yapıyorlardı.Şimdi moron Alcatraz ile oynadıkda ne oldu?Moronun önde gideni



L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Crysis serisi ve Cry Engine grafik motoru ile sektörün en önemli firmalarından biri haline gelen Crytek, şu sıralar birçok proje üzerinde çalışıyor. Kinect için geliştirilen Ryse dışında yeni Time Splitters, Homefront 2 ve Warface gibi birçok projede imzası bulunan firmanın yeni projesi ise önümüzdeki ay duyurulacak.
 
     Bu projeyi önemli kılan nokta ise muhtemelen ana ofis tarafından yapılması. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde firma bir iş ilanı vermiş ve bu ilanda Cry Engine bilgisi şart koşulmuştu. yeni açıklamada ise üzerinde çalışılan bu projenin önümüzdeki ay duyurulacağı belirtilmiş.
 
     CVG sitesi ile konuyla ilgili bir söyleşi yapan Nick Button, "İşimizin en büyük bölümlerinden birisi de büyük bütçeli PC ve konsol oyunları. Bu konuda yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ryse ve Homefront'u biliyorsunuz. Başka bir proje üzerinde de çalışıyoruz (gülüyor)....Üçü de oldukça iyi gözüküyor." diyerek yeni projeyi de resmen doğrulamış.
 
      "Bu yeni projemiz kesinlikle fantastik. Demek istediğim, bu türde şimdiye kadar yaptığımız en iyi proje. Muhteşem gözüküyor. Yapım ekibi çok iyi çalışıyor ve onları bu hevesle çalışırken görmek mutluluk verici. gerçekten bu konuda çok mutluyuz." sözlerine de yer veren Button, yeni proje için bizi de meraklandırmayı başardı.
 




K
13 yıl
Teğmen

Cryengine ile en kötü oyun bile güzel gözüküyo bana ne olursa olsun oynarım



T
13 yıl
Binbaşı

son paragraf heyecanlanmak için yeterli bi sebep



S
13 yıl
Teğmen

tabiki türkçe olucak dimi.



E
13 yıl
Yarbay

Warface den haber varmı?



S
13 yıl
Yarbay

crysis grafik motoruyla sallayıp geçen oyunlardan biri ve böyle bi firmaya tek oyun yakışmaz yeni oyunlar lazım fakat aynı anda bu kadar oyun çıkmaları işleri inş düzgün ve zamanında geliyorum crysis grafikeri benzeri oyunlar oynamak ısterım dunyadaki sayılı saglam grafik motorundan biri



C
13 yıl
Binbaşı

kesin crysis 3 inşallah yeni oyun daha da güzel olur merakla bekliyoruz



A
13 yıl
Binbaşı

Oyunlar Türkçe gelsin.Seslendirme de dahil.o üç oyunu da orci alırım valla.Nitekim crysis1 ve 2'yi orci olarak almıştım.



K
13 yıl
Yarbay

Umarım daha önce yapmadıkları bir oyundur. Eğer FPS olacaksa bu oyun Crysis gibi efsanevi bir konusu olan değilde Call of Duty, Medal of Honor veya Battlefield benzeri gerçek insanlarla ve gerçekçi bir şekilde simule edilmiş bir oyun olur. Onun haricinde 3RD bir aksiyon oyununa girişmelerini bekliyorum.



B
13 yıl
Yarbay

Fantastik derken? Warhorse studios ile ortaklaşa yapılan rpg olabilir mi? Cryengine 3 ile yapılıyor.



B
13 yıl
Yarbay

Crysis 4 yılda bir çıkar.



R
13 yıl
Binbaşı

bir oyunu herkes beğenecek diye birşey yok ama beğenmediği bir oyunun çıkmamasını istemek o oyunun takipçilerine saygısızlık değil mi? mesela savaş oyunu sevmeyen birisi "ben savaş oyunu sevmiyorum, battlefield oyunu çıkmasın, cod serisi artık bitsin" diyebilir mi.