Herkese iyi forumlar dilerim. Belki bazı üyelerimiz biliyordur, Opel Corsa C sahibiyim. Aracımdan genel anlamda memnun olsam da koltukları beni deli ediyor. Koltuklar gereksiz sert ve yanal destek yok gibi bir şey. Sadece sürücü koltuğu değil arka koltuklar da aynen bu şekilde. Aracı sürekli kullandığım için uzun yola da çok sık çıkıyorum ve uzun yolda ilk 1 saatten sonra artık bel ağrısı yapmaya başlıyor. Uzun yolda 1 kere ihtiyaç molası dışında durmayı fazla sevmem fakat sırf koltuk yüzünden 2-3 kez durduğum oluyor. Geçen arkada oturan arkadaşlarda koltuk çok sert hiç rahat değil vs. gibi söylendiler haklılar da. Aracın sürüş pozisyonundan memnunum ideal alçaklığa iniyor o konuda bir sıkıntım yok. Size sorum ne yapılabilir ? Ortopedik bel desteği falan düşünüyorum ama emin değilim kullanıp memnun kalmış olanımız var mı ? File şeklinde olanı denedim fakat bir işe yaramadı. Tavsiyeleri bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Belki bazı üyelerimiz biliyordur, Opel Corsa C sahibiyim. Aracımdan genel anlamda memnun olsam da koltukları beni deli ediyor. Koltuklar gereksiz sert ve yanal destek yok gibi bir şey. Sadece sürücü koltuğu değil arka koltuklar da aynen bu şekilde. Aracı sürekli kullandığım için uzun yola da çok sık çıkıyorum ve uzun yolda ilk 1 saatten sonra artık bel ağrısı yapmaya başlıyor. Uzun yolda 1 kere ihtiyaç molası dışında durmayı fazla sevmem fakat sırf koltuk yüzünden 2-3 kez durduğum oluyor. Geçen arkada oturan arkadaşlarda koltuk çok sert hiç rahat değil vs. gibi söylendiler haklılar da. Aracın sürüş pozisyonundan memnunum ideal alçaklığa iniyor o konuda bir sıkıntım yok. Size sorum ne yapılabilir ? Ortopedik bel desteği falan düşünüyorum ama emin değilim kullanıp memnun kalmış olanımız var mı ? File şeklinde olanı denedim fakat bir işe yaramadı. Tavsiyeleri bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 13 Eylül 2016; 18:14:26 >