Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
19225
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Clio 3 expression paket icin bilgi
F
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar clio 3 2009 1.4 icin biriyle anlastim yarin sabah istanbula gidip alicam araci ama kafam karisti bu expression paket nedir hicbirsey bulamiyorum hakkinda donanim siralaması nasil clioda? Expression standart mi orta mi full mu acil yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
9 yıl
Yüzbaşı

Güzel bir araç. Benim ilk arabamdı
expression aslında full olarak söylenir.
Özellikleri arabanın modeline göre değişir mesela 2008 expression ile 2012 expression arasında baya baya fark var.
2009 da tahminim çelik jant, analog klima ve çift hava yastığı vardır.



S
9 yıl
Yarbay

Full donanım ile alakası yok...

Previllige full donanım.
Dynamique
Expression
Extreme
Authentic baz donanım


sen tam ortaya bakıyorsun şu an.

bluetooth teyp varsa vardır.
sis farı
4 hava yastığı
analog klima
çelik jant

bende extreme var mesela... kaça alıyorsun bilmiyorum ama benim gözümde ederi hele benzinli için 25 i geçmez... Hoş ben 20 binde vermemde gene ölmesin fiyatı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Full donanım ile alakası yok...

Previllige full donanım.
Dynamique
Expression
Extreme
Authentic baz donanım


sen tam ortaya bakıyorsun şu an.

bluetooth teyp varsa vardır.
sis farı
4 hava yastığı
analog klima
çelik jant

bende extreme var mesela... kaça alıyorsun bilmiyorum ama benim gözümde ederi hele benzinli için 25 i geçmez... Hoş ben 20 binde vermemde gene ölmesin fiyatı



Yanlış; Clio 3 ler da previllige donanım yok, en yüksek donanım Dynamique, Grand Tourlarda ise Night&Day dir. Clio 4 lerde ise İCON ve GT LİNE dır.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

night and day faz 2 de çıktı. Faz1 de yoktur. 2009 dahil üretimler faz 1 dir...

Sen previllige görmemişsen benim sana diyecek bir lafım yok...

Az sayı da da olsa türkiyede var. Bursa fabrikasında çalışanların kendilerine getirdikleri araçlar.

clio 3 ün 105bg 6 lira şanzımanlısı bile var. Ama ömrü hayatında görmemişsindir ben bindim kullandım.




Bu mesajda bahsedilenler: @tefennili
F
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bahsi gecen clio 3 den vazgectim cevaplariniz icin tesekkurler.Bu ilandaki arac hakkinda ne diyebilirsiniz ? Diger ilanlara gore fiyati bana uygun geldi sizce nasil ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-abs-comfort-guvenlik-paket-392433518/detay



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sissil , @tefennili
P
geçen yıl
Er

Merhaba  2012 Clio 3 Grand Tour Night&Day paket bir aracım var yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum. Bu 3 yıl içerisinde 3 defe ön disk değiştirdim sırasıyla MGA-BOSCH son olarak ferodo marka diskler aldım 2 defa da değişen diskleri sildirmek durumunda kaldım. Yani toplamda 5 defa diks değiştirmiş oldum. Her disk değişiminden sonra 3 ila 5 bin km arası diskler titreme yapmaya başladı. Ustalara sorduğumda disk kalitesizliğindendir dediler. başka bir sebebi olamazmış. tamam aldığım markalar yan sanai ürünler ama piyasada çoğu kullanıcı bu markaları kullanıyor ve 20 30 bin civarı yol yaptıktan sonra titreme sorunuyla kaşrılaşıyorlar. Eğer bilginiz varsa acaba bu duruma sebep olabilecek başka bir sorun olabilir mi. Tahmininizi benimle paylaşırmısınız rica etsem.




Bu mesajda bahsedilenler: @tefennili
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.