Güzellik-Çirkinlik hem göreceli hem de geçici bi kavram. Bu yüzden hayatı kendine zehir etmene hiç mi hiç gerek yok.
Bir yerlerde okumuştum, hikaye de olabilir, bir erkek arkadaş takımı bi kızı ayarlamaya çalışıyorlar. Onu ayartmaya çalış, yok, bunu ayartmaya çalış, yok... Sonra grubun en güzel kızı gidip erkek grubunun en "çirkin" üyesine takılıyor, beraber çıkmaya başlıyorlar, uzun süreli bir ilişki yaşıyorlar sonrasında.
Çocuk da burnu kemerli, burnum çok kötü falan diye takılan bir çocuk. Kız da tesadüf o ya, kemerli burundan hoşlanıyormuş, diğer erkeklere hiç bakmıyor, direkt bu çocukla tanışmak istiyor.
Bu işler hem kader kısmet hem de dediğim gibi göreceli ve geçici kavramlar.
Eksiklerini farklı yönlerle kapatabilirsin. Giyimine kuşamına saçına sakalına becerilerine gerekli yatırımı yapıp özem gösterirsen büyük ölçüde bu eksikliklerini kapatabilirsin. Sen bunları yapmazsan özgüven olarak hep eksik kalacaksın ve bu durum akıp giden hayattanda geri kalmana sebep olacak. Bir yerden başlamanı öneririm
bende aynı şekilde 24 yasındayım kız arkadas / sevgilim olmadı. normal arkadaslarım bile bazen dıslıyorlar. gün içerisinde saatlerce pc oynuyorum yapacak bir şey yok bizim de kaderimiz boyle
Bunun arkasına sığınıp asosyal olmak çok doğru bir davranış değil. Bu sadece her şeyi daha kötüye götürür. Zevk aldığınız aktiviteler illa ki vardır. Bunlarla ilgili aktivitelere katılabilirsiniz. Mesela voleybol oynamak gibi. Daha sonra buradan arkadaş edinmeniz de mümkün. Çirkin bir karakteriniz olmasın gerisi hallolur.
gencligi boş geciyormus dolu gecse ne olur yani senin gencligini dolu gecirmenin vatana millete ne faydsi var? boyle seylerle ugrasacagina git amme hizmetinde bulun vatana millete faydan dokunsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2026; 11:25:36 >
Kardeş asla kendine haksızlık etme, dünyada bir çok yakışıklı olmayan erkek ve hiç güzel olmayan kadın evli, son halini bu konuyu atarsan sevinirim, seni merak ettim
Boylu poslu adamım ama çene bölgesi vasatın altında. Saçları falan toparladım. Biraz da sosyopat olduğum için olmadı, tip falan her zaman tek başına sevgili yapmaz. Şişman erkeklerin yanında güzel kız varsa kız aldatıyor yalnız, o yüzden kilo ver kilon varsa. Yoksa fitsen surat falan halledilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >