DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
4

Yüzbaşı
06 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
155 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
4
2 ay
5 kız 1 erkek voleybol maçı mı, Galatasray şampiyonlar L. maçı mı?
Yanıtları alalım lütfen. Çok zor bir karar benim için.
4
6 ay
You Rock emojisi geri gelsin kampanyası..
Az önce bir konuya emoji atarken fark ettim. Emojiler kısmında çıkıyor ama seçilmiyor. Güzel bir emojiydi neden silindi. Geri gelmesini istiyoruz.

Resim:


< Resime gitmek için tıklayın >
4
7 ay
Türkmen kız arkadaş
Türkmen bir kızla konuşuyorum ve ciddi bir ilişki kurmak üzereyiz. Konuşmaya başlayalı çok fazla olmadı ama Türk kızlarıyla kıyasla çok cana yakın ve çok ilgili birisi. Evimiz çok uzak olmadığı için sabahları uyanıp beni görüp işe gönderiyor. Gözlerim ağrıyor demiştim ekrana bakmaktan, kaktüs almış zararlı enerjiyi emer diye. Benzer incelikleri beni çok etkiledi.

Daha önce Türkmen bir kız arkadaşı olan var mıdır? Gelenekleri nasıldır, problem yaşar mıyım ilerisi için.
4
2 yıl
Arkadaşıma borç verdim geri alamıyorum. (55 bin TL)
Yakın bir arkadaşıma verdim bu parayı ve parça parça verdim. İlk başta 25 bin kadar verdim. Başım belada diye istedi. Daha sonra hesabıma bloke konmuş şu kadar daha lazım dedi. Öyle öyle 55 bin oldu. Vermeyecek biri değildir ama söz verdiği tarihte vermedi. Olan arkadaşlığımıza oldu.

Biriyle dostluğunuz bozulsun istiyorsanız ona borç para verin. Bu söz ciddi anlamda hayatınız boyunca kulağınıza küpe olsun. Kimseye asla borç vermeyin.
4
2 yıl
Nerde eski dh. 11 yıl önceki mesajımı ifşa ediyorum. Kızlarla ilgili taktik içerir.
Zaman gerçekten korkunç derecede hızlı geçiyor. Çocukluktan beri (yaşım 27) bu siteyi kullandığım için kendimi şanslı hissediyorum. Bu ve buna benzer bir sürü mesaj varmış mesaj kutumda. Bayadır göz atmamıştım. Biraz nostalji olsun diye konusunu açmak istedim. Belki başka konuşmaları da paylaşırım.
Mesajlaştığım arkadaş buralarda mı acaba merak ettim.


< Resime gitmek için tıklayın >
4
3 yıl
Kadıköy\u0027de Okey-Nargile Cafe önerisi arıyorum
Selam arkadaşlar Kadıköy gibi merkezi bir yerde oturup nargile içebileceğimiz ve okey oynayabileceğimiz düzgün bir yere denk gelemedik. Sizin gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerler varsa paylaşırsanız mutlu olurum.
4
9 yıl
Istnabul b.evler uçak sesleri 04:33
Yogun bi şekilde sesler var jet mi uçak mi anlayamadim neler oluyor acaba ?
4
10 yıl
RFID Çipi ile insan kontrolü. Ülkemizde yeni çıkacak kimlik kartları..
RFID CHİPLERİ ; Uzun zaman önce Amerikada özel bir şirket tarafınan üretilmeye başlanmış ve şu anda deneme aşamasında olan çipler. Bu chipler insan ELİNİN deri altına yerleştiriliyor . Hakkınızdaki tüm bilgiler bu çipler içinde , banka hesaplarıız dahil. Gelecekte nakit olayının artık kullanımayacağı nın da bir habercisi. Şöyle ki; Bütün alışverişinizi bu çipler sayesinde yapacaksanız. Çipler ELİNİZİN deri altına yerleştirilecek . Kredi kartı post ları gibi bir okuyucuya elinizi okutarak para alışverişlerinizi yapacaksınız. Bu çipler belirli masonik merkezlerce kontrol edilecek..Şeytaani Yeni Dünya Düzenine aykırı bir hareketinizde çipiniz uydudan kapatılabilecek ve hiç bir şekilde hesabınıza ulaşamayacaksınız ve artık nakit denen bir durum olmadığından da siz kocaman bir hiç olarak orta yerde sap gibi kalacaksınız. RFID chip programının yaratıcıları ve üreticisi Siyonist aile Rockefeller lar. Yani bu çip dünya genelinde uygulanmaya başlandığında hepimiz Rotschild ve Rockefeller ailesinin bunların yandaşları olan 12 siyonist ailenin malı ve kölesi olacağız. Tıpkı kulaklarından fişlenen sığırlar gibi !Yaptığınız her hareket bu çipler sayesinde gözlenebilecek..Dünya hakimiyeti Amerikadan Büyük İsrail Krallığına geçişinde dolar çökerek beraberinde tüm dünya ulus devletlerin para birimlerinide beraberinde götürecek ve artık elektronik paraya geçiş olacak Kudüsten uydular vasıtası ile kontrol edilcecek Rfıd Çipleri.


Konuyla ilgili şu belgeseli mutalaka izleyin:

https://www.youtube.com/watch?v=BRkyY23mgVc

sadece çiplerle ilgili kısmı için de. 1:44'ü izleyin.

Türkiye'de yeni kimlik kartları denendi ve yakında bizlere de bu kartlar dağıtılacak. Bu kartlar bu işin ön kısmı ve eminim ki devamı gelecek.

bu kimlik kartlarının resmi bakanlık sitesi:https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/

kimlik çıkarmak için bizde alınacak veriler: Kimlik kartlarında parmak izi, parmak damar izi ve el ayası damar izi verileri alınır.
4
10 yıl
Sağ sol kulaklık ayari yardim
Arkadaşlar kulaklıkta r L yazıyor bildiğiniz üzere. Ama benim kulalikta karışım ölmüş saği sola takınca iyi ses veriyor. Kulakligin arka kismindan geliyor gibi ses. Bunu nasıl Düzeltebilirim?
4
10 yıl
İstanbul Emniyetten Bombalı eylem için uyarı. Ss\u0027li
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.