Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
83
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çinlilerden Overwatch'a Çok Benzeyen Bir Mobil Oyun
B
8 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

   Reddit üzerinde Çinli bir firmanın Overwatch'a çok benzeyen bir oyunun geliştirildiğine dair bazı görseller paylaşıldı. Sizin de göreceğiz üzere League of Titans adlı mobil oyun karakter ve mekan tasarımları açısından Overwatch'a oldukça benziyor.
 
   Overwatch bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi. Yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 




U
8 yıl
Yüzbaşı

Bikere özgün bişey yapın be hep taklit hep taklit



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

0
8 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: usuallysony

Bikere özgün bişey yapın be hep taklit hep taklit


çünkü çinli firmalar diğer yapımcıların hiç bir türlü dava açamayacağını biliyor teknolojide de böyle apple dava açtı zamanında ama hepsi havada kaldı apple gibi bir şirket birşey yapamıyorsa diğer şirketlerin pek şansı yok sanırım bu yüzden çinliler çoğu zaman bedava kaçıyorlar



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

O
8 yıl
Binbaşı

reddit'te ben de gördüm bunu ve iki altındaki mesajda geliştirme aşamasında ve yatırımcı aradığı yazıyordu. yani oyun yapılmadı.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

F
8 yıl
Yarbay

League of Titans
Need for Rally: Speed Challenge
World of the Empires
Rise of the Empire
Fall of the Empire
Call of Mission: Real Warfare

Mobil marketler bu isimlerle dolu salak salak oyunlara sahip. Kapak fotoğrafları über süper tasarımlar, oyunu bi' açıyorsun 3D kutular hareket ediyor. Şu kalıplaşmış isimleri görünce koşarak uzaklaşın mobil marketlerden.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.