Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çinli otomobil üreticisi BYD benzin ve motorinle çalışan araçların üretimini durdurdu
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çinli otomobil üreticisi BYD benzin ve motorinle çalışan araçların üretimini durdurdu
<p class="ql-align-center"> </p>
Çinli otomobil üreticisi BYD, benzin ve motorinle çalışan geleneksel otomobillerin üretimine geçen aydan itibaren son verdiğini duyurdu.

< Resime gitmek için tıklayın >

Çinli otomobil üreticisi BYD, yaptığı açıklamada, gelecekte yalnızca "Yeni Enerji Aracı" (NEV) olarak adlandırılan, şarj edilen, pilli, hibrit ve yakıt hücreli elektrikli araçlar üreteceğini bildirdi.
Açıklamada, şirketin piyasadaki mevcut benzin ve motorinli araçları için teknik servis ve satış sonrası destek hizmetlerini sürdüreceği ifade edildi.

Şirket verilerine göre BYD, martta 104 bin 338 binek araç satarken, bunun 50 bin 674'ü şarj edilebilen hibrit, 53 bin 664'ü tam elektrikli modeller olurken benzin ve motorinli araç satılmadı.

BYD, Çin'de elektrikli araç pazarında en büyük paya sahip bulunuyor.

Kaynak:
Çinli otomobil üreticisi BYD benzin ve motorinle çalışan araçların üretimini durdurdu (msn.com)



S
2 yıl
Yarbay

Şaşırmadım. Yıllardır elektikli araç üretiminde diğer markalardan daha bilgili ve uzmanlar. Kendilerine yakıştıramadım. Geç bile kaldılar.



M
2 yıl
Yarbay

adını bilmediğimiz çinli firmalar avrupa pazarında %100 elektrikli araç satışlarına başladı. bir kaç sene sonra insanlar uyandığında her yerde görmeye başlayacaz. eski markalar tarih olacaklar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.