Merhabalar ben en kısa sürede check up a gitmek istiyorum ancak birşeyi merak ediyorum acaba sgk check up ı karşılıyor mu? Eğer karşılıyorsa ne kadarını karşılıyor? Bide Ankara da gitmek istesem ekonomik ama kaliteli bildiğiniz biryer var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Check-up tamamen para tuzağı olan bir kontrol. Belli sistemlerin dönemsel kontrollerini yaptırmak iyi olur ancak check-up paketi diye dayadıkları şey onlarca test yapıp paranızı sövüşlemekden başka bir şey değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.