Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
830
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ceyiz almaya gitmek icin ticari arac kullanimi
P
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba. Kismet olursa ekimde dugunum var. Ben tekirdagdayim. Nisanlim izmirde. İzmirden ceyiz almaya gidecegim.

Tanidik esnaf dostlarimizdan arac temin edebiliyorum. Ancak ceyiz almaya bile gitsek ticari arac oldugu icin k belgesi yada src belgesinden bahsedildi.

Konu ile ilgili bilgisi olanlardan yardim alabilirmiyim ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
11 yıl
Yarbay

Ticari araç olduğudan K belgesi gerekli src sorun polis görmedim daha ama.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Binbaşı

Kullandığınız araç panelvan ve şirket üzerine kayıtlı ise K belgesi sorarlar. Ancak şahıs üzerine kayıtlı ve camlı panelvan araç ise sorun olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Binbaşı

Bir kaç ay önce eniştemin kızının düğünü için Bursadan Yalovaya çeyiz götürürken polis çevirdi. Aynada asılı havluyu görünce gülümseyip geçirdi. Şans işi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl
Yarbay

Şirket olması şart değil adam kasap şahsı üzerine kayıtlı aracı var mezbahadan dükkanına et taşıyor K2 belgesi almak zorunda ayrıca SRC2 ve SRC4 ehliyette bulundurmaları zorunludur.




Bu mesajda bahsedilenler: @Brian O Conner
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.