Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11325
Cevap
242579
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Cemaat - Siyaset (2. sayfa)
V
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Twitter, Facebook kapatılamaz. Popülist açıklamalar.

Zaten burada sosyal(!) medya üzerinden suç işleyenler kast ediliyor. Onlardan hesap sorulacakmış ...

Vay Arkadaş hala savunuyorlar pess size mi acıyım yoksa sizle aynı ülkede yaşıyorum diye kendime mi acıyım bilemedim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 20 Mart 2014; 19:33:04 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Teğmen

"Twitter'ın kökünü kazıyacağız" lafını bile savunmaya çalışan salaklar, yarın bir gün burayı da kazırlar, aptal aptal çırpındığınızla kalırsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Binbaşı

AKP ye oy moy yok...Dünyaya rezil olduk...Bu kadar da olmaz..aman onların istediği kozu onlara vermeyin ..sokaklara dökülmeyelim..sokaklarda kim kimdir bilinmez..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 21 Mart 2014; 1:19:24 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Ak Partili arkadaşlardan hala bir ses yok?

Ben cevap vereyim son secimde akp`ye oy vermiş biri olarak.

Bu kadar kayıt çıktıktan sonra sadece montaj diyerek, üstünden sucu atamazsın.

Madem montaj; konuşmaların orjinallerini çıkartılsın benim gibi akp`ye oy vermiş adamların ici rahatlasın.

Madem montaj; telefonların hts kayıtları çıkarılsın, kim nerede, kiminle kaç dk görüşmüş görelim.

Madem montaj; konuşmaların olduğu gün kısıklı daki mobese görüntüleri yayınlansın.

Şunu unutmayın gomleginiz kirlenince yıkarsınız temizlenir, burada kir yok diyerek o gömleği, temize çıkaramazsınız. Bu lekeyi ben yapmadım başkası çamur attı diyerek bu gömleği temizleyemezsiniz. Çalıştık lekelendi diyerek, o kadar lekeyide görmeyin diyerek, gomlekteki leke çıkmaz!!!

Önce o gömleği temizleyin, leke yok demeyin.

Açıklansın ben yine oyumu veririm ama dün benle oy veren insanlar bugün bunu sorguladım için bana vatan haini diyor, sanki ötekiler gelince çalmayacak mi diyor.

Bakın adam dün yazdı suriye ile savaş çıkartılacak dedi bugün uçak düşürüldü, oyun dönüyor farkına varın ona göre oy verin.

Ben kendi oy verdiğim adama bakarım başkası ve eskiler beni bağlamaz, bunlar açıklamadıkça benim gibi bir sürü oy vermeyecek insan(vatan haini sizin akp fanatiklerinin deyimiyle) var!!!



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Binbaşı

Şu ses kayıtlarının yayınlanması iyi olmamış diyen kişilerin şöyle bir argümanı var:


1. İlgili görüşme devlet güvenliği hakkındadır.
2. Devlet güvenliği hakkında olan bir görüşmenin yayınlamak için vatan haini olmak lazım.
3. O halde ilgili görüşmeyi yayınlayanlar da vatan hainidir ve bu iş bir suçtur.


Bu iyi bir argüman değil. Neden? Ben size söyleyeyim neden...


BİR
Devletin güvenliğini ilgilendiren bir görüşme eğer dinleniyorsa, bu bir zaafiyettir, acziyettir. Sen daha yaptığın görüşmenin görüşmenin mahremiyetini sağlayamıyorsan, o çapta değilsen, yani kısaca kendi güvenliğini sağlayamıyorken ülke güvenliğini sağlayacak çapta olduğunu nasıl ileri sürebilirsin ki? Burada suçun bir kısmı kesinlikle o güvenlik zaafiyetini ortaya koyanlardır.

Dahası var:
Şimdiye kadar bu ülke kaç defa sınırlar ötesi operasyona imza attı. Sadece ortadoğuda değil. Dünyanın pek çok yerinde. Peki, hangi birinde böyle sızmalar oldu? Hiçbirinde. Dolayısıyla çuvaldızı kendine batırmalısın iğneyi başka yere batırırken.

İKİ
Devletler rakip devletlerin yönetici takımını takip etmek ister. Bunda başarılı olabilirler veya olamazlar. Bu son ses kaydı gösteriyor ki rakip/düşman devletler başarılı olmuş. Şimdi başarılı oldukları ses kayıtlarından birini yayınlıyorlar.

Peki, yayınlamasalar ne olacaktı? Ben size bir şey söyleyeyim mi? Eğer bu ses kaydı yayınlanmasaydı, dinlenen kişilerin kendilerinin bile dinlendiklerinden haberi olmayacaktı. Adamların ruhu duymuyor yahu? Ses kaydı sadece kaydı yaptıranların elinde olacaktı ve güvenlik zaafiyeti olduğundan sadece kendilerinin haberi olacaktı. Bu yüzden de olasılıkla gelecekte de bol bol dinlenecekleri "stratejik derinlikli" görüşmeler yapmaya devam edeceklerdi. Adamlar dinlendiklerini bugün resmen halkla aynı anda öğreniyorlar.. Ben size bir şey diyeyim mi? Görüşmenin içeriğinde falan değil ben. Normal bir ülkede konuştukları içerikten bağımsız olarak sırf böyle bir güvenlik zaafiyeti verdikleri için dahi koltuklarından olurlardı bu dinlenen şahıslar.


ÜÇ
Adamlar hala "böyle bir görüşme gizli kalmalıydı" diyor. Ulan gizliliği mi kalmış? DİNLENMİŞSİN BİR DEFA BE ADAM! Bu görüşme anlaşılan o ki çoktan kaydı yaptıranların eline ulaşmış, onlar alacağı bilgiyi çoktan almışlar. Bu kayıtlar yayınlanmasaydı da artık gizliliği kalmamıştı ki: SEN BİR DEFA DİNLENMİŞSİN BUNUN GİZLİLİĞİ ÇOKTAN GİTMİŞ!. Rakiplerin / düşmanın biliyor artık görüşme içeriğini. Rakiplerinin / düşmanlarının bildiği fakat halkın bilmediği bir görüşmenin ne gizliliği olur be adam?

-Taman rakipler /düşmanlar ne görüştüğümüzü biliyor fakat halk bilmesin...

Böyle bir zihniyet olur mu kardeşim? Stratejik derinliğinizin içine limon sıkılacak durumda yemin ediyorum. Bu daha yayınlanmış olanı.. Allah bilir daha kaç tane daha "güvenlik meselesi(?)" konuştukları fakat dinlendikleri görüşme olmuştur..


4. Görüşmenin içeriğine gelince.. Yorum bile yapamıyorum.... O derece..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 27 Mart 2014; 21:47:41 >

K
10 yıl
Yarbay

Cemaat bu saatten sonra halkın gözünde bitmiştir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
N
10 yıl
Yüzbaşı

12 yılın ve son sürecin kısaca özeti: "Şer ittifakı" ganimet paylaşımında bölündü. TSK dahil direnmesi muhtemel tüm kurumları çökerttiler. Ganimet boğazlarında kaldı. Yutamıyorlar, kim yutmaya kalkışırsa diğeri onun boğazından söküp alıyor. Buna karşın demokratik laik Türkler, hem de örgütsüz olarak(!) ayakta. Tabi bölücüler de ayakta, kalkışma için fırsat kolluyorlar. Türkiye kazanacak. Bölücülük ve köktendincilik ait olduğu mezarlığa hapsolacak. Hazırlık buna göre yapılmalı!



S
10 yıl
Yarbay

Bugüne kadar susmayı denedim. Konuşmamak huzur, sahte de olsa bir huzur verir diye düşündüm. Icimi yiyen düşüncelere dur diyemedim. Başarılı olamıyorum. Bunca ahlaksızlık karşısında medeniyete yakışani yapıyorum. Düşüncelerimi kelimelerle çerçeveleyip duvara asıyorum.

Varolmanın birinci kuralı yok etmek değildir. Varolmanın birinci kuralı sanılanın aksine yaratmaktir. Bir fikir, bir araç, bir hizmet, bir cümle. Ne olursa olsun bizi var kılan dünyaya kattığımızdir. Büyüdükçe insan, yaratma gücünün farkına varır. Bu gücü farkettiginde olgunlaşır, ahlaka ve toplumsal düzene duydugu saygının onu hedeflerine taşıyacağına inanır.

Sizler çocuksunuz. Insanları gözgöre göre öldüren, yalanları utanmadan savunan, hırsızlıklara karşı sessiz kalan cocuklarsınız. Sevgisiz kalmış, mahrum bırakılmış cocuklarsiniz. Annenizden babanızdan göremediğiniz sevgiyi simdi, milyon dolarlarda, öldürdüğünüz gençlerin kanında, sanal dünyanizdaki padişahlık oyununda arıyorsunuz.

Sevgisiz büyüyen cocuk tehlikelidir. Yoksun kaldığı sevgiyi yası kac olursa olsun oyuncaklarda arar. Bu oyuncaklara ulaşabilmek için insan hayatını ve toplumsal duzeni hiçe sayar. Maalesef bir hedefi olduğuna inanır. Oysaki kendine hedef koyabilecek karaktere sahip değildir. Doyumsuzdur. Çünkü içindeki boşluğu hiç bir oyuncak doyurmaz. Hiç bir dünyevi zevk onu tatmin etmez. Sizler tatminsizsiniz. Citizen Kane'in arayıp bulamadığı gibi siz de ''onu'' bulamıyorsunuz. Diktatörünüz. Çünkü toplumun bir parçası olamamanın acısını onu parçalayarak çıkarıyorsunuz. Hırsızsıniz. Üstelik ne çalacağını bilmeyen bir hırsızsınız. Mahrum bırakıldığınız sevginin yerine ne koyacağınızı bilmediğinizden maddelerde arıyorsunuz mutluluğu. Katilsiniz. Çünkü insan hayatının ne kadar değerli olduğunu, zamanında size değer vermeyen aileleriniz yüzünden asla öğrenememişsiniz. Dini bile işlerinize alet edecek kadar insanlıktan yoksunsunuz. Çünkü dinin maneviyatından öte, sizler için din, resmini bulsanız tshirtünü yapıp satmaya kalkışacağınız Hz. Muhammed'in gösterdiği yoldan öte, sadece kapitalizme hizmet eden ve pazarlanmada hedef kitle yaratabilecek bir palavra olmuş.

Bu dünyadan ne istiyorsunuz? Insanların canından, ağaçların canından, doğmamış cocukların hakkından yeteri kadar pay almadınız mı? Doymak bilmediğinizi biliyorum. Ama artık kendinizi de yemenin vakti gelmedi mi? Ahlaksızların kısa devri yaptırdığı bir vicdana hiç mi sahip değilsiniz? Özgürlüğünü kıstırdığınız düşünceyi ve sahiplerini yok etmenin çocukluğunuzun arkasında sakalayamayacağınız bir günah olduğunun farkına ne zaman varacaksınız? Ne zaman katil ve hırsız olduğunuzu kabul edip, bu medeniyete zarar veren varlıklar olduğunuzu kabul edeceksiniz?Attığınız biber gazlarında, sıktığınız kurşunlarda taşıdığınız nefretin bu dünyaya ve kaderinize olduğunu ne zaman idrak edeceksiniz? Bir milleti uyutmaya çalışacak kadar sizi vahşi kılan sevgi yolsuzluğunuzun çözümünü ne zaman dünyada degil de kendinizde arayacaksınız?

Bir toplumu hasta edebilmiş bu hastalıklı yapıdan, ancak böyle bir hasta başbakan çıkardı. Hastalıklı düşüncelerinize hastalıklı diyemeyecek kadar yozlaşmış bir toplumun ve medyasının topalladığı bu dönemde sizler maalesef Sevgisiz kalmış depresif toplumun psikopat yansımalarısınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 yıl
Yarbay

O değilde koca ülkenin dış politikası bir başbakan ve oğlunun kişisel çıkarları arasında şekilleniyor bunu gördük. O kadar bakan var ama hiçbirinin imza yetkisi dışında bir fonksiyonu yok. Tayyip almış devleti eline ailesiyle beraber çiftlik gibi yönetiyor. Biz de daha saltanat kalktı zannedelim.



V
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Yeter be, utanmadan açığa çıkmayacak gibi bir de yalan söyleyebiliyorlar hala.

Carsaf carsaf kayit cikiyor,butun bu kotulukleri,yolsuzluklari yapan adamlardan "dogru,yaptik,cok utaniyoruz" demelerini mi bekliyoruz simdi?
Tabiki de santaj,montaj diyecekler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 19 Mart 2014; 21:32:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Teğmen

İşte politika ne kadar iğrenç bir mecradırın özetidir.

Politikayı midesi her şeyi kaldıranlar neden yaparın da cevabıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yarbay

Her ses kaydından sonra, iktidarı savunan fakat ilk mesajlarını buraya atmış olan forumdaşların tamamı bir süreliğine ortadan kayboluyor ve daha sonra hepbirlikte geliyor, aynı şeyleri söylüyorlar.

Dikkat çekici bir durum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yarbay

Konuyu takip ettim. Bir iki tane arkadaşın seni pohpohlamış, sende gaza gelmişsin. Ama yanlış geldin, burada genelde mantık konuşur. O da sizde yok.

Biz bir zamanlar hükümet tarafından Suriyedeki örgütlere silah sevkiyatı yapılıyor dediğimiz zaman siz akboylar hep inkar etmiştiniz, olmaz öyle şey demiştiniz. Şimdi Fidan efendi kendisi söylüyor 2000 tır gönderdik diye. Olmaz dediğiniz ne varsa çıkıyor zaten. Gelip burada millete vaaz verme kimse yemez. Sizde öngörü denen birşey olamaz, tabiata aykırı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tolga509
Y
10 yıl
Teğmen

mevcut iktidar için belki yolsuzluklar var ama iş yapıyorlar = kızım kötü yoldan parasını kazanıyor ama eve para getiriyorla aynıdır.



K
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Camianın lideri bir video yayınlamış.Devamlı müslümanlara beddua ediyor.Ama nedense bu bedduaları kafirlere etmedi,diyalogla hoşgörüyle geçirdi.

Etmez edemez ! Elini vicdanına koyan herkez israil'in ve dünya üzerindeki siyonistlerin müslüman alemine neler çektirdiklerini kabul eder değilmi ? Ama bu sözde alim etmiyor !
The Atlantic dergisine verdiği roportajda aynen şunları söylüyor f.gülen '' Zamanında yahudiler hakkındaki ayetleri yanlış yorumlamışım.Şimdi anlıyorum ki Allah hiç bir inanca hiç bir ırka lanet etmez.Ancak o kötü karakterde olan insana lanet edilir.''

şimdi 1 - Zamanında kendisi yanlış yorumlamıştır olabilir peki adama sorarlar onlarca asırdır yaşamış Alim Evliya'damı yanlış yorumladı ? Bir tek senmi şimdi doğru yorumluyorsun! Bu söz tüm geçmişteki alimlerin alimliklerini sorgulamaya sebep vermezmi ?
Mesela İmam-ı Rabbani ? Mesela İmam-ı Ebu hanefi ? Mesela İmam-ı Safii ? bunlarda yanlışmı yorumlamış ? Hayır onlar doğru yorumladılar ama sen inancını kaybettin! sen Batının istediği islam şekline sokmaya çalışıyorsun İSLAM'ı.mevzu sadece bu.

2 - Kendilerine gönderilen peygamberleri öldürecek kadar azgınlaşmış sapıtmış,Peygamberleri kısa bir süreliğine yanlarından ayrıldığında Altından öküz yapıp ona tapacak kadar uçarı,inanç temelleri bozuk yahudiler mi lanetli değil ?

La İlahe İllallah diyen her insan cennete girecektir demek ne demek ? Muhammedun Resullullah'a ne oldu peki ? Allah'ın varlıgını kabul eden,insanlık onuruyla şerefiyle yaşayan insan cennete girecektir demek nasıl bir alim'liktir ? '' Son din İslam'dır,diger tüm semavi dinlerin özetidir tamamlayıcısıdır.Sen son peygambersin,artık peygamber gönderilmeyecek.Senden önceki tüm dinler gerçerliliğini kaybetmiştir '' bu cümleler kuran-ı kerim'in sözleridir. Hz. İsa tanrının ogludur diyenler,Hz.İsa bizzat tanrıdır diyenlermi cennete girecek ?
Hz.Muhammed'e arap şairi diyenler,Mekke mecnunu diyenlermi cennete girecek ? ( burada diger dinlere hakaret babında söylemiyorum bunları,yalnızca dinimizde söylenen ve emredilenlerle kıyaslama yapıyorum )

Diyalog diye diye ne hale getirdiler kendilerini ( belkide bilinçli geliyorlar,ki bana göre cemaatin üst kadrosu gayet bilinçli hareket ediyor ) papa'nında hizmetine girdiler,hristiyanı yahudi'yide cennete doldurdular,siyonistleride dost bildiler..

Bunların altından tahminimce batı'nın tüm islam alemine uygun gördüğü ılımlı islam çıkıyor,onların çıkarlarına karşı olmayan,onların menfaatlerine uygun,ellerinden kuran-ı kerim'i alamadıklarını görüp bari yaşayışlarını değiştirelim dedikleri plana gayet uyuyor cemaat'in yaşayış ve davranış ve fikirleri.Belki ilerleyen senelerde birde ılımlı halife atarlar Türkiye'ye oda f.gülen olur herhalde yaşarsa,yada onun gibi düşünen bir öğrencisi.Ohh zaten islam alemide modern Türkiye'yi örnek alıyor,hadi buyrun diyaloğa.



İ
10 yıl
Yarbay

Baştaki kişi gerekirse iç savaş çıkarır yine inmez o koltuktan. O koltukta oturabilmek için bugüne kadar neler yaptığına bakmak lazım. Askeriyeyi tasfiye edişi, pkk ile gizli anlaşma yapması, hukuk ve demokrasiyi tam anlamıyla yok etmesi, 12 yıllık suç ortaklarına sırt dönmesi, en tehlikeli durumlarda dahi halkı provoke etmesi, basın kuruluşlarını teker teker satın alması... Say say bitmez. Dediğim gibi o adam seçimlerde ineceğini anlasın gerekirse iç savaş çıkarır yine saplanır kalır o koltukta. Bu seçimlerden sonra alacakları sonuçların ardından herkesin dikkatle baştakinin üslubunun ne düzeye geleceğini ve milleti nasıl provoke edeceğini izlemesini istiyorum. Hatta birilerini öldürme emri verirse dahi şaşırmam. Size çok komik geliyor ancak şu günlerdeki karmaşa bana göre seçim sonrasında olacaklara göre sessizlik sayılır.



B
10 yıl
Yarbay

geçiniz şu öncekilerde çaldı ayaklarını. Seçtiğin adam yamuk yapıyorsa başka partiye oy verirsin baktın onlarda çürük çıktı başkasına oy verirsin.



N
10 yıl
Binbaşı

Konudaki akboylar soyleyecek sozleri kalmayinca konuyu degistirmek icin ergen gibi konuya caps ekleyip altina smiley koyuyorlar. Capslerden daha komiksiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yüzbaşı

Daha düne kadar emniyeti yargıyı cemaate bağlamışlardı çünkü ikisi içinde mutualist yaşam mevcuttu. Gel gör ki aralarında çıkar çatışması çıktı işler değişti. Ortaya çıkan iddiaların hepsinin doğru olduğuna inanıyorum. Yahu allah aşkına 10 kayıt çıkıyorsa 5 i sahte 5 i gerçek diyorlar. Panik yapıyorlar kayıdı inceleyecek kişileri görevden alıyorlar. Hadi onu da geçtiim bu adamın hangi dediği doğru ki. Açın youtube den bir başbakan iki erdoğan videosunu izleyin. Gezi olaylarındaki iftiralarını dinleyin. Ateist insan bile bunlardan daha imanlıdır



G
10 yıl
Yüzbaşı

EN'ÂM - 68:Âyetlerimiz hakkında münasebetsizliğe dalanları gördüğün zaman hemen onlardan uzaklaş ki, ondan başka söze dalsınlar. Eğer şeytan bunu sana unutturursa hatırladıktan sonra hemen kalk, o zalimler topluluğuyla oturma.

TEVBE - 65:Eğer kendilerine sorarsan, "Biz sırf lafa dalmış, şakalaşıyorduk." derler. De ki: "Allah ile, âyetleri ile ve peygamberi ile mi alay ediyorsunuz?"

RÛM - 10:Sonra o kötülük edenlerin sonu çok kötü oldu. Çünkü onlar, Allah'ın âyetlerini yalan saydılar ve onlarla alay ediyorlardı.

CÂSİYE - 35:Bunun sebebi şudur; Siz Allah'ın âyetlerini alaya aldınız, dünya hayatı sizi aldattı. Artık bugün onlar, ateşten çıkarılmayacaklar ve kendilerinden özür dilemeleri de kabul edilmeyecektir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 2 cevap geldi.