DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2970
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casper Via V5 -Durduruldu- problemi
E
11 yıl (282 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar,
Casper Via V5 telefonum var. Zaman içinde herkesin karşılaştığı falanca uygulama durduruldu uyarısını alıyorum. Telefona recovery menüden resette attım Wipe data/cache yaptım yani herşeyi, menüsünden de resetledim ama telefon otomatik açıldığında kafadan "Maalesef google play durdu" uyarısı veriyo, sonra "Maalesef google play gazetelik durdu" diyor. Hemde bu uyarıyı daha "dili seç" ekranında vermeye başlıyor.

Gel gelelim, telefonun üstüne orjinal romu yeniden kurayım gibi düşüncelere girdim amma nette rom bulamadım. Ben S3 kullanıyorum aynı zamanda onda cyanogen ve en son 4.4.4 kurdum. Fakat bu Via V5 için uyumlu uygun güvenilir rom bulamadım. Mümkünse Stock rom arıyorum ama bulamıyorum. Rom kurmak istememin sebebi de yukarıda belirttiğim gibi reset atmama rağmen hatalar vermesi. Whatsapp mesaj gelince durduruldu diyor, google playe tıklıyorum durduruldu diyor. Teli kullanamaz oldum. Ne yapmalıyım??

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil