Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
581
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Canon aynasız fotoğraf makinesi EOS R3'ü duyurdu
U
3 yıl
General
Konu Sahibi

Canon aynasız fotoğraf makinesi EOS R3'ü duyurdu



Canon bugün, profesyonelleri ve talepkar kullanıcıları hedefleyen yeni bir değiştirilebilir lensli aynasız fotoğraf makinesi olan EOS R3'ü piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.



Ayrıca Bkz.Nvidia sunucu işlemcisini duyurdu, Intel hisseleri düşüşe geçti



Cihaz 35 mm arkadan aydınlatmalı CMOS sensöre sahip. Yüksek performanslı DIGIC X işlemci de bu matristeki verileri işlemekten sorumlu olacak. EOS R3 kameranın hem fotoğraf hem de video kaydı için profesyonel kalite sağlayacak şekilde tasarlandığı belirtiliyor. Kamera, otomatik odaklama sistemi Dual Pixel CMOS AF ile gelecek. Aşağıdaki fotoğraf ise RF24-70mm F2.8 L IS USM lensinden bir görüntü sunuyor.



Canon aynasız fotoğraf makinesi EOS R3'ü duyurdu



Çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmadı



Canon, DIGIC X görüntü işlemcisi ile birleştirildiğinde, R3'ün, Sony'nin A1'iyle uyumlu olarak otomatik odaklama ve otomatik pozlama etkinleştirilmiş elektronik deklanşör modunda 30 fps çekim hızları sağlamasına yardımcı olacağını belirtiyor. Canon ayrıca R3'ün bunu "minimum bozulma" ile yapabileceğini de açıkladı. Bu önemli, çünkü spor ve aksiyon fotoğrafçıları, Rolling Shutter etkisinin neden olduğu bozulma nedeniyle hızlı hareket eden nesneler için genellikle elektronik deklanşör modundan kaçınıyorlar.



Genel olarak, belirtildiği gibi, kamera yüksek hız, mükemmel hassasiyet ve güvenilirlik sağlayacak. Ne yazık ki Canon, EOS R3'ün lansman tarihini ve tahmini maliyetini henüz açıklamadı.




Kaynak:https://www.engadget.com/canon-confirms-development-eos-r3-mirrorless-camera-082035304.html

 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Teğmen

Tasarım olarak bence sınıfta kalmış



S
3 yıl
Teğmen

90'ların fotoğraf makinesine dönmüş



O
3 yıl
Yarbay

Tahminen 1Dx III'ten biraz daha ufak ve hafif ve daha ucuz olacak. Algılayıcı haricinde R5'in özelliklerinde gelirse çok satar. 8K video olmayacak gibi ama bence 20MP ve 4K @120 olsa müthiş olur. Saniyede 30 kare 20MP, R5'in otomatik odaklaması, 1Dx stili kontroller.
RP - R - R6 - R5 - R3, ve tahminen 2021 sonlarında R1 (1DX muhadili olacak). Cannon çok kısa sürede çok sağlam girdi pazara.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 yıl
Yarbay

Canon EF sistemi komple terk etmeye başlamış, kaç tane lensinin üretimini sonlandırmış ama aynı lenslerin RF uyumlu olanları her gün birer birer piyasaya sürülüyor. Adamlar ellerinde ne var ne yoksa bütün her şeyleriyle aynasızlara yöneldiler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozturert
O
3 yıl
Yarbay

Bazı EF lenslerin üretiini sonlandırıyor Canon yavaştan. Mecbur. Ama beni tahminim ben emekli olana kadar EF lens bulurum piyasada :)
Sony A sistemin fişini çoktan çekti mesela, Nikon da hafif hafif DSLRdan çekilecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @Father Torque
K
3 yıl
Yarbay

Colanesque...

En iyi teknik detaylara sahip olsun isterse, ikinci defa tavuk gibi bir makina benim için mümkün değil.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.marcocavina.com/articoli_fotografici/colani/01_pag.htm



A
2 yıl
Binbaşı

Değerli fotoğrafseverler, sizleri “Nikon aynasızları” Facebook grubuna davet ediyorum:



https://www.facebook.com/groups/1320602798408988/



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.