Banyodaki yerdeki normal giderde su olmadığı zaman kötü koku oluyor. aynı koku çamaşır makinası çalışmazken de makinanın içine doluyor. Makinenin kapağı aralık/açık kalmışsa banyo tamamen kötü kokuyor. makinede yıkanmayı bekleyen çamaşır varsa ve kapağı kapalıyda, koku resmen kıyafetlere siniyor. gider hortumunun duvardaki giriş yerine yakın yerinde deve boynu yaptım ama yine de tam fayda etmedi. acaba makine ilgili bir parça falan mı değişmesi lazım? eskiden de giderler kokardı ama makinede bu şekilde koku olmazdı. ne yapmam gerekir? teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Birinci olarak gider hortumu doğru yerleştirilmiş olmalıdır. Makinenin üstünden inerek aşağı doğru eğim alır. Evin giderinde kalan su bu sayede makine içerisine tekrar dolmaz.
gider hortumunun duvardaki giriş yerine yakın yerinde deve boynu yaptım ama yine de tam fayda etmedi. acaba makine ilgili bir parça falan mı değişmesi lazım? eskiden de giderler kokardı ama makinede bu şekilde koku olmazdı.
ne yapmam gerekir?
teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.