Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1304
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çalıştığım yer yemek vermiyor
E
11 yıl (1299 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Yarı zamanlı bir yerde çalışıyorum güne 4 saat patronlar yemek yerken bana almıyorlar ben onların çalışanı olduguna göre bana da almaları gerekmiyormu? Gözümün önünde alıp yiyorlar istermisin diye soran bile yok.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 yıl (5373 mesaj)
Binbaşı

Bu ülkede 12 saat bilfiil tabiri caiz ise yardırarak çalışan insanlara 3 tl lik tabldotu pahalı olduğu için yeni bir ihale açıp 2.5 tl ye başka bir catering sirketine veren zihniyet olduğu müddetçe senin işin zor kardeşim. Yazı uzar gider çok örnek verebilirim daha ama neyse.

Bu arada patronu ile konuş durumu izah et sonuçta yarım gün bile olsa yemek vermek yada ticket tarzı birseylerin olmak zorunda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl (1516 mesaj)
Yüzbaşı

Bizde de yok valla. 5000-6000 lira maaş alan satış müdürü mutfakta evden getirdiği makarnayı ısıtıp yiyor, muhasebe müdürü tost ekmeğinin arasına koyduğu peyniri kemiriyor falan... Pazarlamacılar müşteriye ikram ediyoruz ayağına en baba mekanlarda akşam yemekleri yiyorlar, 500 lira hesap ödeniyor falan... Acayip bir şirket yani burası...
Şimdi dersiniz, o kadar maaş alıyor niye yemek yemiyor diye, çoluk çocuğun masrafına yetişmek için adam kendini feda ediyor napsın!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl (2108 mesaj)
Yüzbaşı

Başta konuşmadın mı ?



K
11 yıl (14333 mesaj)
Yarbay

Yarı zamanlı çalışıyorsun zaten birde yemek masrafını ödemezler iyi yapıyorlar. =)



G
11 yıl (1717 mesaj)
Yüzbaşı

Ne işi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
11 yıl (4547 mesaj)
Yarbay

Selam.
4 saat çalıştığın için kanunen yemek molası hakkın yok. Çalıştığın yerin sana yemek vermemesi çok normal.


Bir de 4 saat çalışıyorsun kardeşim, önce ye sonra git işe sen de. Ölmezsin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
11 yıl (9804 mesaj)
Yarbay

10 saat diye anlaşıp günde 11-12 saat çalıştığım kurumsal bi yerde yemeği cepten veriyorduk ve öğle yemeği saati bile yoktu. ekmek arası patates kızartması alıp uçak tuvaleti büyüklüğündeki çay ocağında sırayla alelacele yiyorduk. İş yok dostum, insanlar herşeye razı. Evde yiyip gitcen, yarım gün yani.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
11 yıl (7792 mesaj)
Yüzbaşı

Ben 5 saat calisiyorum isyerinin kendi yemek hanesi var cikip yiyorum. Cok sacma acaba adamlar kendi cebinden mi yiyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl (16373 mesaj)
Yarbay

Millet 10-11 saat çalışıp yoğunluktan yemeğe çıkamadığı oluyor, 4 saate ne bekliyorsun ? 4 saat ne ki ayrıca gayet kısa acıkmaz insan yiyip git.



E
11 yıl (1299 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Haklısınız galiba nede olsa 4 saat cevaplar için teşekkürler...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl (1250 mesaj)
Teğmen

4 saat çalıştığım Bosch'un müşteri hizmetlerinde 2012 ' de günlük 10,5 tl multinet yemek parası veriyorlardı.



B
11 yıl (3961 mesaj)
Binbaşı

Siz siz olun size değer vermeyen yerlerde çalışmayın ha çok mecbursanız orası ayrı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl (4837 mesaj)
Binbaşı

İnsanlık geriden el sallayalı çok oldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.